Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 15

• 94 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Свинско с ориз, карфиол от туршия и лютите чушлета, в които се влюбих.И понеже купешките много скъпи, аз си взимам бурканче за 1.40 , намачквам бучка сирене с малко от водата от бурканчето и капки олио, преди ги цепех и пълнех, но сега направо нарязах и обърках чушките със сиренето. Отгоре олио и копър.

Скрит текст:

иланг-иланг, честит празник! Здрава и късметлийка бъди!

# 556
  • Den Haag
Мързелив тутманик от преди малко Simple Smile. Разкошен!

от изминалите дни :
посни сърмички с ориз и пълнени сушени чушки с боб

прекрасните меденки на Ванчето:

и пуйката

# 557
  • ВАРНА
 Тортата е от тук https://pin.it/mx3jen3u3763ls
Но забравих да купя бонбони Фереро Роше и правих топчета от смлени Орео,кувертюр и натрошени лешници.А да.И бухнах повечко Нутела-да се чувства изобилието.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
  • Калифорния, САЩ
Отново пенкейкс с бадемово брашно и ябълково пюре, поляти с мед.

И Пепчо-вата бисквитена торта с маскарпоне се запътва към хладилника - утре вечер кумът ни и семейството му са ни на гости.

# 559
  • София
За Коледа- печена патица

С неснимана гарнитура- печени картофи,морков,лукчета и целина.

Вчера джолан с кисено зеле,сниман в гювеча

# 560
  • София
Тортата е от тук https://pin.it/mx3jen3u3763ls
Но забравих да купя бонбони Фереро Роше и правих топчета от смлени Орео,кувертюр и натрошени лешници.А да.И бухнах повечко Нутела-да се чувства изобилието.Stuck Out Tongue Winking Eye

За съжаление не ми се отваря рецепта, само изображения/снимки. Ако не те притеснявам и когато имаш време, бих се радвала да я копираш тук Simple Smile

# 561
иланг-иланг, честит имен ден! Да си носиш името със здраве!
Ирче Simple Smile за мен е чест, че ще си посрещаш кума с тази торта Wink

При нас по празниците - с гости и на гости, почти нищо не снимах. Заек в гърне, пуешки пържоли и глигански кюфтета; наденици. Всякакви салати - шопска, зелена и мариновани риби, млечна
  моята "торта" за РД то ми - почти чийзкейк в чаши

содената питка преди печене

за днес - пържени чушки и сирене. Дори на нас ни втръсна месото Simple Smile

# 562
  • Калифорния, САЩ

Ирче Simple Smile за мен е чест, че ще си посрещаш кума с тази торта Wink

За мен е чест, че те “познавам”, дори о само виртуално! 💐💐💐 Винаги насреща и готова да помогнеш, с лесни, но уникално вкусни кулинарни изкушения, точно като за мен 🤗🤗🤗.

# 563
Тайна,може ли да споделиш,кои са чушлетата?(снимка,магазин,друга подсказка?)У нас много се харесват всякакви лютиви,но все пробваме -всяка партида си е "със собствено мнение".За момента сме на тезии май ще са подходящи за твоята идея със сирене.Благодаря!

# 564
  • София
denyil, ето тези са, такива намерих в кварталното магазинче. А тези,които купувах готови пълнени са от магазин "Родопчани", на бул. Стамболийски, преди прелеза, като идваш от центъра.Имаше и мънички червени камбички , пак пълнени със сирене, но килограма е над 27-28 лв.Тези от нашето магазинче даже повече ми харесват, щото са първо пърлени, после направени на туршия и са по-мекички.

Скрит текст:

# 565
  • ВАРНА
https://www.carveyourcraving.com/no-bake-eggless-ferrero-rocher-mousse-cake/
Така дано става линка за тортата

# 566
# 567
Руло от обикновени бисквити

# 568
  • В царството на игрите:)
Руло от обикновени бисквити
Скрит текст:

[/spoiler]
Може ли рецептата Simple Smile

# 569
  • там където има винаги вятър
Нали изядохме всички сладки, та за почерпка с колежките трябваше да направя нови  Wink
Това са ония бисквитки, чийто продукти се слагат в буркан ...от Ирина Андреева /Jolie/

Тук са в компанията на "Бързи ябълкови сладки" на Лабрекс

Суджук с лук и сини сливи

Последна редакция: пт, 28 дек 2018, 12:06 от mama iasi

Общи условия

Активация на акаунт