На море в България 2019!

• 79 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
И аз за Ескада само негативни мнения съм чувала и чела

# 256
Аз имам познати, които са доволни от Саут бийч. Харесало им. Та, хора и мнения - всякакви. По-важното е да се коментира: какво и защо ти харесва или не.

# 257
Някой с отзиви за Казабланка в Обзор?

# 258
Ние бяхме през 2017 г. в Казабланка, на мен ми хареса храната много! Плажът е малко по-далече, хотелът се води на втора линия. По една пътечка покрай Риу Хелиус Бей. Бяхме през силния сезон началото на август !

# 259
Бихте ли споделили плажа как е устроен. Има ли чадъри, шезлонзи, достатъчно ли е разстоянието между тях? Заплаща ли се допълнително? Пясъка чист ли е и най- вече влизането в морето постепенно ли става дълбоко или доста бързо?
Оглеждам алтернатива на Албена...

# 260
Бихте ли споделили плажа как е устроен. Има ли чадъри, шезлонзи, достатъчно ли е разстоянието между тях? Заплаща ли се допълнително? Пясъка чист ли е и най- вече влизането в морето постепенно ли става дълбоко или доста бързо?
Оглеждам алтернатива на Албена...
Не разбрах за кой плаж питаш, но ако имаш предвид този на Обзор, то разликата с Албена е огромна. На Обзор е много едър пясъка и морето рязко става дълбоко. Алтернатива на плажа на Албена е единствено този на Слънчев бряг.
За Саут бийч пише, че от тази година са с нови наематели и под управлението на нова фирма. Хотелът е хубав, но обслужването и храната не бяха.

# 261
Кранево също има хубав плаж. Реално мисля, че е общ плажът пред Кранево и Албена.

# 262
Колебая се между Приморско дел сол, Тишина в Приморско и Релакс в Поморие.Гледах и Саут бийч, с новите собственици не се знае как ще бъде. Четох мнения на клиенти във Визит, но ако може за реални мнения за посочените хотели ако някой ги е посещавал миналото лято?

# 263
Fatalina, Ая, благодаря. Да търся плаж като албенския. Знам, че Кранево е същият, но ние сме били вече няколко пъти там.
За плажа на х-л Казабланка питах как е устроен. Има ли специално място за гости на хотела, чадъри и т. н. След много години само на Албена, не знам на къде да се ориентирам. На Слънчев бряг бяхме една година само за два дни. Плажа беше хубав, но толкова на гъсто всички чадъри,че не знаех с кой точно съм отишла на плаж там.Инъче спахме в Несебър тогава.Чувала съм, че има и спокойна част на Слънчев бряг, но кои хотели са това? Търся да има приличен инклузив, близост до плажа и разумни цени, защото на Албена вече ми се вижда доста скъпо, а и да открием нещо различно.

# 264
Fatalina, Ая, благодаря. Да търся плаж като албенския. Знам, че Кранево е същият, но ние сме били вече няколко пъти там.
За плажа на х-л Казабланка питах как е устроен. Има ли специално място за гости на хотела, чадъри и т. н. След много години само на Албена, не знам на къде да се ориентирам. На Слънчев бряг бяхме една година само за два дни. Плажа беше хубав, но толкова на гъсто всички чадъри,че не знаех с кой точно съм отишла на плаж там.Инъче спахме в Несебър тогава.Чувала съм, че има и спокойна част на Слънчев бряг, но кои хотели са това? Търся да има приличен инклузив, близост до плажа и разумни цени, защото на Албена вече ми се вижда доста скъпо, а и да открием нещо различно.
Здравей! Когато ние ходихме хотелът си имаше отделен участък само за хотел Казабланка - чадъри и шезлонги! Ние бяхме голяма група шест възрастни и 3 деца! Аз харесвам Обзор и плажа, но за малки деца е малко опасно, става много дълбоко още в началото! На Албена не съм ходила от малка и ми се иска да отидем, но май цените растат все нагоре, може и Кранево!

# 265
Здравейте! В крайна сметка може би ще трябва да решим между 2 хотела - Форест Бийч и Приморско Дел Сол! Някакви отзиви и по-скоро кой от тях е по - близо до плажа? Благодаря предварително! 😉

# 266
Здравейте! В крайна сметка може би ще трябва да решим между 2 хотела - Форест Бийч и Приморско Дел Сол! Някакви отзиви и по-скоро кой от тях е по - близо до плажа? Благодаря предварително! 😉

За Приморско Дел Сол , със сигурност има много мнения тук , върнете се и в предишната тема .

# 267
Аз като че ли се насочвам към Албена - Оазис или Орхидея... никога не съм била там... Някъде прочетох, че нямало хладилници в стаите, вярно ли е?

# 268
Аз заложих на нещо изпробвано и резервирах в Мирамар, Обзор за средата на юли! Горещо препоръчвам! Скъпичък е, но си заслужава във всяко отношение! Мислех да търся нещо по-евтино, но нищо не си харесах!

# 269
  • В.Търново

mgizdova
, от изброените може би по-добре Приморско дел дол, въпреки че и там не е много окей.
Имай предвид,че в Тишина ходят и детски групи и лагери, и го пускат в Гработо.За Релкаса в Поморие е отдалечен от центъра, пеша не става да се ходи, и реално плаж няма там, нито спасители.Изхранванетов Релакса е тип пълен пансион.

Общи условия

Активация на акаунт