Пазаруване от H&M (26) ➤ Декември 2018

• 67 053
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 870
Аз изобщо не си представям да облека пуловер и да стоя с него, направо лошо ми става да ги гледам, а какво остава да навлека тия вълни и мохери😄.

# 871
Мистик..вярно са уголемени този модел пижами 😆
Ето...наложих със същия размер

Сивото обаче е рипсено. Зеленото е тънко,гладко и неразтегливо трико. Та се надявам след пране зелената да се пообере...

# 872
И аз помня цени от Валентина. Бикини Seva, 4,50! Crazy При тогавашните заплати си бяха доста пари.
Но от малка съм фен на хубавото бельо.

Това палтенце ми харесва, но е скъпичко. Пък и се чудя къде ще го нося.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0661794001.html

# 873
Някой има ли тази чанта? Поръчах я, но дали е хубава? Simple Smile https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0678896001.html

# 874
  • Варна

Още едно пуловерче бордо с хубаво намаление
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0496111020.html
тоя пуловер е върхът. Имам този цвят и бледозелено На зеления маншетите на ръкавите са мъничко по-широки. Моите са С. От ХМ по принцип купувам С или ХС, но тоя модел по принцип е по-свободен и там му е чарът.

# 875
  • In transit
Ами зеления е малко по-раздърпан и с доста дълги ръкави. Даже и маймуна да бях пак щяха да са ми дълги. Иначе розовия си е ок. Моите са М размер и са ми ОК. Ако искаш да не ти стои много раздърпан според мен си вземи един номер надолу от това, което носиш.
Какво смятате за "ОК",като размер? Да стои,като на манекенката (щото на мен ми е като чувал на нея) или по-нормално? Чудя се за S,като съм по-скоро към Л....
Ами и аз клоня към L. Обаче с тия новите ширини на пуловерите минах на S. От тези пуловери М ми стоят нормално. Ако искате съвсем по вас да е заложете на S. Защото както е казала и Тета явно новите цветове, са още по-раздърпани и широки.

# 876
Дева, късите им палта са супер, поне на мен много ми харесват.
Това палто дава хубава линия, но е светличко за често ползване.
Иначе съм виждала подобно , не знам дали е същото , но късите им палта или са от мека вълна или са доста твърди и тежки. Не мога да преценя това какво е, но което гледах миналата зима беше додта твърдо, а може и от новите модели да е. Това дето аз купих от букле- черно каре и имаше и бежаво подобно тук писаха е лека и мека материя, но топли много, пак късо беше. Еми износих си го почти, цяла есен и зимата меките дни го слагам. Но , ако взимаш 1 номер назад, аз се отнесох и 2 номера назад поръчах, става пак , но малко ме очертава.
На мен палтото ми харесва, но аз харесвам такива модели по принцип. Вълната също му е доста. Ако е твърдо обаче горе може да те дразни, иначе такова закопчаване е добро за мен. Виж във физически магазин може да го има и намалението да е още по-добро. Пък и не е права кройка, трябва да го уцелиш , а най-добре мериш.

# 877
Аз изобщо не си представям да облека пуловер и да стоя с него, направо лошо ми става да ги гледам, а какво остава да навлека тия вълни и мохери😄.
Ами аз писах по-назад, че сме различни. Мен ме втриса само като гледам колежката срещу мен по блуза с дълъг ръкав тип -комарник жилетката тук, отдолу гола по сутиен само и с подобаващо деколте. На всичко отгоре отваря прозорец непрекъснато да влизал свеж въздух. Няма да казвам колко пъти се разболявам от тази температурна агресия направо. На всичко отгоре пък на нея и става лошо мен да гледа с поло, пуловер и шал понякога наметнала (като отвори да се освежава) Ама от баба ми знам, че колкото и да ти е топло, зимата кръстът трябва да е завит, бъбреците на топло и така... Сега го разбирам, но преди и аз се мотках с гол кръст ,че беше модерно и траках със зъби.

# 878
  • Пловдив
Намалили са комарниците Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0446224016.html

# 879
Дами, един малко тъп вероятно въпрос, но безплатно връщане важи за поръчки направени до 31.12, независимо че получаването ще е след тази дата, нали така? Обмислят едно палто, номера ме притеснява, а е ясно че няма как да го получа в тази година...

# 880
  • София

Тия жилетки отговарят ли си на размерите? Как беше Relaxed

# 881
Какъвто и артикул да гледам, в долния десен ъгъл пише това:
"Специално за празниците! Безплатна доставка и безплатно връщане! (За всички поръчки, направени между 15 ноември и 31 декември)."

# 882
Дами, един малко тъп вероятно въпрос, но безплатно връщане важи за поръчки направени до 31.12, независимо че получаването ще е след тази дата, нали така? Обмислят едно палто, номера ме притеснява, а е ясно че няма как да го получа в тази година...
Точно така..пусни го сега и връщането ги е безплатно.

Дева...на мен ми харесва палтенцето. Особено в гръб има хубава линия.
Аз нали взех едно сиво скоро...нося си го с кеф. Менкам го с шубите и така.

Комарниците отговарят. Имам с и м от тях. Мката по ме кефи, че е по-свжбодна долу на ръкавите и може да се опрятат лесно, рамото се изхулва и стои по-лежерно...баш като шал наметнат...
Сега взех С -ка на 8 лв от магазин...точна е. Долу на китката е тясно...минава, но трудно ръката...

# 883
Мили мои, я кажете нещо за това палтенце отдавна го гледам,  нося 36 ти номер и съм 1.60м дали да взема 34 номер, има ли го някой, нямам опит с палта от хм искам съвет.

# 884
  • София-Младост
Ако носиш 36, си вземи 36, защо 34? Да ти е малко?

Общи условия

Активация на акаунт