Кралски работи и клюки - 21

• 46 313
  • 774
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тя Бети и документи няма...химикал пък за какво и е?
Телефон...ей това би било интересно, никога не съм виждала някой с телефон...как живеят тия хора Joy

# 211
  • Разпиляна във въображението
Според мен кърпичка. Предполагам, че основната функция на чантата е да има какво да й виси на ръката и да не ходи с отпуснати ръце.

# 212
  • о`майна лунна нощ е
Документ и аз не вярвам да има. Та тя - баба Бети, няма паспорт?! А покера - що бижута имат по себе си Simple Smile Майтап да става.

# 213
  • София
Документ и аз не вярвам да има. Та тя - баба Бети, няма паспорт?! А покера - що бижута имат по себе си Simple Smile Майтап да става.

Да, Бети ще заложи тиарата, срещу перлите на Камила...много ми харесва на баба тиарата и колието Yellow Heart

# 214
Или резервен чорапогащник или поне безцветен лак за нокти за да хванат навреме бримките. Joy
Междудругото наистина почти нямат папарашки снимки с телефон. 2-3 излизат в Гугъл. За официалните е ясно, че няма как.

# 215
  • София
Прекрасна Кейт. Толкова величествена изглежда. Роклята й е много, много хубава! Явно обича тази тиара, защото често я слага. Би ми харесало да я виждам и с други.
Баба е прелест, както винаги. Камила също ми е красива.

В кой месец е Мегън? Моята колежка е бременна и от 5 месец я питат кога ще ражда. Сега е в 7 ми и има огрооомен корем. Явно и Мегън така.

# 216
  • Пловдив
Едно време си купих първата чанта, за да има къде да си нося очилата.

# 217
Nature Sparkles Изненада..основно кралицата носела чантата за да изпраща
 кодирани послания  на персонала  си
но  все пак не я носи празна..Smile

какво носи  в чантата**

# 218
  • София

Бети имала таен Фейсбук, 2 iPod, iPad и смартфон, кодиран като на Сикрет сървис
https://www.dailymail.co.uk/news/article-4471180/Queen-sends-tex … t-phone-iPad.html

# 219
Керъл Мидълтън даде първото си интервю пред британския The Telegraph. Тя разказа за майчинството, собствения бизнес и защо не говори за кралското семейство пред медиите:

https://life.dir.bg/zvezdi/maykata-na-keyt-s-parvo-intervyu-nay- … da-ne-se-razpadne

Ще прибавя и част от поста на Hello:purple_heart:J - "Кейт все повече ми харесва на фона на Мегън. Не говоря само за външен вид, а за поведение, уважение към кралското семейство и т.н.
Всички слухове, които се въртят в медиите са много показателни."

Интервюто на Керъл Мидълтън, за който го прочете, ясно очертава разликите между Кейт и Мегън. След първоначалната еуфория, че се намери някоя, която да иска да сподели живота на Хари, след като попреминава интереса към екзотиката в биографията и визията на Мегън започват да се натрапват негативите.
Това интервю на майката на Кейт е като нож в гърба на другата кралска двойка защото очевАдно контрастира с изцепките на бащата и сестрата на Мегън.
Човек неволно си задава въпроса какви личности са пораснали в дома Мидълтън и в дома Маркъл.
Мегън вече на няколко пъти проявява неумение да се впише в обстановката на висшето общество в Лондон /поне по мое скромно мнение/, много странно е отсъствието й от Коледния прием в Бъкингам, колкото и да е бременна. Няма да може да вирее в тази среда ако не приеме правилата. Дано да не последва съдбата на свекърва си.

# 220
  • Sk babe
Ех, Кейт! Прекрасна!

Ако не беше раздухването покрай годежа на Хари и Маркъл, сиг никога нямаше да разбера, че Мегън била актриса. В Дейли мейл много неща се изписаха напоследък за нея - някои от тях няма да ме очудят, ако са истина.  От както се е сгодила е облякла една самодоволна усмивка. Не знам, на мен ми прилича на пресметлив човек. Бях чела някъде, че с предишния и съпруг е имала споразумение - че ако забременее, той е длъжен да плаща за бавачка, училища, уроци за детето и професионален треньор и диетолог за нея. Ако е така, еми - както се казва "нахендри се" на тръни рижкото.

Кейт ми излъчва повече човещина и искреност. Интерсесно ми е как ще изглежда детето на Хари и Маркъл...

# 221
  • София
Кой е този Коледен прием, от който е отсъствала Мегън?
Освен това е отраснала с майка си предимно - никой не избира роднините си. Досега излагациите са само от бащата и полубрата и сестрата, майка ѝ се държи безупречно.
Освен това е в семесйтвото от колко, 5-6 м. , Кейт вече от 7 г., а се среща с Уилям и от преди това.
След 1-2-3 години, ако нещо не се вписава, тогава ще "имаме проблем". Макар че, не ми става ясно какво точно в поведението и уважението не е наред.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 12:44 от Lana

# 222
Кой е този Коледен прием от който е отсъствала Мегън?

Може би става въпрос за Дипломатическия прием? Там Хари и Мегън няма как да присъстват, ходят само най-висшите членове на кралското семейство.

# 223
Прекалено често Хари и Меган биват поставяни и сравнявани с Уилям и Кейт.
Мястото им йерархично не е до тях. Семейно - да.
Винаги когато се питаме защо ХиМ не са там, където са УиК, трябва да попитаме защо Андрю, Едуард, Ан и половинките им не са там, където са Чарлз и Камила. Wink

# 224
  • София
Интересна, bitter статия от Пиърс Морган
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6460443/PIERS-MORGAN-Ex … -getting-way.html

Общи условия

Активация на акаунт