Домашно насилие

• 24 459
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Пробвала съм и не ме взимат никъде като продавачка или нещо от този сорт и то не веднъж а много пъти и вече казах причината а да стоя и да чакам тия кредити да растат и блатото да става още по голямо изобщо не е варянт на кой според вас да я оставя като съм на смени с нея варянт ми е само редовна а и както вече казах по закон нямам право на работа на смени ако тя е при мен.

# 511
Не не съм психопат.

# 512
Гледам си работата а що отнася до времето поне бл още 7 месеца в най добрия случай
Дано, но честно не мисля, че имаш толкова. Защо искаш да си напускаш работата? Гледала съм бебе на смени, с мъжа ми разбира се. Изнеси се, вземи си детето, говори със сестра ти да помага на нощните докато търсиш друго и правиш зъби. Момиче, това, с което се оправдаваш минава само пред теб.
Не те съжалявам, съжалявам детето. А, мъжът ти ти дължи издръжка за детето. Ето, още един доход.
И преди да ми кажеш защо и това не става и кой е бил някой някога, ти пожелавам успех.
Последно - можеш да работиш нощни смени с дете под шест години ако си съгласна и декларираш това.
А, и аз съм спала по площадки с бебе след нощна, така че и това не ми обяснявай.

# 513
Значи си пияна...

# 514
Не не съм и пияна а сестра ми няма да се съгласи защото само това чака за да ме постави в ситуация да ида там и да им стана поредния донор и условието ще бъде ела да живееш тук

# 515
Временно бе, джанъм.
Няма да стане, не може, няма, не мога, не става, не искам, няма как...
Животът те дъвче, за него няма няма.
Скоро ще те изплюе. Жалко за детенцето, при теб е патология.
Все пак обмисли отново.
Толкова от мен. Лека работа!

# 516
Ако ставаше временно отдавна да съм го направила но връщането там е само още по голямо затъване.

# 517
Хората ти предложиха и за квартира да ти помогнат, като не искаш при семейството ти. Всичко отхвърляш. Кажи какво очакваш от хората тук? Отговори на въпроса кратко и ясно. Не разбирам каква ти е целта.....

# 518
Вече казах че исках просто да поговоря с някой нищо повече не очаквам и не съм очаквала

# 519
Добре, всички ние взехме проблемите ти присърце и се притеснихме а теб и най-вече за детето ти. Но щом целта ти е била да поговориш с някого-случи се. Ако желаят други, нека да пишат в темата за себе си и преживяното насилие. Може по този начин да ти е по-лесно, четейки истории, да преосмислиш живота и приоритети си.

# 520
Аз преоритетите си ги знам.

# 521
Съжалявам ако съм притеснила или обидила някой целта ми изобщо не е била такава.

# 522
Според мен няма нужда да си търсиш друга работа, 800 лева за Пловдив си е добре. Казваш, че търсиш като продавачка и никой не те е взел заради зъбите, но на продавачките заплатите са по-малки от твоята в момента.

# 523
Просто искала да поговори и това е. Видяхте ли тя не търси съвети, нито изход. А просто да си поговори..... тука всички се притеснихме за детето и за тебе повече отколкото ти.
Има две стари теми за домашното насилие, прочети ги и ще видиш за какво става на въпрос.
Поне да беше сложила друго заглавие, това е неуважително към дамите, които споделиха нещо съкровенно и изстрадано.
Искала просто да поговори.... Ето това дава отговора на всичко, не да предприеме, а само да си поговори колко ми е зле.

# 524
Момичета от приказките ви ще има ефект преди малко говорих с бившата ми шевка и започвам да ходя по огледи за около 200 лв в Изгрев мога да намеря нещо сносно

Общи условия

Активация на акаунт