Домашно насилие

• 24 169
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Сблъсквала съм се със семейства, в които скандалите са ежедневие и когато детето бъде изведено, нищо не се променя, просто хората се освобождават от тежестта на отглеждането. На тях така им харесва и никой вече не ги притеснява. Надявам се случаят да не е такъв.

# 196
  • Варна
Тая история ми звучи като типичните изпълнения на един определен етнос. Може би с изключение на висшото, което там май се случва по-рядко от минаването на Халеевата комета.

# 197
Тая история ми звучи като типичните изпълнения на един определен етнос. Може би с изключение на висшото, което там май се случва по-рядко от минаването на Халеевата комета.
Като я четох, спомена, че го е завършила в Техникум, та смятай.

# 198
Ами то за тях след техникум, са си направо професори ... могат да оглавят мешарето.

# 199
  • Варна
Само дето на тях май не им отнемат децата... Иначе пиянските истории на майката, живота в дядовата ръкавичка там и набълбуканата с кредити сестра скандалджийка баш на това намирисват.

# 200
Отделно не я плюя тя ми е сестра но намирам действията й за нерационално и необмислени не може да имаш останали 20 лв в джоба си до края на месеца и да идеш да купиш аквариум с тях и после да ревеш на майка си че трябват пари до края на месеца а нея между временно да я излъжеш че аквариум ти е подарък и тая жена да се чуди от къде и как да върже положението до другия месец това е само малък пример за това що за човек е сестра ми

# 201
Скоро ще се сдобие с ново, ако следва традициите. Дано има още една сестра.

# 202
Като я четох, спомена, че го е завършила в Техникум, та смятай.
Да с Икономически техникум съм да не мислиш че с хуманитарната гимназия си нещо повече

# 203
Нямаш право да критикуваш сестра си, що  ти гледа детето.

# 204
Скоро ще се сдобие с ново, ако следва традициите. Дано има още една сестра.
За мен ли говориш първо нямам намерение за второ дете второ не ме насаждайки към разни етноси това че някой е решил да живее така си е негов проблем това е една от причините да не искам и да не мога да живея при майка ми намирам всичко това за ненормално

# 205
Ти имаи финанси и го побъркваи това дете със скандали и разправии и пак ще ти го вземат само да разберат
Нещо ми понамирисва историята. Първото което ще направят Закрила на детето е да ви насочи за ползване на социални услуги. Това случи ли се?  Само заради "скандали" не извеждат деца от семейството.

# 206
Нямаш право да критикуваш сестра си, що  ти гледа детето.
Да и тук в случая пак се прави всичко за пари.

# 207
  • Варна
Има и още нещо, заради което са извели детето, но авторката удобно заобикаля това. Нейна воля. Като крие факти няма как да се надява на адекватни съвети, които биха й помогнали.

# 208
Ти имаи финанси и го побъркваи това дете със скандали и разправии и пак ще ти го вземат само да разберат
Нещо ми понамирисва историята. Първото което ще направят Закрила на детето е да ви насочи за ползване на социални услуги. Това случи ли се?  Само заради "скандали" не извеждат деца от семейството.
Да случи се повече от година работим със социалните  с цел оценка на родителски капацитет.

# 209
Има и още нещо, заради което са извели детето, но авторката удобно заобикаля това. Нейна воля. Като крие факти няма как да се надява на адекватни съвети, които биха й помогнали.
Не крия нищо мъжът ми е с уграничителна заповед за големия си син от първият си брак заради побой над детето и гледат конкретно него като опасна среда не мен

Общи условия

Активация на акаунт