Избор на сушилня - Тема 11

• 87 487
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Бош е-exclusiv -4 та серия

# 151
Пускай го анцуга на програма за време. Те са с по-висока температура и не спират, ако успее да "излъже" сушилнята, че е готов.

# 152
Аз бях питала преди време/с Бош съм 4 мес./,пробвах доста неща,но пак е така.Имам предвид ,че винаги се налага да се досушават част от дрехите след която и да е програма...Уж ги сортирам по материя,но тези които са с повече нещо изкуствено/или поне аз така мисля ,иначе си пише 100% памук/ не съхнат никога и се налага досушаване.Единственото което излиза напълно сухо след програма е спалното бельо.Дали още някой е забелязал нещо подобно.Много е досадно да досушаваш непрекъснато.

Здравей,

Имам питане. Ти степен на сушене задаваш ли (в смисъл 1,2 или 3 слънца), или си я оставила на фабрични настройки?

# 153
Задавам винаги 3 слънца-сухо за прибиране-това е максимума

# 154
Здравейте 😊! Да питам ако няма специфична програма за сушене на яке с пух може ли да се суши в сушилнята и съответно на каква програма го слагате?
Става въпрос за сушилни Бош 4 серия . Благодаря предварително 💐!

# 155
Бош точно за пух имат-не съм я пробвала-но тя е Down Wear.Но мисля е за естествен-примерно гъши пух.Там се чудех дали да не пусна и силиконов пълнеж-яке или юрган,но ме достраша..

# 156
Силиконов - на синтетика. Той си е изкуственяк.

# 157
Simple Smile Да наясно съм..обачеееее синтетиката нещо не я намирам при Бош-а Simple Smile.Нашите с Горене-то нямат такива проблеми

# 158
  • Fort Worth, TX
Моята сушилня изкарва влагата през една мека връзка.Доволна съм.Програма ползвам общо взето една и съща.Слагам по3-4 кърпички .Вие ползвате ли ги?
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71pOs9CEyrL._SX522_.jpg

# 159
За естествен гъши пух става въпрос, но на нашата няма за пух програма Sad . Ето такава е https://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-BOSCH-WTR85V10BY/p/682800. Та за това се чудех на коя програма , до сега гъшия пух го давах на химическо, че преди време съсипах една завивка от пух( тогава сушилня нямах и на простора я суших)

# 160
Има деликатно,а при мен там е гъши пух и нямам деликатно...Simple Smile би ми вършило по-добра работа-аз само едно яке с пух имам...но и то е на доизносване Simple Smile .Ако някой е пробвал такова нещо-да каже-аз за съжаление не мога да помогна..

# 161
Якето си с естествен пух суша на памук без слънчице. Имам и програма за пух, но после се налага да досушавам на програма за време. Суша го с 5-6 топки по джобовете. Ако е изсъхнало, но не е добре разпухкано - пускам го да се върти на програма без нагряване, докато стане пухче.

# 162
  • BG
Аз имам яке с гъши пух- пера на 40 градуса и 1000 центрофуга и суша на памук, най-силното на мама Бошка. Нищо му няма, само пластмасовите крайчета на циповете се поразпаднаха.

# 163
Благодаря за отзивите 😙💐🤗! Значи ще се пробвам на памук да пускам .

# 164
Аз пускам на програма Down всички якета с пълнеж било то пух или синтетични влакна излизат в перфектно състояние. Имам само едно импрегнирано него го пускам на
програма sport.

Общи условия

Активация на акаунт