Кралски работи и клюки - 21

• 46 294
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Винаги съм имала чувството, че жените(снахите) в Монакското кралско семейство живеят в крайна депресия и подтисничество....

# 136
"Любимката" Меган нещо се изгуби в последните дни.Сигурно ще се появи за Коледа с голямото коремче.

Още умува къде да го ражда детето и не ѝ е до изяви. Grinning Grinning

# 137
Винаги съм имала чувството, че жените(снахите) в Монакското кралско семейство живеят в крайна депресия и подтисничество....
И аз.

# 138
И аз.
И аз Grinning

# 139
  • Пловдив
Испанската кралица Летисия впечатли с тиара...
Скрит текст:

# 140
Испанската кралица Летисия впечатли с тиара...
Скрит текст:

Сега се сетих Летисия на кого ми прилича - на "Отчаяната съпруга" Сюзън Майър, в същност на актрисата, която я изигра Тери Хатчър.

# 141
  • ENGLAND
Не знам дали ще позная, но мисля че детето на Хари и Меган ще е леко тъмничко, със светли очи и рижа къдрева коса. Това го виждам всеки ден тук, новата Англия. Майката една бяла, руса англичанка, и като погледнеш децата, тъмнички,не черни, с руса къдрева коса и сини очи.

# 142
Изтрито ми е съвсем безобидно мнение, не разбрах защо....Rolling Eyes
Там, където се шегувахме, че ще ходим на парти с Хари и Уилям.
Същевременно, цял куп други неща, които са откровено груби никой не ги трие...Smiling Imp

Прекрасна тиара на Летисия. Наистина прилича на Тери Хатчър, но в по-младите и времена. Остарява Тери и не остарява добре за съжаление.

# 143
  • София
Ауу, не е комплимент, че Летисия прилича на Тери Хътчър. Летисия е съвсем различна и хубава.

# 144

Animal Cow2

...на снимките с Камила Чарлс винаги е усмихнат и позитивен..излъчва щастие

..и една страхотна снимка на Кейт и Уилям с децата
сигурно е новата Коледна картичка..

# 145
Камила е симпатична, последното е фотошоп.

# 146
Nature SparklesЗа фото шопа не обърнах внимание но ми харесва..

# 147
Точно същото си мислех и аз за нея - одухотворена, с живот и интелигентност в погледа. Още преди няколко дни, когато сравнявахме снимки на младите Даяна и Камила.

# 148
Официални снимки по случай рождения ден на принц Sverre Magnus

Сватбата на краля на Малайзия - Мохамед V и Мис Москва - Оксана Воеводина, която преди сватбата приема религията му и получава името Рихана.

# 149
Nature Sparkles Охх тази мис Оксана вчера я гледах забрадена  и облечена с хиджаб
след сватбата и някой обясняваше че Малайзия не била кралство а имала десетина султани
и от тях избирали един всяка година да ги представлява като султанат..
Оксана му била втора жена и веднага заминали в клиника да се консултират как да забременее бързо
защото  Мохамед нямал деца от първата си жена..чудя се на тези жени как с лекота приемат исляма и търпят какво ли не от тези малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт