Кралски работи и клюки - 21

• 46 311
  • 774
  •   1
Отговори
# 195

Ех, тази прекрасна Кейт Heart

На мен на теста ми се падна Хари, но като нищо го сменям за Уили. Нямам нищо против да ходя по балове и вечери, да се обличам в прекрасни рокли, да нося тиари и да си говоря с всякакви интересни хора, от които може да се научат много нови и интересни неща.

Меган показва сериозен корем - или наистина термина е по-скоро от обявеното, или качва доста през бременността. Мисля, че ще се ошишка повечко, отколкото очакваме, но пък това е нормално за всяка жена, особено на нейната възраст. Рядко са тези, които бременеят, като Кейт и 2 месеца след раждането няма и следа от бременност, коремче и т.н.

# 196
Моят корем беше огромен. Още от пети месец ме питаха кога ще раждам Mr. Green

# 197
  • София
За мен Мегън е доста по-напред в бременността или са близнаци.
И аз имам съмнения за близнаци, по Холивудски. Stuck Out Tongue Winking Eye
Обаче нещо на намирам скорошни снимки на Мегън, яко се е покрила напоследък. Ако някой намери нейни скорошни снимки, нека да постне, интересно ще ми е да я видя.
Показаната снимка на Мегън е от вчера. Били са на carol service, в памет на приятел на Хари, загинал при катастрофа. И Пипа е била https://www.google.bg/amp/s/www.harpersbazaar.com/celebrity/late … le-carol-service/

# 198
  • Countryside
Да , да Лана, аз намерих и папарашка снимка, доста е голямо кормечето, аз например 5мес, почти нямах корем. А в 9мес не ми вярваха, че ще раждам след 2седмици...Mr. Green
Ето я снимката:
https://www.instagram.com/p/Bq-4ASOlnSD/

# 199
Лелее, някой тук писа, че на Пипа мъжа загладил косъм! Да, така е, и на мен много ми харесва! Flushed

# 200
  • Някъде там
Прекрасна Кейт.Винаги на приеми блести тази жена.
Ехааааа какво коремче има Мег.Май ще имаме близначета.
Обаче скоро май няма да я видим в вечерна рокля и тиара.след Австралия се е появявала само веднъж официално.

# 201
# 202
  • Някъде там
На баба роклята този път не ми харесва.Много скучно и стои.Камила е хубава.

# 203
  • На топло
 Още няколко снимки. Кейт все повече ми харесва на фона на Мегън. Не говоря само за външен вид, а за поведение, уважение към кралското семейство и т.н.
Всички слухове, които се въртят в медиите са много показателни.

# 204
Керъл Мидълтън даде първото си интервю пред британския The Telegraph. Тя разказа за майчинството, собствения бизнес и защо не говори за кралското семейство пред медиите:

https://life.dir.bg/zvezdi/maykata-na-keyt-s-parvo-intervyu-nay- … da-ne-se-razpadne

# 205
Nature SparklesРоклята е  на британската дизайнерка Джени Пакхам
много е хубава Кейт и друг път е носила нейна рокля но
тази е страхотна.

# 206
Кралицата какво ли си носи в чантичката? Grin
Огледалце, червило и кърпички? Химикал, безопасна игла?

# 207
Кралицата какво ли си носи в чантичката? Grin
Огледалце, червило и кърпички? Химикал, безопасна игла?
И аз много съм се чудила дали носят някакви документи или телефон примерно? Simple Smile Simple Smile

# 208
Със сигурнст едно нещо не носят-пари !По протокол не им са полагат!

# 209
  • София
Язък, един покер не могат да изиграят на някоя от вечеринките. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт