Считате ли секса със съпруга си за бонус

• 11 835
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Ами аз не пуша, просто рязко изчезвам към света на Морфей.

# 76
  • Sofia
И за мисля, че преди трябва. След изобщо не чуват, камо ли да мислят.  Joy

Да, мащабите са различни. Но принципът е същият - аз правя секс с теб, ти ми даваш нещо в замяна. Дали е палто, пари или измити чинии няма значение. Ех... къде отиде безкористната любов...  Mr. Green Явно съм много старомодна вече.  hahaha

# 77
Че то това на проституция прилича.

# 78
  • Sofia

Е анджек де. За това говоря.

# 79
Не знам за вас, но моя го претоварвам от креватни изпълнения и след това е навит даже дворец да ми купи, камоли някакво палто. От него знам, че при всяка жена било различно.

# 80
А защо тъй гледате на нещата само от едната гледна точка?
За мен използване е също да кажеш-сега,ако ми направиш една хубава свир*а,цяла събота и неделя ще съм твой ....да речем...
В този дух може да кажем,че мъжете ни използват,не ние тях.Ами,да!

# 81
Сега ме хвърлихте в размисли. Много ще внимавам няколко часа преди и след секс да не говоря за палта, чинии и бижута.

# 82
След 21 г. семеен живот за сефте ги чувам тези работи, като изключим държанките, на които това им е работата, продължавам да вярвам, че това са вицове..

# 83
не вярвам тук някой да си признае, че го прави редовно, но поне имало ли е случай когато сте се възползвали от този начин на "убеждаване" на мъжа за нещо.
Не! Ако искам нещо си казвам, нямам нужда от специални похвати за убеждаване.
Направо ми е жал за жените, които са с толкова ниско самочувствие, ще им се налага да просят така.

# 84
Системата бонус-малус трябва да се въведе и в семейния кодекс.

# 85
Като ми стане тъпо и тъжно от някоя глупост и влизам да чета подобни теми.....и си викам "Леле, аз живея прекрасно" и деня ми се оправя. Не че чуждото нещастие ми доставя удоволствие или ме успокоява по някакъв начин.....ама в крайна сметка не мога да спася света, ако ще и сто билиона сълзи да пролея за някой нещастен.

И на мен ми звучи като виц, но хора всякакви, съдби безброй, а и всеки вижда света по свой начин.
Правя секс с мъжа ми за удоволствие. На него да му е готино и на мен да ми е готино. Даже се чудя кое ми е по кеф, че на него му е готино или че на мен ми е готино.
И с годините секса с него става все по-добър.
Няма нужда да правя секс с него за нещо си, защото той така или иначе е способен и го е правил...дава и последните пари за мои прищявки, което от друга страна е тъпо, защото е неразумно от негова страна, ама....100 хубости няма в тоз живот.
Похвалих се! Laughing
Хубав ден и Весели празници!

# 86

Четейки тази тема, както и още няколко във този раздел, стигам до извода, че бракът в много случаи превръща едни нормални хора в извратени и безскруполни същества един за друг. Това ме натъжава като млад човек и ме обезкуражава да го уважавам като институция.  Pensive

# 87
виж сега. ако не експлоатираш една ми ти съпруга, то ще ти се налага да експлоатираш доста раъличен персонал ...
обратното също важи ... всеки път да викаш ел. техник или водопроводчик или пък хамали ...
научавате се да цените нещата каквито са си.

# 88
Четейки тази тема, както и още няколко във този раздел, стигам до извода, че бракът в много случаи превръща едни нормални хора в извратени и безскруполни същества един за друг. Това ме натъжава като млад човек и ме обезкуражава да го уважавам като институция.  Pensive

Да, ама иначе няма безплатен секс... Както и пълно обслужване като при мама. Или си плащаш, или си стоиш цял живот при мама.

Ох, забравих, че днес е много модерно да си живееш като бракуван, като връчиш на приятелката си длъжностната характеристика на омъжената жена, включваща всички домакински задължения, децата, както и заплата, много ясно, защото днешната жена трябва да работи. Но като стане въпрос за мъжките задължения... А, то няма такива или са от дъжд на вятър.
Ама то не може хем без брак, хем в брачни отношения. Или – или.

# 89
Не знам за вас, но моя го претоварвам от креватни изпълнения и след това е навит даже дворец да ми купи, камоли някакво палто. От него знам, че при всяка жена било различно.
Аз го считам като необходимост да се чувствам добре. Дали ще е със съпруг или любовник не е от значение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт