Кралски работи и клюки - 21

• 46 927
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
  • о`майна лунна нощ е
Чак ме радва, че тук нямаме традиция да ни пращат такива. Това винаги ми е било адски нарцистично - пращам ти моя снимка да ми се порадваш. Ми не щъ.

# 451
  • Down south
Въпрос на традиции.
Аз съм свикнала и намирам картичките за красиви.

ПП Дори и един ден да "стигне" до България, не е нужно да се прави, ако на някой не му допада.

# 452
Аз под "смотани" визирам, че са едни такива никакви. Коледна снимка "селфи" в планината в хубаво време. Еми смотано е. Коледна снимка в двореца, тържествено облечени е друга "бира". Та то папарашките им снимки са по-хубави.

Eто това за мен е коледна семейна снимка:
Скрит текст:

# 453
Ехееее, че тя почти го роди.

# 454
Ехееее, че тя почти го роди.
Nature Sparkles Мда..пролетта и щъркелите може би ще дойдат в края на февруари..Smile

# 455
  • Down south

http://time.com/5475133/time-person-of-the-year-2018-shortlist/

Цитат
The shortlist of candidates for TIME’s 2018 Person of the Year was unveiled Monday on NBC’s Today show. Since 1927, TIME has identified the Person of the Year, recognizing the person or group of people who most influenced the news and the world — for better or for worse — during the past year

На последно място, но все пак

Цитат
Former Hollywood actor and activist Meghan Markle traded in her roles on screen for a royal title in May, when she married Britain’s Prince Harry to the delight of captivated crowds across the U.K. and millions more worldwide.

# 456
Книгата за Даяна е завладяваща. Толкова непринудено са представени интврвютата. Бих си помислила, че даже не са преработвани чисто като начин на изразяване от Мортън. Струва си!

# 457
  • София
Още снимки от снощи на Мегън http://madaboutmeghan.blogspot.com/2018/12/first-look-meghan-mak … surprise.html?m=1
Харесва ми...тъмният лак също 😂, толкова за протокола! И едни по-едри обеци и щеше да е чудна.

# 458
И на мен много ми харесва Мегън.

# 459
  • София
На мен не ми харесва прическата, все едно ѝ е мазна косата.

# 460
Да е жива и здрава, но все е прегърбена ходи. Няма ли кой да й каже или да й помогне да си оправи малко стойката.

# 461
Коремът я дърпа напред Stuck Out Tongue Winking Eye

# 462
Хубава бременна жена е Меган.
Харесва ми, че гримът изглежда много лек. Със сигурност е доста гримирана, но то и ефектът без грим си се постига с голямо количество добър грим.

Някъде четох, че на цветнокожите жени повече им личи бременността и по-рано им проличава. Не знам дали е вярно. Ако се съди по големината на корема, не виждам как до април ще е бременна. Най-късно в началото на март ще е родила.
А може и да са близнаци.

# 463
И на мен ми харесва Мегън бременна. Heart Eyes

# 464
Мегън ли, супер е!

Общи условия

Активация на акаунт