АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Аз лично не възнамерявам да каня гости преди 40-тия ден и не смятам да качвам снимки из фейсбук и подобни Sunglasses

# 661
Аз и преди казах, че не сме суеверни и ако няма грипове, ще посрещаме гости. Ако времето е хубаво, веднага почваме и разходките.

# 662
Аз ще спазя до 40 ден никой да не ги вижда, толкова много ги чакам че сигурно няма да давам на никой да ги пипа освен мъжа ми и майка ми и баща ми🙂Ще съм много ревнива мама 😂

# 663
Все още не съм започнала покупки, но имам набелязани неща. За спането и аз цяла нощ се въртя, тежко ми е на корема и сън не ме хваща.
Относно 40 дни живот и здраве не мисля да го спазваме. Единствено не искам гости на изписването. С каките беше пълна лудница. 5 дни седяла в болница и се прибираш искаш спокойствие, а то пълна къща хора. По този въпрос имам усещането, че доста ще поспорим със мм, но за мен така е по добре. Нямам проблем да минат няколко дни и един по един да идват роднини, но идеята за всички на куп не ми е ок.

# 664
  • Sofia
Аз живея със свекърва ми и каквото и да мисля няма кой да ме чуе.
Относно количкат ползвах преди 7г. С баткото тази:
http://polski-kolichki.com/?p=174
И сега ще съм с нея. Зимният кош е много голям. Качвала съм всякакви терени и сме минали много км. Супер съм доволна, но е по-тежка заради амортисьори, колела и т.н.т

# 665
Аз мисля да спазвам до 40 дни да идват само най-близките и то не всичките накуп, даже на изписването не искам да идва почти никой. При нас няма да е проблем, мисля че положението е под контрол и ще успеем да се разберем кой кога.

# 666
  • София, България
Jessy, Quinny количките са хубави много Simple Smile 

Нямам намерение да спазвам 40-те дни, ако е хубаво времето ще излизам задължително за малко. Simple Smile
Нямам проблем и да идват да го виждат, но не да ми се изсипват на куп 4-5 човека Simple Smile По един човек нямам никакви проблеми да идват.

Ще пусна анкета за заглавията Simple Smile

# 667
И аз мисля да не спазвам 40 дена. Дори се надявам по от рано да почнем с разходките на вън.

# 668
Здравейте, аз съм с термин 20 април, момченце, 29г Simple Smile
Виждам, че последно е коментиран казуса с 40те дни. Майка ми е доста суеверна и ми го беше предала и на мен. Благодарение на мъжа ми спрях с тези суеверия, единствено исках да споделим за бременността след третия месец. Въпреки майчините съвети, ако времето е хубаво, не мисля да ги спазвам. Социални мрежи нямам, така че няма къде да поствам снимки, надявам се роднините и приятелите също да не го правят. Не ми харесва идеята човек да си споделя личния живот в някаква социална мрежа, още по-малко чужд такъв:)
Преди време бях развила много сериозен страх от бактерии, не знам поради какви причини, стана малко по малко, от чистене до Какви ли не начини дезинфекции. Сега се контролирам до някъде, но си правя всеки месец всякакви изследвания, но чета че доста мами го правят и е по скоро за спокойствие. Ще имам проблем с това други хора да пипат бебчето, но.... ще направя всичко възможно да не предам това на детето, на мен много ми пречи, но ще опитам да се контролирам, за мое и негово добро.

# 669
Изобщо даже не ми е минало през ума да седя в къщи 40 дни. Надявам се на хубаво време и разходки. При нас няма да има изписване с роднини, нито големи събърания и гости. Ще сме си само петтимата, само да сме здрави. Като мине отпуската на таткото ще викна майка ми.

# 670
Аз мисля може би 2 седмици да не го изкарвам навън, не знам, но 40 дни ми се струва прекалено много. Ще изпуснем голяма част от хубавото време така, а после стават едни жеги лятото пък на мен хич не ми понасят... Но в началото и аз мисля по- ограничен контакт с други хора. За тези първи 2 седмици се надявам да помагат бабите, дано само не ме влудят твърде бързо Simple Smile

# 671
Мен сигурно ще ме домързи да изкарвам бебето навън. Много сме далеч от паркове, а да блъскам количка по разбити тротоари, за да се  каже, че се разхождам, не ми допада. Из двора само ще са разходките сигурно, едва ли ще срещам много хора даже и след 40-те дни. Поне знам, че като реша, мога да седна на люлката под сянка, има интернет, ако ми доскучее, няма нужда да мъкна багажи и пр.

# 672
  • София, България
И ние си имаме двор. Relaxed
Но мен много ме хваща секлета вкъщи и ако не излизам, всичко ще си изкарам на мъжа ми Joy имам една приятелка с бебче под една година, така че двете ще обикаляме квартала.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 21:43 от Purple_Peanut

# 673
Аз също се надявам да е хубаво времето и да можем да излизаме повече. Ние за съжаление нямаме голям парк близо до нас, но между блоковете има направени хубави градинки и детски площадки. При нас има друг проблем, че в блока ни няма рампа или релси за количка и въпреки асансьора има 7 стъпала, които трудно ще преодолявам. Но смятам да помоля домоуправителя да сложим релси, за да не се мъча всеки път като излизаме.

# 674
  • София
На мен майка ми е акушерка, ще е с мен след раждането, така че изцяло ще разчитам на нейната преценка за нещата. Да е жива и здрава да помага!

Общи условия

Активация на акаунт