Кралски работи и клюки - 21

• 47 002
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Аз също мисля, че на Кейт не й е много лесно, и й се възхищавам с каква лекота си играе ролята. Много ми допада и на външен вид. С все бръчки и всичко.

# 316
  • На топло

Грейс Кели

Мисля, че Кейт има други приоритети в живота от това да прилича на красива кукличка с перфектна кожа.
И сигурно взима пример от баба Бети.
Естетичната хирургия не е забранена за кралските особи, но някой са много по-умни и предпочитат да остаряват с достойнство.
 Прекаляването с тези операции води до тотално обезобразяване.
А когато някой започне, не може да се спре и става жалка картинка.
Забележете на какво се е направила Рания🙄

# 317
  • Майничка
Мисля, че раздялата на мароканската кралска двойка е официална. Всички публикации след м.май я приемат за факт.
https://orientxxi.info/magazine/is-king-mohamed-vi-about-to-abdicate,2456

https://www.afrik.com/maroc-separe-de-lalla-salma-mohammed-vi-s-amuse

# 318
Знае ли се пола на бебето на Меган вече? Или до последно ще траят. Най-вероятно.😊

# 319
Знае ли се пола на бебето на Меган вече?

Едва ли ще го научим преди раждането както при Кейт.

# 320
Кейт и Уилям  - 2008

Heart
Кейт и Уилям  - 2018

# 321
  • София
Дали ще има истерии около Мегън, когато тръгне да ражда и камери пред болницата? На мен ще ми е интересно да следя. Blush

# 322
Ще има сигурно. И как ще изглежда бебето ще е много интересно.

# 323
Само аз ли забелязвам изкуствената и насилена усмивка на Уилям на почти всички снимки, особено официални?! Или може би такава си му е усмивката?!

Ето какво визирам - на първата снимка на всички останали усмивките са по-естествени, само на Уилям сякаш е насила newsm78

Скрит текст:

# 324
Такава му е усмивката - зъбата.

# 325
Съгласна съм,такова си му е. От зъбите е.
Умирам от любопитство за две неща-как ще се казва детето и как ще изглежда(особено ако е момиче)😊

# 326
Такава му е усмивката - зъбата.

Tя, че е такава е ясно, но защо я разпъва до краен предел, а не се усмихва по-естествено и обрано?!

Например ето тук не е нахилен до уши и изглежда много по-добре

# 327
Дали ще има истерии около Мегън, когато тръгне да ражда и камери пред болницата? На мен ще ми е интересно да следя. Blush
Естествено, че ще има. Но не съм сигурна, дали ще е около болниците. Защото нали, по спомен от темата, новоизлюпената херцогиня обмисляла домашно раждане. Обаче може и да се е разколебала, като е разбрала, че НВ им дава Frogmore Cottage, а не имението.

# 328
Знае ли се пола на бебето на Меган вече?

Едва ли ще го научим преди раждането както при Кейт.
Nature Sparkles Нищо няма да кажат преди раждането защото
има букмейкърски залагания за датата на раждане, пола и името на бебето..
и още куп търговски печалби покрай това..

Бебето на Меган и принц Хари*

# 329
Меган чак през есента ли ще ражда (така пише в статията), мислех че ще е по-рано?

Общи условия

Активация на акаунт