Кралски работи и клюки - 21

• 46 319
  • 774
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Какво стана с белгийският бивш крал? Даде ли материал за ДНК тест?

# 241
Имам питане.
Защо на приема от вчера баба Бети и Камила имат сини ленти през рамената, а Кейт- няма?

# 242
  • София
Мисля че са лентите на разни ордени, на кралицата - на жартиерата, на Камила някакъв, а Кейт няма още.

# 243
Тази снимка, мисля че не е пускана.
Кейт и Шарлът посетили генерална репетиция на балета "Лешникотрошачката"  миналия четвъртък.

https://people.com/royals/kate-middleton-and-princess-charlotte- … utcracker-ballet/

# 244
  • Бургас
Летисия

# 245
  • До морето
Аууу, много разгърдена Летито.

# 246
  • На топло
Има подплата телесен цвят.
Само си представете ако лудото бабе беше наоколо и Летисия с това разгорещено деколте 😅 Щяха пак да влязат в новините.

# 247
  • в сърцето на един мъж...
Абе Врабчо, абе по-спокойно бе, разбрахме, че Мегън е велика. Стига подскача, все едно става дума за майка ти...
Кейт е страхотна и в двата тоалета, а с роклята от приема е като Снежанка. Много й отива зелено на нея, невероятна е. На Бабет тоалета е малко странен, на Камила е интересен.

# 248
# 249

Страхотни ..  и Кейт и Уилям

# 250
Здравейте, понеже виждам, че тук често се обсъжда британското кралско семейство, ще се радвам ако някой е чел книгата за Принцеса Даяна на А.Мортън от 2018-та. Иска ми се да видя отзиви. Вече я поръчах, но съм доста нетърпелива.
п.с. Една от най-любимите ми снимки на Даяна с Хари:  Heart

# 251
Здравейте, понеже виждам, че тук често се обсъжда британското кралско семейство, ще се радвам ако някой е чел книгата за Принцеса Даяна на А.Мортън от 2018-та. Иска ми се да видя отзиви. Вече я поръчах, но съм доста нетърпелива.
п.с. Една от най-любимите ми снимки на Даяна с Хари:  Heart
Аз я чета и съм почти в края й. Харесва ми наистина, разделена на 3 глави и добре обяснени ситуация и хора. Мисля, че ще ти хареса!

# 252

Много хубав тоалет на Камила, малко извън редовните мантички, с които се намята.

Принцеса Ан с баща си някъде през 70-те в Балморал. Пекат барбекю, а тя е почти красива.

И любимката ми Шарлот Казираги:

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:27 от Анонимен

# 253
На мен тоалета на Камила не ми допада, с тази сатенена лъскавина отдолу изглежда сякаш й е провиснала подплатата.

Роклята на Кейт от приема е страхотна, но самата Кейт хем ми изглежда мега недохранена, хем много сбръчкана. Иначе откъм блясък го докарва..

# 254
Нова официална снимка по случай рожденият ден на принцеса София

Още една снимка на Мегън от вчерашното събитие

Общи условия

Активация на акаунт