Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~114~ тема

• 34 804
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Фили Hug Heart Eyes  и аз смятам, че няма да задълбаят в религията Peace Еве bouquet
Аз също , все пак Кадир е чел сценария преди да приеме . Но наистина сериалът е малко различен .
С нетърпение чакам понеделник , но взе че ми изчезна канала ТРТ ТЮРК на кабелната Smiling Imp , не че ми пука - да живее интернет Flushed

# 511
Филипинче  Hug Heart Eyes Там е работата, че самият Кадир се интересува от религията напоследък  Tired

Ново от Деврим  Peace

Майката на Ханде Ерчел е починала. Много ми е жал за това момиче. След поредица неуспехи в личния живот, агресивната негативна кампания срещу нея в медиите и дългата борба с болестта на майка й, ще трябва да понесе и този много тежък удар. Бог да прости женицата, съвсем млада си отиде, а на Ханде търпение  Cry

# 512
O, жалко за жената , жалко и за момичето .Но - съдба , какво да се прави .
Майко мила , този Кадир - каква религия , сигурно от благодарност ,че Бог му е пратил Неслиханче в живота !
Много е фотогенична Деврим , на снимките по- ми харесва , НО определено и в сериала не е зле , най-вече си отиват много с Кадир в сравнение с Мелиса и Седа от предишните сериали .

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 16:13 от Phillipine

# 513
И аз прочетох новината и видях снимките с майка й Peace  Жалко, не е могла да се пребори и млада си е отишла. Както казва Фили „съдба“.

Фили, тя в сериала е точно като на снимките си, няма разлика, аз оттам ги вадя за колажите Peace

# 514
И аз прочетох новината и видях снимките с майка й Peace  Жалко, не е могла да се пребори и млада си е отишла. Както казва Фили „съдба“.

Фили, тя в сериала е точно като на снимките си, няма разлика, аз оттам ги вадя за колажите Peace

Васе , сигурно на стоп кадър е по-хубава Stuck Out Tongue Winking Eye , аз съм си идиот , на мен нищо не ми харесва на прима виста Flushed

# 515
  • Варна
Здравейте bouquet Момичета HeartHug
Писали сте многоооо и влака заминал, докато се включа  : )))))

Та и в това интервю си говорят интересни неща.
Ж: "Предполагам, че сте влезли по пътя на суфизма?"
Кадир: "Дълго време се интересувам от суфизъм, тази среща не е съвпадение"

И красавицата ни  Heart Eyes
Скрит текст:

За думите на Кадир ще кажа само ,че "Каквото търсиш те намира!" . За това няма как да е съвпадение Wink

Тези снимки на Неслихан са чудни Heart Eyes

Меги Hands Wave Васето ти е писала за саламандъра. Няма да му слагам снимка Wink .  Който иска да си пусне в нета да го види.

Според мен Кадир се е отдал на източните мъдрости, не толкова на религията ( или поне се надявам да е така).

Скрит текст:
Щом не се е преборила жената, поне се е освободила да не се мъчи. Да е светъл пътя й!

# 516
Скрит текст:
И аз прочетох новината и видях снимките с майка й Peace  Жалко, не е могла да се пребори и млада си е отишла. Както казва Фили „съдба“.

Васе , сигурно на стоп кадър е по-хубава Stuck Out Tongue Winking Eye , аз съм си идиот , на мен нищо не ми харесва на прима виста Flushed
Joy Joy Joy Joy

Страхотно Неслиханче тук Heart Eyes

# 517
Скрит текст:
И аз прочетох новината и видях снимките с майка й Peace  Жалко, не е могла да се пребори и млада си е отишла. Както казва Фили „съдба“.

Joy Joy Joy Joy

Страхотно Неслиханче тук Heart Eyes

Повтарям снимките , много красива .И преди някой да е казал за фотошопа - да , няма ги чаровните торбички , но всичко друго си е истинско - очите , веждите , устните ...Господ дал много на това момиче - фигура , талант , любов и добро щедро сърце !

# 518
  • Варна
Еее Васе - къде го изчезна колажа? - Много беше хубав : )

Фили, че за какво е Фотошопа?! Wink Хич не ми пречи ,че са го ползвали. Даже добре са се възползвали.
Тя Мадона как се докарва на 30 годишна : ))))  а ние тука за едни торбички ще се притесняваме.

# 519
Еее Васе - къде го изчезна колажа? - Много беше хубав : )

Фили, че за какво е Фотошопа?! Wink Хич не ми пречи ,че са го ползвали. Даже добре са се възползвали.
Тя Мадона как се докарва на 30 годишна : ))))  а ние тука за едни торбички ще се притесняваме.

Боби, на предишната страница е Peace Аз да сложа Неслиханче, без да искам го сложих отново, защото не бях копирала нея Joy Joy Joy

Ааа не мога да не ги събера Laughing

# 520
  • Варна
Hands Plus1 Васе - обърках се и аз в постовете  : )))) един през друг изскачат.

Чудна нова асистентка са му сложили на Азиз бей! Wink Как му отива Hands Clap

# 521
В края от присъствието на тримата "влъхви " и това послание ли е,предсказание ли е направо ми загорча !

Не искам да ги жертват ,каквато и да е мисията им заради греховете на семействата им !!!

# 522
Здравейте момичета,

Благодаря Ви за радушния прием. Радвам се,че след вчерашния ми пост се е получила дискусия, защото по този сериал явно ще има какво да се дискутира.
Аз не се притеснявам от религиозния аспект, защото суфизма поне за мен е по-скоро житейска философия, начин на мислене и възприемане на света.
Не ми е ясна и официалната позиция в Турция и националния канал. Доколкото знам традиционния ислям ги обявява за секта, а самите суфи смятат всички религии за догма, тъй като Бог е във всеки човек и не ти трябва джамия, църква или синегога, за да достигнеш до него. В същото време град Коня е пълен с туристи от цял свят , последователи на суфизма, от които явно добре се печели, а танцуващи дервиши има по всички по-големи заведения в Турция, като нестинарите по нашите ресторанти. Така че това се явява и един вид реклама на Турция.

Нют е саламандър на английски, разкрихте ме  Simple Smile, но също и тритон, който всъщност е вид саламандър. Това са домашните ни любимци, гледаме ги в аквариум на балкона :lo

# 523
  • София
Привет сладурани  Hug
Много въпроси възникват в главата ми след първия епизод на сериала. Кой и защо подпали магазинчето на бащата на Фериде? И без това човечеца едвам креташе и при толкова борчове се чудеше как ще се оправя, та някой му върза ръцете допълнително. Дали не са "приятелчетата" на синчето му.
Мисля си, че отгледаният  "полубрат" на Азис е забъркан с мръсни сделки и хора.
Интересно ми е каква е историята на джобният часовник на дядото на Азис. Не е случайно и това, че отново се връща в семейството и то точно попадна в ръцете на Азис.
Относно увлечението на Кадир към софизма, не виждам нищо притеснително. Всеки вярва в нещо на този свят. Понякога едно влечение те кара да промениш мирогледа си и да почнеш да виждаш много други неща, на които до този момент не си обръщал внимание. Той си е обикновено съвременно момче, нищо житейско не му е чуждо. Семейството му е модерно, не са от тези дето ходят забрадени и държат на старите порядки. Така, че нека чете и се интересува от това, което му е интересно. И аз чета Библията, но това не значи, че съм се превърнала в монахиня.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 19:59 от БлагаВест

# 524
Добра вечер момичета Heart Eyes
И аз искам да БЛАГОДАРЯ ( по случай деня на думата )на всички ,че ви има и ,че  ще живеем с нашия прекрасен сериал Heart и нашите Патрони .
Дива Hug от твоите дума за рейтинга ,че в ТРТ не зависят от него и от рекламите ( в Ябълковата
тема ) в Божиите уши
Ню Hug , разкрихме те -аз специално благодарение на Гугъл преводача и Уикипедия ( признавам си ,че тази дума не я знаех , нито какво точно е тритон Sunglasses ) , а за саламандър знам , защото съм киноманка и имаше такъв филм.
По всичко личи ,че много ще коментираме , но понеделник е скоро !

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 20:06 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт