Кралски работи и клюки - 21

• 47 051
  • 774
  •   1
Отговори
# 270
Колкото и да харесвам Кейт, не разбирам прехласването й по снимките от бала. Прекалено слаба е, а аз харетвам слаби жени. Но тя има мускулесто спортно тяло, без грам извивка и е като сопа. Трябват й 4-5 килограма.

И аз така мисля и съм го писала няколко пъти тук.  Но наддаването няма да реши проблема, съвсем ще се олелчи и обузи. Това е структура - жилеста и суха. Със спортуването, което тя редовно практикува, става още по суха и равна като бадем за ракия (по Елин Пелин...Grinning).

Една странна класация за най-красиви кралици/принцеси на всички времена: https://www.worldblaze.in/10-most-beautiful-queens-in-the-world-of-all-time/2/
Не ми е ясно какво прави Зара Филипс вътре, но пък са дали предни места на любимките ми Шарлот и Грейс. Кралицата на Бутан също е много изящна, бяхме я обсъждали тук.

# 271
  • София
Кейт е превъзходна за годините, ражданията и натовареното си ежедневие, което никак не е за подценяване. Постоянно да трябва да тича на някъде и изобщо да не може да си каже "Днес ще е почивен ден" не е лесно. А бръчките ще ги "оправи" с едно леко бретонче отпред. Определено мисля, че би я подмладило и би ги прикрило. Не е нужно да слага ботокс или нещо друго. Не, че ще е лошо де, но все пак, ако не иска да се пипа това е решението Simple Smile

# 272
  • София
Изумяват ме коментари, че Кейт едва ли не задължително трябва да си набоде ботокс! Честно, това ли са ценностите и приоритетите в живота на някои хора? Голяма работа, че на 40 г. или там колкото е има бръчки. След като на нея не й пречат, а явно и на мъжа й, не виждам какъв е проблемът да си ги носи със здраве. За килограмите обаче съм съгласна. Те поне са нещо, което естествено можеш да придобиеш.

# 273
  • До морето
Ами аз, както казах, гледам бременелските й снимки. Там лицето й е леко по-заоблено и изглежда много, много по-добре. Тя е висока, 3-4 килограма въобще няма да се отразят драстично на фигурата й, просто няма да е толкова суха, колкото е сега.

# 274
Съвсем си е добре Кейтката откъм фейса. Я вие си вдигнете веждите и извикайте фотограф с голям обектив да ви снима. И после се изкажете, че нямате бръчки.
Откъм тяло наистина е малко сухичка в момента;  повече спорт и повече силна храна не биха й навредили.

# 275
Врабчо, Кейт изобщо не е като бадем/бадън за ракия. Дори и по Елин Пелин.

# 276
  • Sydney
Кейт е със синята рокля от приема е супер, роклята е жестока!

От Коледното посещение с Уили също ми хареса, панталонът от Кипър - не.

Мегън се покри, да...

# 277
Що за абсурд е това ”трябва” да си оправи бръчките? Бръчките не са болест, а съвсем нормално явление и по никакъв начин не подлежат на задължителна корекция. Разбирам, че ботокс-силиконовата визия е връх на естетиката в предтавите на някои, но представете си, че съществуват кръгове от хора, които, за радост, имат различна представа за красота.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 11:12 от OpusMagnum

# 278
  • в сърцето на един мъж...
Честно, вие като се усмихвате, не се ли бръчкате? Аз това не мога да разбера? От толкова търсене на кусури, непременно трябва да се заглади... Мегън нали ви е опъната.
Много ми харесва Кейт в зелено. Това определено е нейния цвят. А на партито дрехите й са страхотно подбрани. Това каре е фантастично, много искам такава пола и аз Simple Smile

# 279
  • София
Напълно нормална и красива ми се струва. Не смятам за логично да се приема изключението и корекцията за "норма". Т.е. защо ходи така(естествена), а не си сложи ботокс...много изкривено мислене имаме вече, естественото се смята за недостатък и липса на грижа.
А и мисля, че със сигурност полагат грижи за нея-100 % ходи на почистване, някакви терапии.  
Ежедневието им може да е финансово осигурено, но не е леко. Някой може и да си мисли, че е готино да обличаш рокли, да ходиш на приеми, да махаш с ръчичка и през два дни да летиш със самолет. В реалността надали е толкова приятно, когато искаш да си си с детето или си изморен, да летиш 2 часа, после да махаш щастливо, да водиш протоколни разговори и после пак 2 часа наобратно. И не ми казвайте"Ами и аз работя ама..." . На нея това и е работата и си я върши чудесно. Не съм и видяла да се оплаче.
Осигурената манджа и дрешки не са всичко и не гарантират щастие, добре знаем от историята до тук.  
И Мегън може да е издрапала до тук и да е в "ролята на живота и", ама какво и е коствало, не се знае.

# 280
Когато обявиха, че Уилям ще се жени видях за първи път бъдещата булка. Признавам си, че първите ми думи бяха: няма хубава кожа - изглежда много възрастна. Още преди децата, даже преди сватбата. Но е истина, че Кейт Мидълтън има най-страхотното бижу, което я подмладява много - усмивката. Когато се усмихне изглежда много млада, когато е сериозна изглежда сбърчосана. Очната линия също я състарява.
Абе английска скумрия си е, ама много чаровна, много шармантна, много елегантна!

# 281
Абе английска скумрия си е, ама много чаровна
Точно!  Е, то и Уилям не е красавец, Кейт е по-хубавата от двойката. Един зъбатест такъв, плешив.
А Мегън защо така се скри? Сигурно Врабчо ще знае, ма не издава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 282
  • София
Меган може да кара тежка бременност. Ако има проблеми е нормално да се покрие за известно време.

Едно много сладко клипче на Шарлот

https://www.facebook.com/goodhousekeepinguk/videos/574709102946840/

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 13:30 от Lady Cassiopeia Duval

# 283
Много приятни и симпатични шведската кралска двойка. Аз не знам нищо за тях, само, че една от дъщерите се казва Изабела, това съм го запомнила.
Много труд за темата,чудесна е.
Меган не ми се обсъжда. Втръсна ми от нея.
Гледам снимки на Кейт от разни събития. Обличат я страхотно. В зелено и черевно е чудесна. Много й подхождат тези цветове. Видимо състарена е, спор няма. Но изглежда чудесно за годините и за жена родила 3 деца. Съгласна съм, че е доста слабичка, направо ще се скърши. За мен не е нужно да коригира нищо.
То тези дето са се направили на маймуни с корекциите си и се почват още от 25 годишни все едно  са много Убави.😊

# 284
  • ENGLAND
Меган може да кара тежка бременност. Ако има проблеми е нормално да се покрие за известно време.

Едно много сладко клипче на Шарлот

https://www.facebook.com/goodhousekeepinguk/videos/574709102946840/

Любим момент ми е накрая на клипчето, когато искаше нещо ама не стана и накрая седна и се опита да легне на земята, сладур.

Общи условия

Активация на акаунт