Домашно насилие

• 24 470
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
  • Най-красивата страна
То е ясно,че няма ценностна система.
Но поне инстинкт за самосъхранение би трябвало да има.

# 361
Ти не гледай обявите знаеш ли изобщо колко от тях са реални защото аз разлика от теб знам не случайно послдното момче което настаних преди месец обикаля цял месец по улиците просто защото нямаше какво да види цял месец и само да те питам че по голямата част са през агенции и като платя 150 лв наем 150 лв депозит 60 процента комисиона в най добрия случай с какво според теб карам до другия месец

# 362
Изобщо не говорим за много пари а що се отнася се спретнато таваче в Пловдив в средата на студентски сезон който е в момента това е утопия да не казвам че и дупките са кът в момента.

Добре , понеже съм от Пловдив , с приятелка , имаща агенция за недвижими имоти, искаш ли да ти съдействам да потърсите нещо подходящо или ? Кажи до колко пари и веднага й пиша!
Много е хубаво,че предлагате помощ но тя явно не желае.
Само още един въпрос,някъде спомена ли се на колко години е авторката?

# 363
Явно е млада жена - наскоро завършила колеж, с дете на година и нещо. Едва ли е на повече от 23-25 години. От друга страна мъжът й е с 2 деца от предишен брак, може и да е над 40. Вероятно е някой бачкер по строежите, то няма и какво друго да е с основно образование.

Не вярва, че може да я убие всеки момент, ако му накриви капата; или не му донесе чехлите навреме. Мисли, че след като досега не се е случило, значи няма да се случи, или поне не скоро (докато си оправи зъбите, докато се съвземе, докато.....изникне някаква друга там причина). Не вижда колко е опасен този човек, защото живее с него и сетивата й са притъпени.

# 364
Във момента в Пловдив хора който могат да си позволят много повече не могат с месеци да си намерят квартира

# 365
Елодия,казах че ми е приятелка, ще й обясня ситуацията , ако нямаш против, и ще съдейства и тя, без комисионна примерно .
Ти просто не желаеш разрешение на ситуацията , на всяка дума си на контра.
Няма защо.
Помисли малко . Един месец ще си зле, на втория ще си възстановиш доходите и така.

# 366
Изобщо не говорим за много пари а що се отнася се спретнато таваче в Пловдив в средата на студентски сезон който е в момента това е утопия да не казвам че и дупките са кът в момента.

Добре , понеже съм от Пловдив , с приятелка , имаща агенция за недвижими имоти, искаш ли да ти съдействам да потърсите нещо подходящо или ? Кажи до колко пари и веднага й пиша!
Много е хубаво,че предлагате помощ но тя явно не желае.
Само още един въпрос,някъде спомена ли се на колко години е авторката?

Аз самата съм работила в агенция нямам нужда бившите колеги да ме управата след 4 години стаж не ми трябват бивши колеги.

# 367
Elodiq, моля те, спри да говориш наизуст. Не знам кой ти втълпява тези глупости, че нямаш избор и не можеш да си намериш сносна квартира на ниска цена. В нета е пълно с обяви, в темата ти се предлага помощ. Не това причината да не напускаш мъжа ти. Напълно е възможно да си психически зависима от него - никой не би те упрекнал. Това е съвсем нормално.

# 368
Първо не говоря на йзус .

# 369
Добре, ясно, искаш да се измъкнеш, но няма да е сега, така ли да разбирам? Ще чакаш по-подходящ момент или ..? Имаш ли взето решение да бягаш или се колебаеш още?

# 370
На каквото си постелиш,на такова ще легнеш...
Започнах дори да не я съжалявам,заради тормоза.Едно не ми дава мира: да не тръгнеш с детето си...
Няма нищо лошо,ако не си искала.Не всички жени сме създадени да бъдем майки.Поне го дай за осиновяване,ако има късмет ще срещне по-добро от теб.
Не зная,дано да не те нараня но какво да си мисля..
Майка съм на 2 деца,близнаци на 2,6г.Нямаш представа на какво съм способна заради тях,недай боже.

# 371
Не не се колебая ясно е че трябва да се махна .А що се отнася до малката никога не съм си и помислила да се откажа от нея за това се възползвам всячески докато я няма да си оправя бакиите едно ще те питам тези 2 бебчета ще ги вкараш ли във влагата и мухала да не дава Господ да ти се налага да вземеш такова решение.

# 372
  • София
По- добре мухъл, отколкото фрактура на черепа. Simple Smile

# 373
Няма ли квартири с хазайки.
Една възрастна жена, която да дава стая, ще бъде много добра оферта, според мен.
Ох, цял ден чета и все си мисля, че не може, не може просто да е толкова безнадеждно! Weary

# 374
Mimimost, не се обръщам срещу нея, не е така, но тук в темата има много подкрепа, а тя контрира всяка една. Нужно е всеки ден да й се вттлпява, че не е в здравословна среда. Не е нужно да са колегите й, тук също може да сподели и да го прави, докато не се осъзнае. Аз не мога да съдя, не съм перфектна, за да го правя. Яд ме е само, че още е далече да проумее в какво се е заробила.. В собствения си страх, че нищо не може и за нищо не става, който е насаждан дълго време от насилника...
Не заключвайте Темата, може тя да е единствената й сламка..

Общи условия

Активация на акаунт