Кауфланд - тема 33

• 82 756
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • оттам, откъдето започва България
Satisfied Че кое му е лошото на водата и нишестето? Както казва SoLuky - който иска с некофти състав, сам трябва да си я бърка. /макар че и там не е сигурно, тъй като зеленчуците, които се продават, няма как да си сигурен какво съдържат/
Тази лютеница поне ни е вкусна, а има такива, които не ни харесват.

# 151
  • 1st floor
Гледах на сайта на Кауфланд, че пише, че срокът за връщане на електроуреди е три месеца. За другите стоки, например дрехи, какъв е? newsm78

# 152
  • Буркина Фасо
Ние купуваме едросмляна лютеница "Хорцето".
С вода и нишесте.
ако така е по стандарт ще има нишесте и други подобрители. важното е да бъде написано на етикета.
грамажите при различните видове лютеници (не марки) са различни по стандарт, така че и това може да гледате когато сравнявате цените.

# 153
Гледах на сайта на Кауфланд, че пише, че срокът за връщане на електроуреди е три месеца. За другите стоки, например дрехи, какъв е? newsm78

Я дай това написаното..да видим повече очи какво точно пише...
В Лидл също е три месеца - за всичко - дрехи, уреди...всичко. С касова бележка връщаш съвсем спокойно.

# 154
  • 1st floor
https://www.kaufland.bg/uslugi/klientski-obeshtaniya.html
Последните две правоъгълничета.

# 155
За лютеницата - юбилийната на Рубикон беше без нишесте и други добавки по етикет.

За дрехи не знам, но за надуваеми неща и други тип домашни потреби съм чувала, че е 1 седмица. Но тук в темата съм чела, че се връщат неща и до 1 месец.

# 156

Мда, доста мърляво и неясно са го написали. Може и да е нарочно...Бих попитала лелката на информация, разбира се, ако я намеря там...
Но щом е в две отделни карета написано, ме навява на мисълта, че важи и за уреди, и за всичко останало от асортимента на К.

Тук трябва да разгриничимнещата - едното е рекламация - законова две години и търговската от 3г за уреди, и добрата политика на К, подобна на лидълската - за право на връщане без обяснение в 3 месечен срок.

Иначе аз съм връщала зимни ботуши в едномесечен срок - не станаха на детето. Но преди година беше.

# 157
Хубава, ама с кофти състав, нали?
С некофти съства -домашна. Ама кой му се занимава, да вари домати, да пече пиперки, да ги бели, мели....

Ще изспамя, ама не можах да се въздържа, ето тая много вкусна и толкова мързелива лютеница правя последните години, съфорумка я препоръча, не слагам лука само, не знам що реших, че на манджа ще ми заприлича. Разкошна става, кеф ти едросмляна, кеф ти пасирана до пюренце.
Иначе купувам от време на време Хорце-то от Метро, от едната носталгия по едно минало време, то тогава друга нямаше. Peace

# 158
Как ще е мързелива, изморих се само като четох списъка ... то белене, чистене...не е за мен. Simple Smile

# 159
И после пет часа не можах да изчистя фурната.

# 160
Хубава е Великата, а цената и още по Simple Smile)

# 161
Не се ли прави 3 -4 дни лютеницата, не ми я хвалете. Naughty
Един ден се мият домати реп топ (нещо такова) и се мелят на сок. На ръка естествено.
На втория ден се пече пипера и патладжана. Ако остане време се и обелва, без да се мие, чистиш обелки и семки...
На третия ден се вари, доматите докато изврат и после се слага смления пипер, патладжан. Накрая олио и подправки...
Бурканите се стерилизират...
Хорцето от едно време и аз я помня, рядко ми купуваха, защото имахме домашна.

# 162
  • русе
Много скъпи сините сливи 12-13лв😡.
В кварталния магазин10:50лв от там си взех😊

# 163
  • Буркина Фасо
Много скъпи сините сливи 12-13лв😡.
В кварталния магазин10:50лв от там си взех😊
и при сливите се гледат цените - има сливи с костилки и без. съответно цените са различни.

# 164
  • русе
Без костилки са и на двата магазина!!!

Общи условия

Активация на акаунт