Домашно насилие

• 24 481
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
И мухъл да има- има и препарати за него.
Стига оправдания, давай, действай , няма смисъл и причина да чакаш каквото и да е!
Рискувай да си без пари малко, на хляб и сол за месец, но поне далеч!

# 376
Далеч съм от състоянието да си мисля че нищо не мога и че не ставам .

# 377
Два-три дни ви чета тук и започнах да си мисля за "Непоисканото добро".

# 378
Сами си направете изводите........

"E Elodiq
Nonmember
3 сеп 2017, 9:28 ч.
Авторке здравей има една стара приказка слушаи патило не старило извинявам се за правописните грешки бягаи с 300та от този това са първите признаци на домашно насилие, казва ти го човек, който е в същата ситуация, но нещата при нас са много ескалирали вече, търпях подобно отношение, но в много по тежък варянт в продължение на 3 години и всеки път подобно на теб се унижавах да се извинявам все аз да съм виновна, бягаи преди да имат замесено и дете защото при нас се стигна до крайности в смисъл че в момента заради това че не се отказвам от баща й след всичките побой, защото вече сме на тази фаза отдавна,чакам дело с което закрила на детето настанява детето ми при сестра ми, търпяла съм това заради детето си, защото не исках да расте без баща или с чужд баща и знаеш ли какво в момента пак съм зарязана и даже сега докато ти пиша всичко това по едната ми ръка стоят още синьо черни петна от последният побой, сега сигорно човекът очаква пак да почна да се моля и извинявам, да ама този път не, защото ти пиша всичко това не за да се жалвам а с надеждата да видиш какви могат да бъдат последствията от такава връзка и преди да си стигнала до моята ситуация да се вземеш в ръце и да бягаш с 300 от този човек проумеи, че това е домашен насилник и каквото и да правиш за да му угодиш вечно ще има нещо което да провокира това поведение в него и ти ще мрънкаш подобно на мен аз съм виновна, аз съм виновна, истината е че за нищо не си виновна освен за това че подобно на мен не обичаш достатъчно много себе си, ако искаш ме послишаи , ако искаш недеи и продължаваи да му се вреш место да намериш човек който найстина да държи на теб твоя работа, това което четеш е съвет от човек, който правеше твойте грешки дълго време, а именно все да се чувства виновен да се самообвинява, да се извинява да звъни да му се моли по 1000 пъти на ден. Пак ти казвам това са първите признаци на домашно насилие, който аз за съжаление също, като теб на времето пренебрегнах и в резултат на това в момента животът ми е съсипан и буквално се чудя от къде да тръгна за да събера малките останки от живота си, като за капак отношенията с цялото ми семейство са разбити заради това че отказвах да прекратя тази връзка. Сега съм зарязана пак за пореден път и съм при майка ми, която ми налага непрестанен тормоз под една или друга форма, помисли си така ли искаш да живееш. "

# 379
Далеч съм от състоянието да си мисля че нищо не мога и че не ставам .
Ами, не знам, звучиш ми много нерешителна и уплашена..
Аз навремето даже не съм писала по форуми, нищо не исках от никого дълго време.. Решението е всеки ден да ти се повтаря, че има решение и да търсиш със зъби и нокти такова... Има една много хубава сентенция на английски, ковто ми е била много пъти образец : difficult dosn't mean impossible... Помисли над това.

# 380
Отделно аз на дъщеря си това с мухала и влагата не мога да и го причиня след всичкото време на апарат за дишане.

# 381
Аз се размислих колко ли е демотивиращо да си социален работник.

# 382
Сами си направете изводите........

"E Elodiq
Nonmember
3 сеп 2017, 9:28 ч.
Авторке здравей има една стара приказка слушаи патило не старило извинявам се за правописните грешки бягаи с 300та от този това са първите признаци на домашно насилие, казва ти го човек, който е в същата ситуация, но нещата при нас са много ескалирали вече, търпях подобно отношение, но в много по тежък варянт в продължение на 3 години и всеки път подобно на теб се унижавах да се извинявам все аз да съм виновна, бягаи преди да имат замесено и дете защото при нас се стигна до крайности в смисъл че в момента заради това че не се отказвам от баща й след всичките побой, защото вече сме на тази фаза отдавна,чакам дело с което закрила на детето настанява детето ми при сестра ми, търпяла съм това заради детето си, защото не исках да расте без баща или с чужд баща и знаеш ли какво в момента пак съм зарязана и даже сега докато ти пиша всичко това по едната ми ръка стоят още синьо черни петна от последният побой, сега сигорно човекът очаква пак да почна да се моля и извинявам, да ама този път не, защото ти пиша всичко това не за да се жалвам а с надеждата да видиш какви могат да бъдат последствията от такава връзка и преди да си стигнала до моята ситуация да се вземеш в ръце и да бягаш с 300 от този човек проумеи, че това е домашен насилник и каквото и да правиш за да му угодиш вечно ще има нещо което да провокира това поведение в него и ти ще мрънкаш подобно на мен аз съм виновна, аз съм виновна, истината е че за нищо не си виновна освен за това че подобно на мен не обичаш достатъчно много себе си, ако искаш ме послишаи , ако искаш недеи и продължаваи да му се вреш место да намериш човек който найстина да държи на теб твоя работа, това което четеш е съвет от човек, който правеше твойте грешки дълго време, а именно все да се чувства виновен да се самообвинява, да се извинява да звъни да му се моли по 1000 пъти на ден. Пак ти казвам това са първите признаци на домашно насилие, който аз за съжаление също, като теб на времето пренебрегнах и в резултат на това в момента животът ми е съсипан и буквално се чудя от къде да тръгна за да събера малките останки от живота си, като за капак отношенията с цялото ми семейство са разбити заради това че отказвах да прекратя тази връзка. Сега съм зарязана пак за пореден път и съм при майка ми, която ми налага непрестанен тормоз под една или друга форма, помисли си така ли искаш да живееш. "

Да това са мой думи и заставам зад тях .

# 383
Не е необходимо да ме цитираш знам какво съм писала.Още не съм почнала да забравям.

# 384
Не виждам лошо че съм дала съвет на някой и няма нужда сега да казвате че собствените си бакии не мога да оправя пък съм тръгнала други да съветвам

# 385
Елодия, ти защо пусна тази тема?
Искаш само да споделиш ли ? Да се оплачеш ? Да намериш сродни души, които също като теб търпят.
Не знам помага ли ти, всъщност , темата и ако да- как ?

# 386
Отделно аз на дъщеря си това с мухала и влагата не мога да и го причиня след всичкото време на апарат за дишане.
Това са оправдания и ти го знаеш.
А ако има квартира, която е от порядъка на 100-120 лева и не е с мухъл и влага? Тогава какво?

Освен това говорим ТИ да се изнесеш спешно, не да си вземаш детето спешно. То и без това не зависи от теб, властите трябва да преценят. Така или иначе в момента имаш да разрешаваш финансови проблеми - за...колко беше? 7 месеца? Защо да не ги прекараш в безопасност и без да те унижават? Ти имаш ли обяснение?

# 387
Детето ти от 1г не е при теб ли???

# 388
  • Варна
Ти пък сега ли чак стопли...

Не знам защо се опитвате.

# 389
Ти пък сега ли чак стопли...

Не знам защо се опитвате.

ДА! Мислех, че е от съвсем скоро при сестра й!
Направо се врещих, не очаквах!

П.с. Елодия, пак да питам- искаш ли да съдействам за квартира ? Ако ти намеря ще се преместиш ли?
Разбира се не обещавам , че ще успея , но ще опитам да го свърша вместо теб , за да не отлагаш и положението да става още по-зле!

Общи условия

Активация на акаунт