Кралски работи и клюки - 21

• 46 441
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/g14773230/royal-p … nancies-pictures/

Бременни принцеси и кралици по официални поводи.

# 601
Оставам безмълвна...толкова и ходят тези пастелени цветове...!

# 602
  • Разпиляна във въображението
Разгледах снимките и да си призная повече ме впечатляваха дрехите. А Максима е такъв сладур.

# 603
Максима:

Кейт:

Мегън:

# 604
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ако ръката на Меган, която е отдолу на корема я няма, ще изглежда съвсем нормално.

# 605
Да, и аз точно това си мислех.

# 606
  • Countryside
Не съм нито от хейтърите на Мегън, нито нейна лоялна фенка. Даже ми е симпатична, и аз си мисля, че е ошашавена от разликата, в начина на живот, порядки и обноски. Едно е в Америка(и по-точно Калифорния) и съвсем друго в Англия, където имат аристократи с родословно дърво, сигурно до крал Артур. Но Мегън на тези снимки, с обгърнат корем с двете! ръце са си поза от всякъде. Но донякъде я разбирам на 37г, първо дете, веднага след сватбата, че и от принц....сигурно си мисли, че е хванала Господ за шлифера. Доволна е жената и то й личи, няма лошо, само че хората са казали, че много хубаво не е на хубаво. Не е лошо да се смири малко, ей така за разнообразие, да видим дали може, поне да се опита, ако трябва и да го изиграе. Но е факт, че Хари, на всичките им общи снимки досега ми  изглежда много влюбен,  гледа я все едно ще я яде. Едва ли е чак такава актриса Мегън, че да го изиграе да се ожени за нея без той да е искал. Абе ще поживеем, ще видим, много ми е интересно какъв микс от гени ще е взело бебето, ако едно.

# 607

Цитат
Направо се разревах 😥😥😥
Колко е труден животът на Мегън!

Ако беше лесен като песен, другите две гаджета на Хари, щяха отдавна  да се омъжили за него. Но те отказаха. И то точно поради тези причини, че ще трябва да живеят коренно друг живот и да загубят свободата си, и да се вместват в рамки, които не са им по вкуса.  Честно казано и аз бих отказала подобен живот, не бих си причинила подобно нещо.

# 608

Цитат
Направо се разревах 😥😥😥

Ако беше лесен като песен, другите две гаджета на Хари, щяха отдавна  да се омъжили за него. Но те отказаха. И то точно поради тези причини, че ще трябва да живеят коренно друг живот и да загубят свободата си, и да се вместват в рамки, които не са им по вкуса.  Честно казано и аз бих отказала подобен живот, не бих си причинила подобно нещо.

За това се замислих днес и Аз. Очаквам с нетърпение бебчето, възможно ли е да е по-тъмнокожо от Меган, предвид корените и ?!?

# 609
  • На топло
Стига сте я жалили Мегън. Колко да е ошашавена?
Има цял отряд асистентки, готвачки, домашни прислужници, шофьор, бодигард, диетолог, психолог и т.н
 + солидна банкова сметка.
Не са я изкарали от Рая за да набутат в някое гето 😁 в Лондон.
Като цяло живота на всеки един човек е труден, не е единствената която си сменя местоживеенето.
Съвременният човек е доста мобилен и адаптивен.
Тя самата иска да си подпира с часове корема и го прави. Няма нужа да се развиват цели теории.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 15:22 от Hello♥J

# 610
 Но е факт, че Хари, на всичките им общи снимки досега ми  изглежда много влюбен,  гледа я все едно ще я яде. Едва ли е чак такава актриса Мегън, че да го изиграе да се ожени за нея без той да е искал. Абе ще поживеем, ще видим, много ми е интересно какъв микс от гени ще е взело бебето, ако едно.
[/quote]
Дойде ли сляпата неделя....
Но пък някои проглеждат! Sunglasses

# 611
Да, и културния шок, който преживява я кара да си стиска корема с две ръце. Mr. Green

Пък и героиня я изкарахте, единствената, която е събрала смелост и кураж да стане съпруга на принца. Crazy Така е, нелека съдба и живот я чакат. Wink

# 612

Цитат
Направо се разревах 😥😥😥

Аз пък си мисля, че точно това изобщо не е причината, но такава е за пред обществото.
Според мен нещо в характера на Хари отблъсква жените. Може да е перверзен, деспотичен, неуравновесен и т.н. Не знам, мои си теории.
И двете предишни са били много повече с него,, и го познават много по-добре, отколкото Мегън. Ще поживеем, ще видим.
А детето им, мисля че няма да е хубаво (меко казано). Комбинацията от двата гена е .....,

# 613

Цитат
Направо се разревах 😥😥😥

За това се замислих днес и Аз. Очаквам с нетърпение бебчето, възможно ли е да е по-тъмнокожо от Меган, предвид корените и ?!?

Няма как да е по-тъмно от Мегън. Даже си мисля, че ще е по-скоро "с тен", отколкото наистина тъмнокожо или мулатче. Може и косата му да е по-светла.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт