Лакове за нокти - 126

• 64 448
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • Благоевград
Мислех в сиво и брокат, но накрая реших това

Христина е розовото, брокатът и Габрини Пасифик

# 691
Много съм доволна от Ice Chic. Много издръжлив, не се напука за една седмица. Само малко ми се изтъркаха връхчетата.

Ии реших да пробвам още един Ice Chic.

# 692
Имам си вече Anne Boleyn благодарение на Milena_318, за което и БЛАГОДАРЯ много!! Прекрасен е, особено на днешното слънце! Heart Eyes

# 693
  • Gone with the wind
Прекрасни сте Simple Smile
Аз прикрих едно синьо, което не ми отива особено и се получи малка циганийка, но си ми харесва

# 694
  • Някъде там
Много съм доволна от Ice Chic. Много издръжлив, не се напука за една седмица. Само малко ми се изтъркаха връхчетата.

Ии реших да пробвам още един Ice Chic.

И аз съм приятно изненадана от айс шик на ГР.
Поръчах си диамантения заздравител на СНБ дали е добър?

# 695
bl00dflowerz, номер на Ice chic? И аз си взех един -12, пробвах го само на едно пръстче за да видя цвета, скоро ще му дойде реда и на него Simple Smile

# 696
Fluttershy аз съм много доволна от заздравителя на СНБ. При мен има ефект. Не съм имала толкова твърди и дълги нокти от доста време насам.
Elunaria

# 697
Серията на Golden rose Ice chic е много добра. Имам два лака от нея и съм супер доволна. И цветовете им са хубави.
Много харесвам лаковете на Loreal color rich, като любимият ми е Dimanche apres - midi. Прави ми впечатление, че трудно се намират вече. По дрогериите са доста обрани цветовете. Да не би да ги спират?

# 698
# 699
  • sof
Моите най-сърдечни благодарности за Milena_318! Да си жива и здрава за услугата и мерси за желанието пак да услужваш! Поздрави на прелестния форум!

# 700
  • Някъде там
Утре в обедната ще отскоча до щанда на ГР и ще си взема тази красота Айс Шик 18 Simple Smile

# 701
  • София
Знам, че е далече от добро изпълнение Blush

# 702
Juls 18, много хубав цвят! Ще споделиш ли кой е? Flowers Hibiscus

# 703
Нова седмица - нов маникюр. След 2 месеца, ноктите ми най-накрая започнаха да растът здрави и твърди. Изключително много съм доволна от Eveline 8in1. Blush  

# 704
  • София
Juls 18, много хубав цвят! Ще споделиш ли кой е? Flowers Hibiscus
Лака е Catherine arley 503, но в действителност е с една идея по-тъмен. Абе аз го оприличавам на цвят "пепел от рози" Blush

Общи условия

Активация на акаунт