Кралски работи и клюки - 21

• 47 009
  • 774
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кейт и Шарлът изненадали посетителите в лондонски пъб, влизайки да ползват тоалетната
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/princess-charlotte-kate-mi … stun-13694795.amp

# 256

С каквото  и да са облечени винаги изглеждат добре..
Кейт си е изсветлила  косата

# 257
Сбръчкана е Кейт, доста. Особено на една от последните снимки много личи на челото. Но чест и прави, че не ходи да си пълни бръчките и да се обезобразява. То може и баба да не им дава да се тунинговат, всъщност.
Достолепно си остаряват всички, кои по красиво, кои не.

# 258
И на мен тоалета на Камила ми хареса, снимката на принцеса Ана също. За Кейт - ами нормално е да има бръчки на тридесет и няколко и с три деца. Въпреки че имат помощници, с Уилиям си гледат децата, а недоспиването и отговорностите си казват тежката дума. Тя не е холивудска актриса, чиято кариера да зависи от визията. Хубава е жената, стегната и поддържана.

# 259
Днес граф и графиня  на Уесекс са посетили Sri Guru Singh Sabha Southall

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-6467041/Sophie-Wessex … dwara-London.html

# 260
  • в сърцето на един мъж...
Когато човек се усмихва, обикновено лицето му се набръчква леко Simple Smile И на Софи е наблъчкано на снимката. То човек вече да не се усмихне, набръчкана била, остаряла била... Ох...

# 261
  • Down south
Ако кралицата действително не позволява корекции, което не знам, дали е вярно, то,  Мегън е доста напред в играта, имайки предвид вече направените корекции на това-онова  Crazy

# 262

страхотна..

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 06:34 от EvaKrusteva

# 263
Много е сбръчкана и има уморен вид.С малко повече кг отгоре,изглежда по-добре.Като кажете - Тя е на 30+ и има три деца,сякаш е единствената...милата.Ежедневието й е в пъти по-леко,уредено и приятно от навярно 95% от вписващите тук.
При тяхните финанси и достъп до козметики и процедури,е направо смешно да ходиш с 3 реда бръчки на челото.

# 264
Въпрос на приоритети.

# 265
Трябва да се оправи Катрин. Ботокс на челото е най- малкото, а ще се подмлади.

# 266
  • Разпиляна във въображението
Аз съм на 40 Simple Smile, с три деца и доброволно дарявам на Кейт поне 7-8 кг. На някой снимки ми е прекалено слаба и колкото и да й е красива роклята, за мен не й стои много добре.

# 267
Miriel, + 1! Само дето съм на 40+...

# 268
  • До морето
Колкото и да харесвам Кейт, не разбирам прехласването й по снимките от бала. Прекалено слаба е, а аз харесвам слаби жени. Но тя има мускулесто спортно тяло, без грам извивка и е като сопа. Трябват й 4-5 килограма. Скоро попаднах на снимки от някоя от бременностите, ми съвсем друга е малко като понапълни бузки. Затова е и толкова набръчката. Нали знаете онази приказка, че след 40 жените трябва да избират дали да са гладки и леко заоблени или слаби и сбръчкани.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 10:27 от Boho chic

# 269
Кейт е добре поддържана жена,има добри и лоши дни като всички живи,а бръчиците изобщо не се отразяват на излъчването й.Даже му придават естественост,която е новият ботокс.
От всяко положение предпочитам да общувам с такава като нея,отколкото с някоя златка или жена-котка.

Общи условия

Активация на акаунт