Спам тема (за чий, бе, за къв чОй?!) от 29.11. до когато

• 19 164
  • 931
  •   1
Отговори
# 705
  • Тра-ла-ла
Как пияница вика котката си?
- Мац-сипи-сипи-сипи Joy

# 706
  • Euskal Herria
Buenos Dias!

# 707
  • На топло в неговото сърце.
Добро утро и на теб.

# 708

добро утро и от мен с капучино и шоколад на снимка от нета Grinning

реално започнах деня с чисто кафе, после и едно с мляко, а закуската беше един експериментален хляб от лимец със семки разни /забъркан е с машината, не купешки/, който не беше за мен, но не удържах и го нарязах - хич не е лош, хапнах си го като кекс без нищо друго Smiley

нетът е пълен с чудни коледни снимки, които ме радват повече от предстоящата реална коледа Simple Smile

# 709
Оцелях! А, добрютрю! Жу, за жалост не бяхме на пиано бар, а само на пияно Laughing
В неква чалготека ни закараха... пфу! А вечерята беше в Торро... ок беше там, но бяхме на 2 отделни маси щото били забити за пода и не можело да се местят... ще ви пусна фотки по-късно. Прибрахме се в хотела в 5 сутринта.... вчера ми беше тройно критичен ден... днес съм репичка! Mr. Green

# 710
  • Варна
При мен черната серия продължава. След колата, газовия котлон, миялната и сушилнята, сега е ред на хладилника. Неам нерви, хора!

# 711
хайче, имаш искрените ми пожелания това да е последната издънка за много дълго време Hug

# 712
Ей, мама му стара... все работа ще ми се падне на мен...

Хайче, дано новата година обърне нещата. Пожелавам ти го най-искрено!

# 713
за мен днес:

# 714
  • Тра-ла-ла
Хайче, ужасТ. Head Band

Тази година явно като за последно ще се напъне да скапе всичко, че добрв да я запомним.

# 715
Добро утро.
Хaйче, то мaй е някaквa тъпa зaкономерност и един уред кaто дaде фирa и други го последвaт. Дaно сериятa дa е зaвършилa и дa нямa повече "последовaтели". Стискaм пaлци.

Пп Мерси зa кaфенцaтa. Hug
Aз съм нa мляко с нес кaфе.

# 716
Бубо, да продължавам да тегля, а? Па дано ми се падне нещо дето го искам Laughing

# 717
Хай, така се освобождава място за нови хубавини.

# 718
Оф, настройвам се за спортната дисциплина - чистене на апартамент.
Седя и чакам да ми мине, ама ...

ПП А стига, бе. Втори късмет, пак същото. Аз викам някоя печалба от тотото, то любов, та любов.
Мъжо да не би да ме е заобичал още повече.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 11:37 от Джаста Праста

# 719
Опа! Я глейте!!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт