Кралски работи и клюки - 21

• 46 468
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ако знаете онзи ден, докато гледах за пластичните операции (носа) на Летисия, попаднах на един форум, мисля че е споменаван тук (royaldish, предимно за датските и британските кралски особи). Та там какви неща за Мери Датска пишеха...хич не са харесвани с Фред (както му казват).

# 586
А, добре!
Ще и кажем следващия път, че тук не я харесвате и да застане по - сериозна, ръцете долу и изправена!

# 587
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е хайде сега не се засягайте Simple Smile всички имаме кусури и те ние, само дето ние не сме публични личности да ни дъвчат в някой форум Wink

# 588
  • София
Още малко от София https://www.svenskdam.se/mode/vi-avslojar-darifran-kommer-prinse … ias-galaklanning/
Много приятна диадема Simple Smile

# 589
Коки1, а защо да не си кажем мнението във форума?
Или щом е за Меги - мълчим, а щом е за Кейт - няма проблем?
Специално ти поне 2-3 пъти споменаваш "обратната захапка" на Кейт колко те дразни (а тя дори няма обратна захапка)....

# 590
Наистина защо се приемат лично тези неща, все едно ви е роднина  Laughing

И аз харесвам и Мегън, и Кейт. Но това не ми пречи да се чудя на първата защо така си държи корема, все едно някой ще й го открадне.  Grinning Да се дразня - не. Би било глупаво.
Ха, точно, все едно се страхува, че някой ще ѝ го открадне. hahaha

Кейт няма обратна захапка, смешно е даже ooooh! пък и тези, които не я харесват я хапят за неща, които не зависят от нея - като кожа, бръчки, кобилесто тяло и т.н., докато за Мегън винаги се коментира поведението ѝ, което изцяло зависи от нея самата.

# 591
За да отклоним малко темата от позьорството на Мегън предлагам да побистрим нашето си царско семейство. И там има много интересни образи. Малко по-късно ще постна нещо по предложената от мен тема, но ако някой има желание - да се включва.

Една достойно остаряваща двойка.

# 592
Интересно от Гугъл! Какво са търсили най-много българите през 2018 г.: https://www.edna.bg/svobodno-vreme/kakvo-tyrsihme-v-google-prez-2018-a-4655887

футбол
shkolo
GDPR
Истанбулска конвенция
и
Мегън Маркъл! Laughing

# 593
  • София
На тази снимка Уилям много си прилича с Джорджи https://www.hellomagazine.com/imagenes/fashion/royal-style/20181 … liam-tartan-a.jpg
Ама Джордж е по-хубав! Simple Smile

# 594
Лично мое мнение е, че ако Меган смени стойката, застане изправена, с вдигната глава, широка усмивка, пуснати коси и облечена в една хубава, елегантна рокля ще събере погледите. Излъчването е важно, излъчването. Тя е хубава, има хубава фигура, широка усмивка - какво й пречи да се изпъне малко и да покаже малко класа. То ясно, че човек или я има или не, но пък я погледнете другите - Летисия, Максима, Кейт и т.н. Когато ходят все едно не стъпват по земята. Стойката изправена, походката грациозна, движенията ефирни. Ами не може Меган да ми се е свила, като смачкана възглавница на сцената, изгърбена, обгърнала от всякъде корема все едно всеки момент ще падне и с тъпата ехидна усмивчица, която трябва да показва притеснение и свенливост. Ами не не показва - показва, че още не може да осъзнае къде е попаднала. И стои, като кръпка

# 595
Дара77 и Виви, и аз като вас се забавлявам с тази тема, и въобще не ми дреме има или не Кейт обратна захапка, бръчки и пр., или Мегън хубава жена ли е или не!
Нали, дреме ми на...!
Има тях кой да си ги харесва! И двете са хубавици в моите очи, това е!
Пиша на майтап, а който се докача, си е негов проблем!

# 596
Който не познава Америка, и по точно Калифорния и по точно Лос Анджелис, ще му е трудно да разбере как се чувства човек, който от тази среда попада в английския кралски двор. Това са не просто две държави разделени от един океан, това са две различни Вселени.
Аз изживях този шок, когато от студена и скована германска обстановка се озовах в лежерната и топла Калифорния. Там животът тече по друг начин, за който ние европейците представа си нямаме.
Там има най-откачения дрес код - джапанки посред зима, отгоре палто ( температутите са топли обаче), или пък овчи пухени ботушки на краката, горе по фанелка. Калифорниеца е неглиже, правила няма, там въздуха е друг и се диша по-свободно. Калифорния е всичко това, което Англия и по-точно кралският двор не е. Не си мислете, че Мегън, макар и холивудска актриса, някога е имала макар и бегла представа какво значи живот в Англия. И понеже съм била и на двете места, трябва да кажа - пълен културен шок. Бездна.

Няма начин, просто няма начин да превключиш бързо и безпроблемно от едното на другото. На нея ще й трябват години, за да влезе в час и да се впише в обстановката и мисля, че хич няма да й е лесно. Затова и дума не може да става някакво сравнение в поведението между Мегън и някой, който е роден и израстнал в Англия. Несравнимо е.
Затова за мен е очевидно, че Мегън се притеснява. Тя е скована, не знае какво да прави, усмивката й е точно несигурна и смутена, защото ...просто няма как да не е. Тези, които смята, че тя играе или позира са в дълбока грешка. Просто защото знам за какво става въпрос.  Просто няма калифорниец на този свят, който да не е тотално ошашавен, попадайки в английския кралски двор.
За мен лично огромните разлики между двете държави, поведението на хората, облеклото им, излъчването им, манталитета им, е едно от нещата, които са оставили незаличини спомени в ума ми.

# 597
Лично мое мнение е, че ако Меган смени стойката, застане изправена, с вдигната глава, широка усмивка, пуснати коси и облечена в една хубава, елегантна рокля ще събере погледите. Излъчването е важно, излъчването. Тя е хубава, има хубава фигура, широка усмивка - какво й пречи да се изпъне малко и да покаже малко класа. То ясно, че човек или я има или не, но пък я погледнете другите - Летисия, Максима, Кейт и т.н. Когато ходят все едно не стъпват по земята. Стойката изправена, походката грациозна, движенията ефирни. Ами не може Меган да ми се е свила, като смачкана възглавница на сцената, изгърбена, обгърнала от всякъде корема все едно всеки момент ще падне и с тъпата ехидна усмивчица, която трябва да показва притеснение и свенливост. Ами не не показва - показва, че още не може да осъзнае къде е попаднала. И стои, като кръпка

Всеки може да бъде хванат в лош момент или от неподходящ ъгъл. Мегън очевидно търси образ, който да налага.

# 598
  • София
Точно пък Кейт (която харесвам, да не стане объркване Joy) не е пример за добра стойка. И не визирам горните снимки.

# 599
  • На топло
Който не познава Америка, и по точно Калифорния и по точно Лос Анджелис, ще му е трудно да разбере как се чувства човек, който от тази среда попада в английския кралски двор. Това са не просто две държави разделени от един океан, това са две различни Вселени.
Аз изживях този шок, когато от студена и скована германска обстановка се озовах в лежерната и топла Калифорния. Там животът тече по друг начин, за който ние европейците представа си нямаме.
Там има най-откачения дрес код - джапанки посред зима, отгоре палто ( температутите са топли обаче), или пък овчи пухени ботушки на краката, горе по фанелка. Калифорниеца е неглиже, правила няма, там въздуха е друг и се диша по-свободно. Калифорния е всичко това, което Англия и по-точно кралският двор не е. Не си мислете, че Мегън, макар и холивудска актриса, някога е имала макар и бегла представа какво значи живот в Англия. ............
Направо се разревах 😥😥😥
Колко е труден животът на Мегън!

Общи условия

Активация на акаунт