Кралски работи и клюки - 21

• 46 448
  • 774
  •   1
Отговори
# 660
 Joy
Ох, ще ме уморите от смях.

# 661
  • До сърцето...
... ние бистрим разни риби и раци

По-добре менюта да бистрим, от колкото грозни реплики.
А и нещо научаваме, когато някой ден Айс стане кръстница, ще знае какво яде Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 22:59 от Радика

# 662
Голяма излагация е поведението на Мегън.
И веднага се активизираха експерти по йога и енергии да ни обясняват колко сме задръстени и как нищо не разбираме ✌😂😇

По- спокойно...Ти по какво си експерт?

# 663
Ах, ето ги и магаренцата на Йосиф и Мери Joy Я, колко е весело с Меги. Пък ако си завъди и любовници благоверният и, като отрезнее - ехеее има да пишем в темата...
Аз пък мразех да си пипам коремите -толкова бяха огромни, така тежаха, че и прашинка да паднеше отгоре им я усещах.

# 664
Това, което не спира да ме изумява, е явното персонално приемане на някои от коментариите. Имам чувството, че дадени потребители, "някак си"  Whistling  се идентифицират с кралските персони и реагират сякаш коментариите ги засягат лично.
Темата все пак е за "работи и клюки"

Ооо, за това съм сигурна, че си има диагноза в психиатрията.
Изобщо не се впечатлявам вече от разни ку-кундрели.
 Разбирам да пише Меган или Кейт в темата, да се съобразява човек. Като гледам и в Англия ги солят подобаващо, така че пиша си "що ми душа сака".
Няма нужда да се дава уклон на темата. Тя си върви по течението.

# 665
Голям смях последните страници. Йосиф, Мария и Камила с магаретата! Joy

А и нещо научаваме, когато някой ден Айс стане кръстница, ще знае какво яде Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, не знам, тези риби на официална вечеря в шведското меню... Разбирам я баба Бети защо не ги тачи... да вадим кости измежду зъбите си и да плюем в копринена кърпичка до чинията... нищо не разбират шведите!
Я да ми сложат една шведска маса като на български ол инклузив! Grinning

Аз наистина не се дразня от Меган и позите й. Чак толкова не се вживявам в живота им. За мен кралските особи започват и свършват в тази тема и тук там в новините. Харесвам Кейт, харесвам Камила и Кралицата. Чета с интерес за предците им и как малки решения са променяли хода на световната история. За щастие в 21 век тези хора не могат по никакъв начин да повлияят на живота и ежедневието ми. Освен с покупката на карирана пола. Joy

п.с.Не харесвам Рания примерно.

# 666
  • в сърцето на един мъж...
Като гледах снимките на София и Виктория и се замислих - София от танцьорка на пилон стана принцеса и се държи прекрасно, две деца роди, никой не я разбра ни, че е бременна, ни корем държа, ни нищо... А Мегън милата позитивна енергия му предава, държи го да не избяга тоя корем. Учи се, всичко се учи. Едната е видно какъв прогрес има и колко е напред с всичко, другата няма никакво желание явно. Иначе до сега да беше показала поне малко от това, което е научила.

# 667
  • Down south
Цитат
Няма нужда да се дава уклон на темата.
Изгубени в превода.
 Нищо подобно!

@ Geia,
Цитат
София от танцьорка на пилон стана принцеса и се държи прекрасно, две деца роди, никой не я разбра ни, че е бременна, ни корем държа, ни нищо.
Мегън, за сега, е добър пример, че не от всеки материал ставава принцеса, че дори и актриса.

Добавям се.
Тъкмо чета в тукашните медии, че принц Хари бил много чувствителен към критиките, валящи отвсякъде към съпругата му. Искал всячески да я защити. Компенсация,  за това че преди години, не е могъл да защити майка си, която е била често в "окото на урагани"

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 05:56 от Daylily

# 668
  • Бургас
София имаше доста години да се подготви за ролята си. Пък и не е толкова известна, както е Мегън. Може и да е имала своите изцепки.

# 669
Интересно на кого му е хрумнало да покани Меган да връчи наградата за британски дизайнер на годината за дамско облекло и защо дворецът е бил ок с това 🤔
https://www.hellomagazine.com/fashion/royal-style/2018121065492/ … wards-dress-bump/
Nature Sparkles Ами  тя е най-подходящата..
 нали я обявиха за най-добре облечената жена в света за 2018 SmileSmile

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7040836*
..най-ми е смешно че за първи път класацията се оглавява от
кралска особа  но естествения шик в стила и нямало как да убегне от вниманието на спецовете..

# 670
Най-добре облечената .... Мегън?!?
Scream На къде върви тоя свят...

# 671
https://www.instagram.com/p/BrTmmWRHbb2/

Бременни, с ръце на коремите си.

# 672
Впечатлението го е създала вече, за добро или за зло. Сега ако ще милион снимки на други да има, няма смисъл
Кейт с три бременности будеше главно положителни мисли у всички, а тук масово-не.Ми има нещо и е въпрос на лично усещане. Не е нужно да се убеждаваме една друга.

# 673
  • На топло
В целия свят, в Англия най-вече, има ужасни коментари за поведението на Мегън. И съм сигурна, че там тези писаници се четат от членовете на КС.
 Не знам как ще изезе от тази ситуация....почвам да я съжалявам 🙄
По-добре да си беше седяла вкъщи на топло, отколкото сега да поема цялата тази негативна енергия.

Малко коментари...има хиляди в този стил.

Interesting that Harry is stepping back from her, just like everyone else in the RF....after only six months!. Can you imagine Kate posing in a photo booth like that? This woman is toxic. But she seems quite oblivious to the impact of her behaviour. Of course, her sister already knows, what we are only just finding out. She did warn us....and I think her father was subtly letting us know that she's always been like this....demanding, bending the rules, knowing she would always get what she wants. She hasn't been given boundaries as a child, and we are getting the fallout from it. Someone strong (William?) needs to set some boundaries with this child-woman, and fast!

I am no royal etiquette expert but I know that posing like that is highly inappropriate. I suppose you can not polish and educate someone who is not willing to accept her duties. Meghan should have continued to be actress in Suits where she played this highly irritating paralegal. She is not royal and will never be. She loves cameras, attention too much, everything is about her- and it is everything what our royal family is standing against. I am not sure why the Queen approved this marriage. Harry - what a fool.

We got it, MM. You're pregnant with a royal meal ticket. Time to act like a BRF member and not a desperate celebrity who cradles her baby bump for attention.

Her holding her hands like that is absolutely hysterical. Sparkles is so out of touch with reality- but so are the most rampant of narcissists.

She's an embarrassment to the Royal Family.

It's the backlash. She works for the people, not Givenchy. Also, is she pulling a Madonna with the pseudo British accent? As for the 2-handed bump cradling, she's making sure the padding doesn't slip. I'm so sorry, U.K. I love you guys, but please don't export her back Stateside! She's NOT representative of decent American women.

# 674
Nature Sparkles Няма бременна жена която да не си е слагала ръка на корема
коментарите са защо Меган го прави постоянно..че вече и с две ръце
на официални посещения..

Общи условия

Активация на акаунт