Лакове за нокти - 126

• 65 662
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
[/spoiler]

Кой е черният лак?
Лака е ГР продиджи а върху него е този

# 151
  • Reasonford Manor
Вчера ми беше направена забележка от ММ  (в леглото!), че трябвало да ползвам по светли и ярки цветове!?!? ЖДНБ!
https://www.instagram.com/p/BrNuFnbgRke/
Joy Е бива ли в леглото пък! ЖДНБ! Вярвам в теб, че си отвърнала подобаващо Sweat Smile

Chrissie Hug Чудесно ти се е получило!

# 152
По-студена версия на снежинките, featuring смазан показалец една година по-късно.

# 153
  • В полите на Пирин планина
Страхотни са снежинките.

Изобщо е наслада за очите тази тема!
И малко повечко бърка в джоба, а да не говорим, че си е чиста мания и лека лудост.

Two Hearts

# 154
Абсолютно съм съгласна с Лейди Smiley

# 155
  • Varna, Bulgaria
След снежинките, какво? Елхички, топки или гирлянди? 🎄⛄

# 156
Ами даааа, сетих се за един любим дизайн с коледно клонче Joy Ще го направя тези дни Green Heart

# 157
  • Стара Загора
Ето го Васил при мен:

# 158
Ивче, прелест е тоя лaк. Heart Eyes
Много хубaво ти стои.

# 159
Трябва да направим един албум с цветовете на СНБ. Няма почти никаква информация на сайта за тях, а снимките им не са особено професионални.

# 160
Трябва да направим един албум с цветовете на СНБ. Няма почти никаква информация на сайта за тях, а снимките им не са особено професионални.
Аз тези дни, ако имам време може да изровя мои снимки с техни лакове и да пусна Simple Smile

# 161
Осмичкa, ще бъде рaдост зa окото. Heart Eyes

# 162
  • София

https://www.facebook.com/BubuNailArt/photos/a.2025539334398528/2 … ype=3&theater

Лака е Catherine Arley 08, а декорацията е ваденки.

# 163
Бубе, нали знаеш че и теб те Blue Heart
И аз като Арабескчето да кажа че с всяко палче ви казвам че много ми харесва какво сте сътворили без да споменавам всяка за да не спамя Purple Heart

Да попитам от a england с кой превозвач поръчвате. Аз поръчах с Лерон миналата седмица и още не съм получила мейл че пратката ми е пристигнала при тях. Който е поръчвал с тях може ли да ми каже за колко дни стига до английския адрес? Днес май ще станат 5 работни дни и започвам да се притеснявам... Пък мъжа ми изяви желание да ми подарят Ан Болейн за Коледа и трябва да стигне все пак Joy

# 164
  • Reasonford Manor
purpletka, виж това:
Скрит текст:
Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че поради големият обем пратки покрай настоящите намаления,
временно няма да получавате известия за пристигането на Вашите пратки в складовете ни в Лондон и Берлин.
Ще получите съобщение от системата, при вече обработена и готова за получаване пратка.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Екипът на Leron.bg

И още:
Скрит текст:
Курс от Англия ще тръгне последно тази Неделя (16.12.2018г.)
следващ курс от UK очакваме да дойде около 10.01.2019г.

Общи условия

Активация на акаунт