Спирала за мигли- тема 17

• 68 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Mountain Crystal, малко по-назад в темата бях споделила мнение + снимка за червената спирала на Лореал, за която си попитала. Simple Smile
Ще я оставя за следващото купуване. Сега съм със снапа, за която сложих първи отзив. Ще видим след дни как ще е и дори седмица.

# 331
  • Street of Dreams
На мен пък много ми харесва ефектът от Снап при Кристал, макар нея не помня да съм я виждала с други спирали, за да сравня. Миглите ми изглеждат перфектно подвити (най-важното качество за мен), разделени и обемни.

# 332
На мен пък много ми харесва ефектът от Снап при Кристал, макар нея не помня да съм я виждала с други спирали, за да сравня. Миглите ми изглеждат перфектно подвити (най-важното качество за мен), разделени и обемни.
Благодаря ти.
Показвала съм се с няколко спирали на голден роуз, които повечето съфорумки не харесаха, защото се наслоявали и се образували "трохи". Всеки различно го кефи. Аз харесвам много драматични, но подредени и прилежни мигли...Ако има как в търсачката разрови, за да ги намериш, ако ти се търси, не знам дали не бяха в предна тема..
Днес бях уморена от гледането в монитора и нямаше и спомен от спирала под клепача ми, размазана като сажди. Това ми хареса. Слагах си и капки в очите и пак не размаза... Е, ако се полея с вода, друго ще е хаха. Но за сега става. Ще показвам снимки и по нататък относно разработването й.
Да добавя, че извивачка не ползвам. Тази извивка е естествена тук.

# 333
  • София
Здравейте, може ли да ми препоръчате спирала за извивка и обем, предварително благодаря

# 334
При мен в момента Roller Lash на Бенефит прави добра извивка, но ѝ трябваше време да се разработи.
От показаните на Covergirl първата ми напомня на една на Макс Фактор заради четката. Дано не бъркам, де. Не съм я използвала, просто се сетих. Аз лично не разбирам идеята Grinning

# 335
  • София
Lash sensational прави хубав обем и извивка при мен, но много бързо изсъхва, някъде след месец.

# 336
Lash sensational прави хубав обем и извивка при мен, но много бързо изсъхва, някъде след месец.

Точно днес си мислех за изсъхнали спирали. Аз тази Lash sensational  я имам от 1,5 год и още си има туш и си я ползвам! Сменям с други но, основно нея ползвам... Всеки ден се гримирам!

# 337
Lash sensational много я харесам. Ползвам си я 5-6 месеца и не изсъхва, но я сменявам.
Не ползвам спирала повече от 6 месеца (имам чувствителни очи)

# 338
Lash sensational много я харесам. Ползвам си я 5-6 месеца и не изсъхва, но я сменявам.
Не ползвам спирала повече от 6 месеца (имам чувствителни очи)

Не съм с чувствителни очи и си мажа всичк
о докато свърши Simple Smile

# 339
  • Street of Dreams
Годността на спиралите след отваряне е толкова - 6 месеца.

# 340
  • някъде под слънцето...
Точно, а обикновено при ежедневна употреба  слес третия вече не "работят" както в началото.

# 341
Аз си купих на L’Oréal Unlimited, много е добра, извива миглите доста

# 342
  • Варна
И аз съм с нея от месец-два, доста ми харесва.
Миналата седмица купих Volume Infusion на Max Factor, неудобна четка, цапах се много и при всяко слагане и я прехвърлих на дъщеря ми.

# 343
Аз си купих на L’Oréal Unlimited, много е добра, извива миглите доста

didi231а не идва ли къса четката? И аз ги заглеждам отдавна, но където и да отида и свършила и все ми се разминава покупката. И друго важно за мен - маха ли се лесно? Мога ли с вода и сапун да я отмия, троши ли се? Би ли дала твоето мнение как ти се струва. Ти с какви мигли си? Течна ли е, по-суха ли идва? На мен например Lash Paradise ми идваше суха.

# 344
Докато издирвах из нета каква спирала ми е необходима за моите /къси тънкокосмести но за сметка на това черни мигли/ открих че ми трябва този тип спирали - тубинг - образуващи тръбичка около миглите и сваляща се само с топла вода/
споделям с вас линка и моля за коментари на тези който сте ползвали вършат ли работа и какви са ви миглите-наурел Wink

https://www.allure.com/gallery/best-tubing-mascaras
https://www.beautycrew.com.au/the-best-tubing-mascaras

Общи условия

Активация на акаунт