Домашно насилие

• 23 675
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Щеше да е смешно, ако не беше толкова жалко... С всеки следващ пост на авторката започвам точно това да си мисля.

Ега ти ината. Ако го впрегне за нещо градивно, далече ще стигне. Навила си е на пръста с циганите да живее, прав й път.

# 601
Добре, кажи защо жилището за 150 лв. в Тракия, което не е нито партер, нито таван, ти се струва дупка? По какво разбираш, че е дупка?

Ти какво искаш, дъщеря ти да ходи с циганетата с въшките и да не казвам каква хигиена в яслата?
Щото на тези пари в Тракия ще намериш или празна боксониера или стая с хазайка

Момиче, показах ти обява със снимки - няма хазяйка, прилично обзаведено, даже банята беше доста хубава. Ти отиде ли да видиш там, преди да приказваш наизуст? Дори и да имаш някаква представа от имотния пазар, тя може да е остаряла, не мислиш ли?
Ама ти си си навила на пръста за Изгрев, сигурно защото там оперира бившата ти шефка, а ти искаш да я изработиш нещо с комисионата, за да й отмъстиш за едно време. Доста глупаво, ако е така.

Ето, да видиш пак, че сигурно дори не си отворила: https://www.alo.bg/5819637
Едностаен апартамент в един от най-предпочитаните райони в град Пловдив - Тракия! Жилището е с южно изложение! Много топло с ниски месечни разходи! Предлага се обзаведено! В добро състояние! Подходящо както за сам човек, така и за двойка! В непосредствена близост до спирки на градски транспорт, места за отдих, големи магазини, детски градини и училища!  Има парно, кабелна, интернет, асаньор.

Какво искаш повече? Къде видя дупка, мухъл и какво беше там?

На същата страница има още подобни предложения.

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 17:25 от Анонимен

# 602
Само за информация на пишещите за Изгрев 100 процента от хората живеещи Преспите са българи и при това в по голямата си част са военни.

# 603
Чудя ви се на нервите чак.

# 604
Добре, кажи защо жилището за 150 лв. в Тракия, което не е нито партер, нито таван, ти се струва дупка? По какво разбираш, че е дупка?

Ти какво искаш, дъщеря ти да ходи с циганетата с въшките и да не казвам каква хигиена в яслата?

Момиче, показах ти обява със снимки - няма хазяйка, прилично обзаведено, даже банята беше доста хубава. Ти отиде ли да видиш там, преди да приказваш наизуст? Дори и да имаш някаква представа от имотния пазар, тя може да е остаряла, не мислиш ли?
Ама ти си си навила на пръста за Изгрев, сигурно защото там оперира бившата ти шефка, а ти искаш да я изработиш нещо с комисионата, за да й отмъстиш за едно време. Доста глупаво, ако е така.
Пак си в огромна грешка особено за шевката ми.

# 605
Ами ти писа нещо по тоя въпрос за шеФката, върни се назад да се прочетеш.

Както и да е, кажи какво не ти харесва в това жилище? Видя ли снимките, прочете ли информацията?

# 606
Момичета, нека бъдем рационални - щом иска Изгрев, нека е Изгрев, по-важно е да се изнесе, независимо къде. Ако ще и на Луната да иде, само да не е при този. Да не се хабим да я разубеждаваме, тъкмо се нави. Не виждате ли, че отблъсква всяка помощ и моментално изпада в защитна позиция, дори при загатване на такава. Тя иска сама да взима решения, нейна да е инициативата психологическа компенсация на останалия и живот.

Елодия, щом имаш шанс, използвай го. Махни се от там. Радвам се, че ускори първата крачка, дано всичко потръгне. Само не ми харесва, че искаш да прецакаш човека, който се кани да ти помогне, щото това пак ще се върне при теб някога. Бил те прецакал някога, минало-заминало. Ама, ти си знаеш най-добре. Ще чакаме добри новини Heart

# 607
  • София
Ева, на мен също ми трябваха години (16!), преди да започна да говоря за това. И аз се срамувах - от слабостта си. Сега знам, че съм силна и като Бианка и Таис смятам, че трябва да са говори, МНОГО да се говори, за да стане норма не мълчанието, а превенцията, за да не позволяват дъщерите ни подобно поведение спрямо тях. За да научим синовете си на коректно поведение.

Наистина не бива да се мълчи, защото отровата разяжда, но пък не виждам смисъл непрекъснато да се говори, да се връщат спомени и подробности, защото всичко това те държи вързан като с верига за миналото и не ти позволява да затръшнеш вратата без да се обръщаш.

# 608

Ето, да видиш пак, че сигурно дори не си отворила: https://www.alo.bg/5819637
Едностаен апартамент в един от най-предпочитаните райони в град Пловдив - Тракия! Жилището е с южно изложение! Много топло с ниски месечни разходи! Предлага се обзаведено! В добро състояние! Подходящо както за сам човек, така и за двойка! В непосредствена близост до спирки на градски транспорт, места за отдих, големи магазини, детски градини и училища!  Има парно, кабелна, интернет, асаньор.

Какво искаш повече? Къде видя дупка, мухъл и какво беше там?

На същата страница има още подобни предложения.
Ти изобщо виждаш ли датите от преди,колко дена са обявите ,аз вече мога да ти кажа и къде е било жилището.

# 609
Такива неща,ако изобщо е реална обявата, което има 10 процента вероятност,се дават, още преди буквално да е пусната обявата и са едно на милион,обявите стоят,щото никой няма време да ги сваля и щото вадят клиенти.

# 610
Чудя ви се на нервите чак.
Благодарна съм на авторката, че ми помогна да открия малкото нервна система, която ми е останала.
Има един много грозен лаф за ситуацията, беше нещо " Бий, е*и, учи...."

# 611
Аз ви казвам каква е реалността ,а вие го приемете ,както искате.

# 612
Ами обявата е още валидна, значи вероятно е актуална. Ти обади ли се по телефона, та да си толкова сигурна?
Но и да не е актуална, има други подобни. Какви едно на милион, те са стотици такива. Не ме баламосвай.
Къде да е било жилището? Там, където и преди, да не се е местило?

Предложиха ти тук да ти търсят жилище в други квартали за 150 лв., без комисиона, за да ти помогнат, ти се назландисваш и Изгрев, та Изгрев. Дали това момиче, което си предложи услугите така всеотдайно, все още има желание да ти помага?

Но животът си е твой, изборите - също.
Като става дума за насилието над теб, всички ти съчувстват. Като става дума за твоя инат, арогантност и вироглавост, съчувствието е малко по-трудно. Но аз все пак го изпитвам.

# 613

Аз в боксониера си изгледах сина. Сега сме с 2 големи апартамента. Започва се с малко.

# 614
Честно казано, бих живяла по-скоро на празен таван с един матрак и една маса, отколкото дори и един ден с изрод като мъжа на Елодия.

Общи условия

Активация на акаунт