Кралски работи и клюки - 21

• 46 509
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Наричат я "MeAgain" по форумите. Но това  е най-малкият им проблем в момента.

То и по повод на бръчките на Кейт, я наричат Kate Wrinkleton, ама тук дума може да стане..

А какъв е най-големия им проблем?

# 481
Кейт и Уилям днес

Кейт е станала патрон на детската болница Evelina London

Скрит текст:

Рокля - LK Bennett

Сара в Дубай, 7 декември

https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2018120865421/ … red-carpet-event/
На 6 декември парти

# 482
...А какъв е най-големия им проблем?
29 март 2019 например?

# 483
  • София
Уилям и Катрин днес
https://i.dailymail.co.uk/1s/2018/12/11/10/7279530-6482681-image … 1544525820924.jpg
https://media.gettyimages.com/photos/prince-william-duke-of-camb … ture-id1071648710
Май от всичко най ми харесват цветята.

И Летисия в грозничка рокля, но красиви обувки http://imageupper.com/i/?S1100010030011O1544528292907

# 484
На мен пък роклята на Летисия много ми харесва Heart Eyes

# 485
И стойката ѝ!

# 486
На мен пък самата Летисия цялостно изобщо не ми харесва. Прис
ъединявям се, че грозна бременна няма! Всички жени са най-хубави когато са бременни.
Моя приятелка така постоянно се пипаше и си държеше корема, глезеше се яко, но при нея беше обяснимо-много дълго чакано бебе, куп проблеми,страдание и накрая вече беше толкова щастлива, не смееше да се зарадва, но после много й личеше радостта, та все се пипаше и все си галеше корема. Не й се вярваше сякаш. Това е много мило и го разбирам.
Но Меганското -не. Твърде в повече ми идва. Тя сякаш само това чака-да я снимат и да се хване за корема. Кому е нужно? Всички знаем, че е бременна.
Наясно сме. Малко по-обрано.
Косата е твърде зализана-не ми допада.
За лака също ми стана интересно. Ако някой е наясно да каже, как стои въпроса с лаковете. Все бледи, къси и класически маникюри гледам имат.

# 487
Никой не им забранява да се лакират както поискат. Даяна има множество снимки с ярко червен лак.
Нормално е обаче да предпочитат къс маникюр в основни тонове, подходящи за всички тоалети. Няма всеки ден да трият и лакират.
Дълги нокти, ала Антония Петрова-Бередин-Батникова, са на почит само при нас, Сърбия, Румъния и Русия.

# 488
Наричат я "MeAgain" по форумите. Но това  е най-малкият им проблем в момента.

То и по повод на бръчките на Кейт, я наричат Kate Wrinkleton, ама тук дума може да стане..

А какъв е най-големия им проблем?

О, да, тук никога не са се обсъждали бръчките и фигурата на английската кобила Кейт, а само и единствено ръката на корема на потенциално раждащата в памука Мегън. Ни-ко-га! Въобще не е засягана темата. Joy

# 489
...дума НЕ може да стане ...

Исках да кажа че един ако каже бръчки, после 17 страници защитници как имала N деца, ангажименти и тн. Колкото и да са й грижите, все пак е САМО на 36..

Ръката на корема на Мегън не ми пречи, жената е щастлива от факта, гордее се, за мен това е нормално( и аз съм си държала корема и трите пъти, когато го имах и ми беше кеф). Дали е голям или малък-природа.. а мен лично малко ме вълнува кога точно ще роди.. ако роди по-рано ще е гаф, разбира се, но кралската институция и без това доста се разчупи:-) би понесла още малко:-)

# 490
Няма лошо, ама отишла на събитие и нон стоп ръката там....

# 491
  • Бургас
Какво значи, че ако роди по-рано Мегън ще е гаф? Ми те не се казали точният термин на раждане. Казаха пролетта, нищо повече.
Иначе тя Мегън може да си е сложила ръката за секунди на корема, да са я снимали и ние да дъвчим една и съща снимка до втръсване. Също като бръчките на Кейт.

# 492
# 493

Мадоната с бъдещия младенец.

# 494
Чета, чета и не разбирам...какво толкова е станало като си е държала корема!?! Не мисля, че това трябва да поражда критика, а напротив...тези моменти са за умиление...

Общи условия

Активация на акаунт