Кралски работи и клюки - 21

• 46 334
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Nature Sparkles Не мога да повярвам на очите си.

# 121
  • Sydney
Хах, яко Simple Smile

# 122
EvaKrusteva, на какво се чудиш? Simple Smile Майката на Кейт доизносва много нейни дрехи, виждала съм и други такива снимки. Защо пък не?

Намерих това: https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6299819/Kate-Middleto … s-Boden-coat.html

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 14:24 от Lin Star

# 123
Аз не мисля, че Кейт и майка ѝ носят един, и същи размер.

# 124
Ох, не мога да ви насмогна, то имало вече нова тема. Аз не знаех за това интервю с Даяна. Изглежда ми много естествена, Уилям е нейно копие на тези години, Хари по характер явно е точно като нея.

# 125
Аз не мисля, че Кейт и майка ѝ носят един, и същи размер.

Така пишеше в един английски сайт, не съм си го измислила. Simple Smile Имаше и снимка на палтото,  с което е била облечена Кейт, а после майка й. Ми няма лошо, защо пък не.

# 126
EvaKrusteva, на какво се чудиш? Simple Smile
 Майката на Кейт доизносва много нейни дрехи, виждала съм и други такива снимки. Защо пък не?
Nature Sparkles  Ама как да не се чудя,как ще и носи дрехите,не и отива нито на възрастта нито на общественото  и
материално положение..дори сестра и  да беше, пак е глупаво точно те да си носят дрехите!!

# 127
  • Countryside
Няма лошо, макар да ме съмнява Кейт и майка й да носят един размер. Но така е, ценят си парите хората, то не се става лесно милионер Mr. Green

# 128
Точно защото не им отива на общественото положение, кралските бебета ги кръщават в роба от времето на кралица Виктория. И ползват старата количка...

# 129
По скоро имат еднакви рокли, отколкото да са един размер.

# 130
Точно защото не им отива на общественото положение, кралските бебета ги кръщават в роба от времето на кралица Виктория. И ползват старата количка...

..и принц Хари ходи със обработени обувки да приличат на клошарски

# 131
  • София
Не виждам нищо странно да си разменят дрехи. Кейт и без това ги носи рядко, майка и може да хареса някой тоалет и да го вземе. Но ако говорим за рокля, от части по тялото...според мен носят различни размери и не е много вероятно. Хайде палтата по-бива. Вижда се и на снимката с оранжевото палто, че Кейт там е позакръглена, може да е бременна и затова и да става на майка и.

# 132

Маргарет ii кралицата на Дания като млада..

Датския престолонаследник принц Фредерик и принцеса Мери
на корицата на списание VOGUE

# 133
  • Бургас
Шарлийн и близнаците в Дубай

# 134
  • Някъде там
Как съм изпуснала да се запиша 🤔
По скоро Кейт носи модели дрехи носени от  майка и, а не обратно.
Госпожа Мидълтън е с по едър бюст.
"Любимката" Меган нещо се изгуби в последните дни.Сигурно ще се появи за Коледа с голямото коремче.
Дали тази година и те ще имат картичка като ново семейство?🤔

Общи условия

Активация на акаунт