Кралски работи и клюки - 21

• 46 944
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
С две ярки каки(сестри,де)и маменце,което стиска тънките устенца и командва парада,нищо чудно и Джеймс да се е взел за момиченце.Поредната загуба за пола ни.
Какво се учи в тоя Сейнт Андрюс,освен правилни познанства??

# 406
  • Sydney
Общо взето микс неща има - езици, арт, математика, сайънс...

# 407
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ето тук е подробно описано какво се учи в Сейнт Андрюс https://www.st-andrews.ac.uk/subjects/

# 408
Ето тук е подробно описано какво се учи в Сейнт Андрюс https://www.st-andrews.ac.uk/subjects/

Изключвайки 2-3 дисциплини, другите ми се виждат напълно безполезни.

# 409
Като си говорим за високи критерии, скоро ми казаха какво е условието българин да бъде приет да учи по каналния ред в Сейнт Андрюс /където Кейт и Уилям се гаджосаха/. Та условието е: пълно 6 на всички матури. Нито повече, нито по-малко.
Дискриминация, а?Smile

Ама като започнете да тиражирате едни глупости и да им се кефите....
На моята най-добра приятелка детето учи и завърши в Сейнт Андрюс. Нищо по-особенно като прием от другите университети в UK, макар че детето си беше добра ученичка и общественичка (помня, че искаха документ в какви извънкласни форми е участвала).
Ох, а кои пък сме тези "ние" дето "ги тиражираме тези глупости", май съм само аз, дето "ги тиражирам тези глупости"! Smile Smile
Веднага казвам, че може и да не е истина това с пълните шестици - признавам, че не съм го видяла с очите си. Каза ми го наскоро една позната, чиято дъщеря ще учи догодина в Англия и сега проучват университетите - кой с какви изисквания и така нататък. Реших, че няма причина да ме лъже и да си измися - тя нейната дъщеря е и хубава, и умна, че и отличничка. Коментирахме го и се смяхме, колко пък са изискани тези в Сейнт Андрюс и как са се подсигурили да не ходят разни случайни хорица. Ама пък щом има толкова много българи, току виж скоро може да чуем я за някоя нова херцогиня, я за графиня - дай боже! Smile

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 16:05 от Анонимен

# 410
А дали не ги пращат там повече с целта да си хванат по някой я граф я принц най-малкото, че кой знае, ето че лесно ставало😉 тъй си го мисля аз.

# 411
А дали не ги пращат там повече с целта да си хванат по някой я граф я принц най-малкото, че кой знае, ето че лесно ставало😉 тъй си го мисля аз.
Nature Sparkles Като в рекламата - трябва и акъл Smile

..нали се говореше за нашия престолонаследник Борис че се гаджосали с
българка от Бургас във Виена..нищо не се чу повече,поне аз не знам..

# 412
  • Bristol
В топ 5 е според тази популярна класация, https://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings
По принцип университетите в десятката изискват отлични дипломи от простосмъртните, независимо от националност. Все пак е важно за тях техните възпитаници да покажат добро академично ниво на крайните изпити и да си намерят хубава работа след това. За останалите нямам инфо Simple Smile Но наистина на St. Andrews дисциплините са малко странни. Примерно, международни връзки комбинирани с персийски език. Дали да не напъна дъщерята и да я пратя там да учи един ден 🤔

# 413
  • София
По Food Network дават в момента предаване състезание за готвене с деца в конкретния случай- Chopped Junior, гост съдия е Мегън Маркъл. Предаването е старичко.

# 414
Но на тази снимка са много хубави и трите с белите рокли.

# 415
  • Bristol
По Food Network дават в момента предаване състезание за готвене с деца в конкретния случай- Chopped Junior, гост съдия е Мегън Маркъл. Предаването е старичко.

От преди две години. Явно обича да се занимава с готвене. Кратко клипче от предаването:
https://youtu.be/Mp91w4qQ32k

# 416

принца и пепеляшка..която обича наистина да готви* Smile

# 417
Намирам за много неприятни коменатрите, в които Кейт бива наричана английска кобила, суха, а англичанките били грозни, сбръчкани, нелицеприятни, не знам си какви. Сега ще кажете, че и за Мегън има подобни коментари, но не е вярно. В нашата тема тук не съм прочела нито едно мнение в което нехаресващите я да я наричат чернилка, маймуна или други подобни груби, расистки и грозни коментари, които се използват, за да обидят цветнокожи.
Какъв е смисълът да се обижда един човек по признак етнос, раса или националност?

# 418

принца и пепеляшка..която обича наистина да готви* Smile

Някой назад беше писал, че тази жена имала излъчване, за разлика от Кейт Мидълтън. Не съм фен на сухата скумрия Кейт, обаче тази направо е..... Sick Толкова луничаво лице сигурно и Пипи Дългото Чорапче не е имала. И докато луничките все пак седят някак на червенокосите и с много бяла кожа, то на черни лица просто са.... ooooh! По-грозно лице рядко се вижда. Когато успеят да й скрият някак луничките с един пласт помада, може да се гледа, обаче лъснат ли тия черни точки една до друга, направо става мазало Twisted Evil
Пепеляшката  не е точно Пепеляшка. Ролята й е такава, но цялата истина само в Двореца я знаят. Явно обаче им трябва точно този персонаж, можеше и нещо по-добро да се намери иначе Rolling Eyes

# 419
  • На топло
Бащата на Мегън е показал на пресата някои от картичките, които му е изпращала през годините. С мили послания.

Писала е на баща си : I love you with all my heart - now and forever. 😂😇

А това е поканата за сватбата с първия и мъж. Значи там все пак са го поканили човека 😅

Общи условия

Активация на акаунт