Кралски работи и клюки - 21

• 46 964
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • До сърцето...
Като си говорим за високи критерии, скоро ми казаха какво е условието българин да бъде приет да учи по каналния ред в Сейнт Андрюс /където Кейт и Уилям се гаджосаха/. Та условието е: пълно 6 на всички матури. Нито повече, нито по-малко.
Дискриминация, а?Smile

Ама като започнете да тиражирате едни глупости и да им се кефите....
На моята най-добра приятелка детето учи и завърши в Сейнт Андрюс. Нищо по-особенно като прием от другите университети в UK, макар че детето си беше добра ученичка и общественичка (помня, че искаха документ в какви извънкласни форми е участвала).

# 391
Екстра е за Кити. Само да се обръсне..

Красавец!
 ..  с брада сигурно иска да прилича на принцА Smile
Скрит текст:

# 392
Братът си е красавец! Става за Кити, пу, пу!

# 393
  • Пловдив
Като си говорим за високи критерии, скоро ми казаха какво е условието българин да бъде приет да учи по каналния ред в Сейнт Андрюс /където Кейт и Уилям се гаджосаха/. Та условието е: пълно 6 на всички матури. Нито повече, нито по-малко.
Дискриминация, а?Smile
Ай да не се лъжем как всичките аристократчета, които учат там, са изкарали пълно 6.
Мда, едва ли. Но за българи това е условието. Очевидно не виждат с какво друго бихме могли да допринесем за нивото на скъпоценното им училище, освен със супер гениален ум.
А какво друго трябва да притежаваш, че да допринесеш за доброто име на един елитен университет, ако не ум?
Очевидно титла. Или не схващаш? Затова е била френската революция. И руската.

Аз предпочитам моите да ходят в МИТ. (дай боже!)

# 394
  • Варна
Тези поли ми приличат на покривки от механи. Joy
Право в десятката Blush
Не ми харесват нито върху Кейт нито върху манекените.

# 395
Джеймс Мидълтън не го чакайте. Имаше сума ти публикации, че е гей и прикрит транссексуален, както и някакви изтекли снимки. Мама набързо му изсъска да влиза в пътя, че отиде имиджа на перфектното семейство, в който тук сляпо вярват някои.
А тя ще приеме и по-семпла снаха, ама няма.....
А Сейнт Андрюз е доста обикновен университет за английските стандарти.

# 396
Винаги съм мислела, че братът е гей. Това естествено не пречи да му намерят някоя подходяща невеста.

# 397
Nature SparklesМного е сексапилен.. не ми се вярва че е гей..

# 398
И аз не вярвам!

# 399
  • Sydney
Имаше една класация наскоро (в ЛинкдИн) за университетите по света и Ст. Андрюс беше в топ десет... понякога е важно къде си учил, не защото си покрил някакви извънземни критерии, а какво искаш да постигнеш... в крайна сметка ако искаш да си в някакво хай-левъл общество не може да влезеш там, ако си завършил СУ, или някой от подобен университет... ся, не ми скачайте щото аз съм завършила СУ, но не е в това мисълта ми...

# 400
 Мноого ми харесва излъчването на Мегън, доста повече от това на Кейт...Някак усещам полъха на Лейди Ди, а може и да съм пристрастна понеже харесвам повече Хари от двамата братя...
п.с. Мисля, че ще имат момченце. 

# 401
Nature SparklesМного е сексапилен.. не ми се вярва че е гей..

И Люк Евънс е много сексапилен, ама и той е на другия тротоар.
Но това е без значение, жив и здрав да е братът, ще поживеем, ще видим накъде ще го отвее вятърът.

# 402
Мноого ми харесва излъчването на Мегън, доста повече от това на Кейт...Някак усещам полъха на Лейди Ди, а може и да съм пристрастна понеже харесвам повече Хари от двамата братя...
И аз така. Е, без полъха на лейди Ди. Мнооого са различни двете. А и смятам, че ще имат момиче, ще видим.
Красиви, мъжествено сексапилни гейове с лопата да ги ринеш. Още не мога да прежаля онзи готин пич от “Бягство от затвора” - Уентуърт нещо си....

# 403
Nature Sparkles Кейт също  има невероятно излъчване..

# 404
Много е хубава на тази снимка. Старохотна коса и невероятни очи!
Боже този от Бягството не знаех,че е от друтия бряг. В шок съм! Не съм гледала сериала и не съм му била никога фенка,но направо не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт