За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 72

• 28 389
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, къде са тези населени места, където въздухът е чист в момента? Аз съм с новородено и е излизал общо 4 пъти досега. Тръпки ме побиват като видя мъгла и пушек като днешните, а искам да излизаме...

# 106
Колко новородено Grinning Принципно навсякъде е кофти, на някои места повече, на други по-малко, изключвам гората Simple Smile Изчакваш са се подобри малко обстановката и излизаш. Е, не в ден като днешния, но и цяла зима не можеш да стоиш вкъщи. 4 излизания са малко освен ако не е бебчето на 2 седмици примерно Simple Smile

# 107
Момичета, има ли някаква разлика между бепантен маз и бепантен унгвент? Досега ползвахме унгвента, но не бяхме в България и свекърва ми настоя да купи същия крем от там, защото нашия беше на привършване, но взе маз, вместо унгвента. Беба е много зачервена и така й се изсуши кожата за един ден, а мазта не помага, даже изглежда, че влошава нещата. Има пъпчици на гърба почти навсякъде и най-вече по линията на памперса. Ако са различни двете мазила, възможно ли е сега да е направила алергия от мазта? Да спра ли да я мажа с каквото и да било? Как се вари смрадлика за бебе, за да я мия с нея? Досега никога не е била подсечена и се ошашках. Утре сме на консултация и ще питам и педито, но много не й вярвам, та да ви чуя вас първо...

# 108
В момента в Русе е мъгла!

# 109
20 мин вариш смрадликята и после като изстине или слагаш детето в легенче със смрадликата или с едно тампонче/памуче, добре напоено с отварата минаваш мястото. Пробвай някой друг крем с ланолин,бепантена и при моята щерка не помогна с подсичането. Ползвах галафарм и той оправи нещата. Но казваш, че има и по гръбчето. Сигурна ли си, че гърба е подсечен? Дай снимка, ако искаш.

# 110
20 мин вариш смрадликята и после като изстине или слагаш детето в легенче със смрадликата или с едно тампонче/памуче, добре напоено с отварата минаваш мястото. Пробвай някой друг крем с ланолин,бепантена и при моята щерка не помогна с подсичането. Ползвах галафарм и той оправи нещата. Но казваш, че има и по гръбчето. Сигурна ли си, че гърба е подсечен? Дай снимка, ако искаш.

Гърба не е подсечен, ами нещо друго, де да знам и аз... Вече заспа, снимка утре Grinning

П.с. По принцип с унгвента нямаше ядове, но с тая маз нещо се прецакаха нещата...

# 111
По гърба на нашата беба от едни пъпки и мнение на доцентка кожна нищо й няма стигна до страхотна гъбична инфекция...беха точно след пампата отзад на гърба...

Peacocklove, ти си ми съгражданка 😃

# 112
  • София
Колко новородено Grinning Принципно навсякъде е кофти, на някои места повече, на други по-малко, изключвам гората Simple Smile Изчакваш са се подобри малко обстановката и излизаш. Е, не в ден като днешния, но и цяла зима не можеш да стоиш вкъщи. 4 излизания са малко освен ако не е бебчето на 2 седмици примерно Simple Smile

На 19 дни е бебо. Разбира се, че няма да седим затворени, ако трябва ще паля колата и ще карам до по-чист въздух.

# 113
Маз и унгвент е едно и също.....има разлика между маз и крем.
Аз днес с тая мъгла не съм извеждала,за София говоря,но предните дни,когато беше студено,но слънчево,сме си излизали навън за по час,час и половина.

# 114
Бебетп ми днес се събуди в 12:30 на обяд и досега го държах будно, за да се измори и да си оправи режима. Е още седи будна и не ще и не ще да заспива и тва е. Егати , ще се гръмна

# 115
Навън дали няма да спи по- добре?
Колко е голямо детето?

# 116
Спокойно, ще заспи де. По-позитивно, остави я в кошарата, направи си едно чайче 😉

# 117
Истината в една-две ние предполагаме , те разполагат!
Така, ще всички наши планове почти винаги отиват на кино , защото те често са решили нещо друго.
Слагай да спи, гаси лампите и бъди твърда!

# 118
На 3 месеца Cry защо будува така, тва е нечовешкоооо.

# 119
  • София
Добре де, а тя иска ли внимание? Не можеш ли да я оставиш да си лежи самичка?

Общи условия

Активация на акаунт