Кралски работи и клюки - 21

• 46 492
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
JoyJoy Joy
Ееее не, абсолютна позьорка.  Баш кат Мария от филма за Исус. Само Йосиф и магарето липсват.

# 526
Меган, ако четеш, да знаеш, че мен не ме дразни хващането за корема!
Ако искаш можеш да ме поканиш за кръстница, представител от Балканите! Grin

# 527
  • София
Меган, ако четеш, да знаеш, че мен не ме дразни хващането за корема!
Ако искаш можеш да ме поканиш за кръстница, представител от Балканите! Grin
Ей така се прави...като Кралицата Simple Smile
Ще дойда да ти помагам, още утре тръгвам да диря шапо 😂

# 528
Нали някакви баби им бяха пратили шушони/терлици като сватбен подарък?
Колко му е и ние да се набутаме... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 529
Аз викам ние да пратим една пътечка за "питката" ...
😂😂😂

# 530
Това е нищо,Мегън ще ражда под хипноза .Ако е истина ,де .
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7195134

# 531
Това е нищо,Мегън ще ражда под хипноза .Ако е истина ,де .
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7195134

И дойка вече били намерили. Може би да не си развали Мегън прелестните форми??Laughing

# 532
Да бе,ще ражда под хипноза, дрън та пляс...ще си роди в реномирана клиника.

# 533
  • София
Hypnobirthding не е точно "хипноза". Т.е. не си неадекватен. Просто се успиваш, успокояваш от звуците. На някои жени им помага.

Аз още се чудя какво да пратя за подарък на бебето. Докато се почудя тя ще роди. Като я гледам, ей тук след месец-два Smile

# 534
  • До сърцето...
Айсчето се уреди за кръстница Laughing Ан така, ще си имаме надежден източник!

# 535
Не знам какво ще да е това успокояване, докато се опитваш да избуташ бебето от себе си, освен ако не са някакви много силни медикаменти. Не вярвам, че дулата, хипнозата или звука на цимбали да успеят особено да те успокоят точно тогава. Не съм раждала, кажете раждалите, имаше ли нещо, дето ви успокои или са митове и легенди това?
А тая статия, че е пълна измислица, не се и съмнявам. Със сигурност ще има и още, докато не се появи на бял свят Хари младши.

# 536
  • София
Всяка жена я успикоява нещо различно. Една приятелка изпитваше огромно облекчение, мъжът и да и натиска тазът при най-силните контракции. Другата да клечи, трета да слуша музика, четвърта не е искала да слуша нищо. Много споделят, че ги е облекчила ваната, 1-2 съм чувала, че им е било по-болезнено вътре. Няма общи правила.
Мен сигурно ще ме побърка някаква такава музика и някой да ми говори, но на други им помага.
Важното е родилката да е спокойна, положително настроена и обградена с близки .
Та нека си роди, както иска. Аз си мисля, че не биха разгласили всички подробности около раждането. Ако има такива статии, то това са и ще са слухове и жълтини.

# 537
...И дойка вече били намерили. Може би да не си развали Мегън прелестните форми?? Laughing
Дойка или бавачка? Защото ако е била дойка на всичките деца, които са изброили...
"24 часа" пишат глупости.

# 538
...И дойка вече били намерили. Може би да не си развали Мегън прелестните форми?? Laughing
Дойка или бавачка? Защото ако е била дойка на всичките деца, които са изброили...
"24 часа" пишат глупости.

Бавачка е жената, сега я проверих, не дойка. Тия от 24 часа си пишат тъпотиите.
Скрит текст:

# 539
Е, не, как само го подпира Mr. Green ще падне ли... Joy Joy

Наистина все едно е отишла да представя наедрелия си корем там. Винаги се опитва да привлече вниманието към себе си..сега е лесно с корема, ще видим по-нататък с какво... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт