Домашно насилие

• 24 432
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Взеха ви я заради скандали само и анонимен сигнал. А при майка алкохоличка и жестоки скандали и боища  не я вземат.
Ти си хейт отвсякъде, всичко и всички са ти виновни. Затова ще получваш още от същото.

# 466
Първо там е и баща ми който помага на сестра ми второ и да ида да живея там ще ми се каже ама ние ще я гледаме ти иди да работиш на 3 ден ще ми бъде казано тука не е хотел и пак няма да съм покрай нея
Какво смяташ да правиш от тук нататък?
Дай план, може да има полезни мнения.

# 467
Бих се молила на роднините си да живея там, ако там ми е детето, докато се измъкна. Поне със сигурност явно няма да те пребият! И ще можеш и да работиш - нищо не цениш. Както и да те хулят, не са ти заплаха за живота.

# 468
Първо не съм хеит и второ тя е дадена на сестра ми която прави всичко възможно с втория и мъж да се махне от там по същите причини.

# 469
  • София
Бих се молила на роднините си да живея там, ако там ми е детето, докато се измъкна. Поне със сигурност явно няма да те пребият! И ще можеш и да работиш - нищо не цениш. Както и да те хулят, не са ти заплаха за живота.
И аз. На колене ще се влача, само и само, за да съм с детето си. Особено като знам колко трудно я износих, как едва не умряхме двете при раждането..айде бе, ще си зарежа детето, за да хукна някъде. Гнус.

# 470
Първо не съм хеит и второ тя е дадена на сестра ми която прави всичко възможно с втория и мъж да се махне от там по същите причини.
Какво смяташ да правиш? Казвай, бъди директна.

# 471
И ти много улесняваш сестра си, като й оставяш и своето дете, че тя си няма три нейни.

Обаче ако отвътре не ти идва да гледаш това дете, недей!! По-лошо може да стане. Като те чета, май другаде ще си му е доста по-добре.

# 472
Момиче, никой тук не ти е враг. Ние си имаме нашия си живот, нашите си деца и мъже (някои от нас), нашите си проблеми. Никоя от нас не ти мисли злото,  не ти се подиграва, не те обвинява. Ти сама си най-големият враг на себе си. Въпросите, които ти задаваме, ти трябва сама да си ги зададеш и честно да си отговориш. Защото това е твоят живот. Ние гасим компютрите и приключваме с твоята драма. А ти продължаваш да живееш в нея. Излишно е да се оправдаваш пред нас и да ни доказваш, че си права. В най-добрия случай може периферно да ти съчувстваме. Но твоя ад ти си го живееш и само ти можеш да го прекратиш.

# 473
Ти знаеш ли кво значи да живея там означава да бъда набутана с още кредити сестра ми който не е припарила той не е затънал в неплатени кредити първият и мъж е до ушите вторият вече също за няма и 2 години майка ми също а за биенето когато майка ти ти спука главата при поредния скандал с точилка тогава ще ми обедняване дали не е рисково.

# 474
Ти знаеш ли кво значи да живея там означава да бъда набутана с още кредити сестра ми който не е припарила той не е затънал в неплатени кредити първият и мъж е до ушите вторият вече също за няма и 2 години майка ми също а за биенето когато майка ти ти спука главата при поредния скандал с точилка тогава ще ми обедняване дали не е рисково.
Последно, кажи какво искаш да правиш?
Стига фантазии и драми. Всеки има.

# 475
Ами майка ти може да счупи главата и на твоето дете, тива не е ли рисково?

П.с моля те, използвай поне точки в изреченията, че е много трудно за разбиране какво казваш

# 476
За детето обаче е безопасно - нали така?? То нали не може да тегли кредити. Иначе риск да пострада няма - ти чуваш ли се как всяко нещо, което казваш, противоречи на следващото?

# 477
Това са отношения между мен и майка ми те нямат нищо общо с децата.

# 478
  • София
Но не ти е проблем да си хвърлиш детето ''там''. Както го описваш, звучи като ад.

Аз съм в потрес - мисля, че за първи път в живота ми всъщност не ми е жал за жертва на насилие. Знаеш ли защо? Защото оставяш впечатление на човек, на когото просто не му пука. Тук си, за да мрънкаш и толкоз. А детето кучета го яли.

# 479
а за биенето когато майка ти ти спука главата при поредния скандал с точилка тогава ще ми обедняване дали не е рисково.
И не е рисково за детето ти?

Въртиш, сучеш, но конкретен план не се чува от тебе...

Общи условия

Активация на акаунт