Кралски работи и клюки - 21

• 46 422
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
И как една няма да го стиска/обгръща с две ръце този корем Simple Smile

# 631
  • Down south
И тукашните (американски) медии не са във възторг, критиките са навсякъде

Цитат
“If I see one more photo of Meghan Markle cradling that bump I am going to vomit. I swear she and Beyoncé think they are the only women in the world to get pregnant. You are pregnant……WE KNOW!” wrote one critic. Added another: “She should learn from Kate on how to pose regally when pregnant. Both hands discretely under the bump. Not cradling like Demi Moore.”

# 632
Кралицата вчера

Амелия.

Роклята е страхотна и бих я носила.

Ето и менюто от Швеция

- Супа от омар с хрупкави зеленчуци и масло от копър;
- Печен щипок* с пържено жълто цвекло, кремообразно пюре от пащърнак и картофи, кремообразен лимонов сос;
- Зеленчук, печен в билки с леща и ерусалимски артишок със сос от черен трюфел;
- За десерт "Печена Аляска" с вкус на зимни ябълки.

В скрит текст слагам на руски, не разбирам езика, но горе долу с помощта на гугъл преводача преведох. Извинявам се за грешния превод.
Скрит текст:
- Суп из лобстера с хрустящими овощами и укропным маслом;
- Запеченный голец с жареной жёлтой свёклой, сливочным пюре из пастернака и картофеля, а также сливочно-лимонным соусом;
- Запеченная в травах оленина с рагу из чечевицы и топинамбура под соусом из черных трюфелей;
- На десерт "Запеченная Аляска" со вкусом зимних яблок.

На 18-ти декември Мегън ще посети Royal Variety
Снима с една идея по-добро качество от скрийн шот от видео.

# 633
Nature Sparkles Не вярвам Меган да се разведе ако ще Хари да прави тройка пред нея
..виж принца може да я прати някъде да лекува депресията* или изтощението си
далеч от неговия поглед.. Smiley

# 634
  • София
...
- Печен щипок* с пържено жълто цвекло, кремообразно пюре от пащърнак и картофи, кремообразен лимонов сос;
...

Щипока всъщност е пастърва.

# 635
  • До сърцето...
Цитат
- Запеченная в травах оленина с рагу из чечевицы и топинамбура под соусом из черных трюфелей;

Оленина е еленско месо, не зеленчук.

Пастърва на руски е форель. Голец е вид червена риба, която обитава студени морета, затова нямаме дума за превод на тази риба.

# 636
  • Бургас
Добре че не съм принцеса. С тия менюта все гладна щях да си ходя Simple Smile

# 637
Мегън се фръцка като ходи. Пристъпна точно като модел. Това не е ок според мен. Но мисля,че ще се научи. Тя от много скоро е част от семейството.

# 638
  • Bristol
Интересно на кого му е хрумнало да покани Меган да връчи наградата за британски дизайнер на годината за дамско облекло и защо дворецът е бил ок с това 🤔
Хари от малък не слуша. В училището май го бяха хващали дори да пуши трева. Уилям е много по-улегнал от него пък дори и от баща си, според мен и е най-подходящия наследник на трона.
Дали пък точно защото Хари е по-различен, бяха ок с този му брак и на такива по-нетрадиционни изяви ги пращат с Меган. Един вид кралското семейство да бъде популяризирано и в други среди.
Аз съм й фенка на Меган, но това държане на коремчето и на мен май ми дойде в повече 😜 Ей тук има кратко видео как връчва наградата и на него по-малко се държи за корема 😁
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2018121065492/ … wards-dress-bump/

# 639
Цитат

Оленина е еленско месо, не зеленчук.

Пастърва на руски е форель. Голец е вид червена риба, която обитава студени морета, затова нямаме дума за превод на тази риба.

ОБИКНОВЕН ЩИПОК
Дължина до 15 см, тегло до 10 - 15 гр. Разпространение: в почти цяла Европа и Азия до Япония. У нас навсякъде, с изключение на горните течения на реките.
Щипокът е малка, дънна, сладководна риба. Предпочита бавнотечащи и стоящи води с тинесто песъкливо дъно, в което през деня се заравя така, че само главата и опашката му се вижда. Нощем е активна. Храни се с дребни дънни безгръбначни. Понася остър недостиг на разтворен във водата кислород. Живее 3 - 4 години. Полово съзрява на 2 г. Размножава се през април до юни. Расте твърде бавно.
Няма стопанско значение
В Софийско й казвали щипок, в Пловдив - симеонче, от сем.Виюнови. Малките се използват като стръв за хищни риби. Със сигурност не е пъстърва.
Сливочное пюре - сметаново пюре. Гугъл го превежда супер тъпо.

# 640
... Хари  от малък не слуша. В училището май го бяха хващали дори да пуши трева...
Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака.
На първата сватба на Мегън в Ямайка, много стилна, да не би да си помислите нещо друго, е имало и пакетче трева за гостите. Информацията е от татко Маркъл.

# 641
  • До сърцето...

Щипок и Голец не е едно и също рибе.
Цитат
Ареал арктического гольца очень широк – включает соленые и пресноводные воды бассейна Тихого, Северного Ледовитого океанов к югу и северу от Полярного круга. Рыба обитает у побережья, в реках и озерах Норвегии, Исландии, архипелага Шпицберген, Гренландии, Канады, Аляски.
Комфортно себя чувствует в очень холодной воде. Данный род имеет циркумполярный ареал (охватывает кольцом весь Полярный круг) и официально обладает статусом самого северного лосося.
.... и т.н.

Извинявам се за спама.

# 642

Щипок и Голец не е едно и също рибе.
Цитат
Ареал арктического гольца очень широк – включает соленые и пресноводные воды бассейна Тихого, Северного Ледовитого океанов к югу и северу от Полярного круга. Рыба обитает у побережья, в реках и озерах Норвегии, Исландии, архипелага Шпицберген, Гренландии, Канады, Аляски.
Комфортно себя чувствует в очень холодной воде. Данный род имеет циркумполярный ареал (охватывает кольцом весь Полярный круг) и официально обладает статусом самого северного лосося.
.... и т.н.

Извинявам се за спама.
Съгласна съм, но ние тук се губим в превода. Просто търся данни за думичката, която ми дава Чичко Гугъл.
Може и цаца да са яли, ама със завъртяно наименование и още по-завъртян сос, написан със златни букви на гланцирана хартия. Simple Smile

# 643
  • Bristol
E, то в Ямайка ако няма трева, къде другаде 😂 Боб Марлей какво мислите е пушиш 😜

# 644
Очевидно Хари се е ментал на майка си - не достатъчно умен и със съмнителен вкус към тъмнокожи.
За една отракана "кака" от Холивуд, дори и треторазрядна явно е било лесно да го омагьоса. Само че, колко дълго ще продължи, защото както знаем вскя магия си има времетраене... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт