Домашно насилие

• 24 375
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Аз пак питам: Кой алармира социялните за вас ?

Незнам сигналите са анонимни допускам че е била сестра ми и знам какви са и подбудите да го направи

# 226
Подбудите са пари майчинството детцките и парите от социалните който получава тя твърди че не получава пари но социалният работник ми го казва в прав текст че взима като я знам каква е на кой да вярвам според теб

# 227
Аз вече съвсем се обърках....

# 228
Мислите ли че е грешно че искам да съм далеч от този цирк в който се е превърнало семейство ми аз не мисля гадно ми е за това което се случва с тях но това е истината и трябва да я приема и не се чувствам виновна че искам да стоя далеч от техният цирк

# 229
Според мен няма смисъл да се пита, каквото и да било. Авторката няма желание да промени положението си. Само фактът, че мъжът има ограничителна заповед за детето си от първия брак, е показателен. Каквито и оценки на родителския капацитет да бъдат направени, никога няма да покрият нужните стандарти. А авторката има избор....

# 230
Стой далече от семейството си, но и от мъжа си. В противен случай, нищо не правиш....

# 231
Авторката прави всичко възможно както казах че да оправи нещата и не е въпрос на желание а на време . Явно не никой от вас тук не е бил найстина толкова сам нямам нужда от критики както вече казах исках да поговоря с някой не да ме критикувате

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 19:00 от Elodiq

# 232
Знам как звучи всичко което казвам за пореден път се убеждавам че май човек наистина по добре да не споделя.

# 233
  • Най-красивата страна
Тя с висше образование.
Той с основно.
Той се държи като неандерталец,псува я,обижда я,посяга..
С отнети родителски права заради побой над детето от първия му брак.Само това е достатъчно да ти светне червената лампа.
Но тя ражда дете от него.
Скандали,които слуша целия блок.
Социалните и отнемат детето заради отровната среда в която го отглеждат.
И след всичко това тя не иска да си тръгне .Живее с него.
Ами не е нормално.Аз четох,четох...и не ми се вярва.
Чак толкова да нямаш никакво достойнство и самоуважение....
И после хората виновни,че не проявявали разбиране ,не съчувствали....

# 234
Tук ще се включа само с една история на приятелка на мама, действието се развива 90те години, ранните. Жената е мед сестра, без собствен апартамент в София, без спестени пари (всички знаем колко взимат сестрите), с 2 малки деца и съпруг насилник. Избяга от него една вечер, със се децата. Не знам дали помните, навремето имаше общински жилища - кандидатства за такова, но трябваше време за одобрение, та през това време, срам не срам, спеше по разни празни апартаменти с децата, или апартаменти, които сега се ремонтираха/строяха (тогава като че по-малко се заключваха вратите)...и така. Не се е оплаквала, поне аз не помня да съм чувала (бях и аз дете тогава). Помня, че переше при мама, вечеряха при нас.. Както и да е, мисълта беше, че начин има..

# 235
Тя с висше образование.
Той с основно.
Той се държи като неандерталец,псува я,обижда я,посяга..
С отнети родителски права заради побой над детето от първия му брак.Само това е достатъчно да ти светне червената лампа.
Но тя ражда дете от него.
Скандали,които слуша целия блок.
Социалните и отнемат детето заради отровната среда в която го отглеждат.
И след всичко това тя не иска да си тръгне .Живее с него.
Ами не е нормално.Аз четох,четох...и не ми се вярва.
Чак толкова да нямаш никакво достойнство и самоуважение....
И после хората виновни,че не проявявали разбиране ,не съчувствали....

Първо въпросната заповед е изкарана след раждането на малката мислиш ли че с вълшебна пръчица мога да я махна малката имам предвид

# 236
Знам как звучи всичко което казвам за пореден път се убеждавам че май човек наистина по добре да не споделя.
По добре е да споделиш, разбира се, но ако твоята цел е детето, трябва да си далече от мъжа ти. Нужда от пари винаги ще има. Тъпчеш на едно място. Днес са зъбите, утре ще е нещо друго. Просто се отдели сега и веднага. Това е моят съвет.

# 237
Ок за зъбите. Но те за месец най много два и ще са готови. Вече споменаваш, че ги правиш. Така че съвсем скоро ще са готови. И ще си готова да се махнеш. Ако е зъбите скоро всичко ще е зад гърба ти.
Винаги ще е трудно и парите никога няма да стигат. Ако държиш на детето трябва да се махнеш от този мъж, каквато и сигурност да ти дава. Успех!

# 238
Хора, не рзбрахте ли, че тя не иска да вземе детето. Тя няма намерение да се грижи за него, нито да напусне побойника. Даже в един от по-предишните си постове написа, че е по-добре то да е под покрива на пияната й майка и сестра й, отколкото при нея. Сега зорът й е, че някой друг получва помощите за отглеждане на дете.

# 239
Ще ти кажа по добре е да не ме познава ако трябва но да е добре а не да е при мен един ден с покрив на следващия на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт