Кралски работи и клюки - 21

• 46 508
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Аз за всяка една ССФ бих казала, че е малко прекалено да си държи все така корема. Grinning Просто Меги е известна и всеки ден се появяват нови снимки... та си я коментираме. Ами не ме умилява, някак малко в повече ми идва.
Допълвам се : Като изключим ръката - хареса ми Меги, грее. Много щастлива изглежда. Дано е все така!

# 496
  • До сърцето...
... Не й се вярваше сякаш. Това е много мило и го разбирам.
Но Меганското -не. Твърде в повече ми идва.

Меган е на възраст, все пак 36 години, и това е първо дете за нея. Може да има същите вълнения като приятелката ти. И просто не ги крие.
Аз обикновено не знам къде да си дяна ръцете и по време на бременността, ако нямах чанта, все там си слагах ръцете. И съм с попипване на косата, като се притесня. Та я разбирам де.

Последна редакция: вт, 11 дек 2018, 15:59 от Радика

# 497

Точно това щях да напиша и аз. Изражението на лицето и позата тип Дева Мария с Младенеца. Според мен именно това излъчване дразни повечето хора

# 498
  • Бургас
Докато Мегън не се появи увита в чаршаф, но със заголен корем и Хари не целува корема и коленичил, нищо не може да ме смути!

# 499
Докато Мегън не се появи увита в чаршаф, но със заголен корем и Хари не целува корема и коленичил, нищо не може да ме смути!

Кой се е появявал така?
На Кейт тази рокля на точки въобще не ми харесва. Ако беше само долната или горната част - да, цялата - не.
А Мегън наистина се е обвила яко с ръце и ми изглежда твърде натрапчиво. Нито за секунда, нито за минутка май не е. Малко прекалено ми идва като е поканена на събитие.

# 500
Дразни това, че е на събитие по повод "Х", защо трябва да го държи постоянно?
Никой не поставя на съмнение радостта Hands V

# 501
Абсолютно. Разбира се, че ще се радва. Просто е вече досадно. Набива се на очи. Чудя се сега колко страници ще си говорим още за това...
Ето, обсъдихме и лака и облеклото  и косата. Не става дума само за корема.
И пак се стигна до това, че се защитава "кобилата" Кейт. Еми, хайде де, "защитавайте "и Меган. Не мога да го разбера това. Казваме си мнението. Когато ми хареса нещо в Меган-ще го кажа и съм го казвала.

# 502
  • София
Дайте да обсъдим роклята на Виктория, взета от майка ѝ
https://media.shootitlive.com/FUtPA32Giw5GS3Ya4eha9DwLacz/1200.j … =aftonbladet/8627
https://www.svenskdam.se/kungligt/nobelfestens-mest-omtalade-all … as-retro-glamour/
На мен хем ми харесва, хем огромните панделки са ми в повече, но пък цветята ми харесват.

Роклята на Кейт, зелената с точките от днес, също ми харесва сама  по себе си, но на нея и стои странно, талията ѝ е някак качена нагоре.
И комбинацията с обувките и клъча не ми харесва. Онзи ден в Кипър беше къде, къде по-добре.

# 503
На мен ми харесва роклята❤ но аз си падам по всичко в бонбонени цветове и всичко в панделки. Малко като стила от филма на София Копола за Мария -Антоанета-бонбонесто и принцеско,но много по-семпло. Панделките,признавам са една идея кичозни и големки, но пък това е хубаво и различно. И на мен ми харесва.

# 504
Роклята на Виктория е хубава, принцеска. Но пък панделата е смехотворна. Щеше да е по-хубаво с голяма, подредена, но ненатруфена пандела.
Кейт е супер, стилът на роклята й подхожда на положението й.
Меган не знам на какво събитие е, но все едно е на събитие по представяне на корема й. Simple Smile

# 505
  • София
Или само с розовата панделка с цветята.

Мислех си, че на София ми харесва роклята https://www.svenskdam.se/nobel/7-storsta-snackisarna-fran-nobelfesten-2018/, без буфан-ръкавите, но разгледах повечко снимки и хич не ми допадна. Мислех, че цветът е корал, пък той доматеночервен се оказа...абеееее Joy

# 506
Ако приключихме с английските снахи за днес,дайте да обсъдим бръчките на Максима,защо е забравила да си сложи бюст в роклята брик и какво се е хванала за клъча,тя корем няма ли(или поне тлъстини).
Мисля,че силата на баба да контролира(лакове,снахи,дати за раждане...) отслабва заедно с намалянето на парите за издръжка на синьокръвите,които никога не умират,но силно се плодят.При Камила пък ще се разпашат съвсем и не ми се вярва на работливата Кейт да й останат сили да дисциплинира и контролира.Бети е Монархията и след нея-потоп.
Туй рижавото дебелото в бялата рокля Фърги ли е?А на края Сюзън Сарандън ли е или ми се привижда?

# 507
  • Бургас
Роклята на Виктория е от преди 23 години, интересно какво я е накарало да я облече.
Харесва ми роклята на Силвия, но самата кралица не. Докарва ми го на Жокера

# 508
Роклята е ок, но определено е  трябвало леко да я "пипнат" и префасонират. Примерно да махнат панделките, да сложат нещо на раменете и да изглежда подобна рокля.

# 509
Още една снимка на Мегън и клипче

Честно казано не знам защо всяка тема се преобръща за захапване на Мегън или Кейт. Темата започва добре и някъде по средата става мазало. Всяка кралска особа си има своите несъвършенства. По назад в страниците се обсъждаха бръчките на Кейт. Преди време като си сложи ботокс пак я бяха разкостили. То угод няма. Ще ми бъде интересно Кралицата малко да опъне бръчки.  Същата работа с Мегън, ако ръцете ѝ са в косата - защо. На корема - пак защо. Да, на последната изява твърде много идва това държане на корема. Ако беше само погалила нямаше да има чак такива спорове  ама защо, ама как може и т.н. Ако не набива на очи с действията ще е по-симпатична.
Темата щеше да е страхотна , ако нямаше тези вмятания , Кейт била такава и такава, Мегън такава и такава. Ами то и ние не сме перфектни. Идеални хора няма, освен восъчните фигури. Joy

Мете- Марит

Юджийн в Маями

Общи условия

Активация на акаунт