Любители на котки ТЕМА 126

• 25 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
# 556
  • София
Аз с бродлайн обезпаразитявам. Доколкото знам и другите момичета. Сега виждам, че е на добра цена в Стефанов.
Броудлайн е най-доброто за котки, най-всеобхватно.
Но над 20лв. за един брой пипета и то за ниските килограми до 2.5, изобщо не е добра цена!!! Аз вземам три пипети за над 2.5кг.  за цена под 50лв.!

В сравнение с цената, на която го дават в клиниките и други зоомагазини за мен е съвсем ОК.

Напишете откъде взимате по-евтин препарат, моля.

# 557
  • София
Яренце, не е нужно да става затворник. Laughing Като се накани да маркира го хващаш и в тоалетната. По метода на Павлов, да му изградиш условен рефлекс, а пък ако ви няма-тогава в затвора. Peace Laughing
Лисичка, от тези спрейове не знам кой е доволен, вършат работа ама след месец +.

Танче, аз с Маци съм правила рентген в ЦВК. Казаха ми: дайте котката, вие стойте тук, казах : абсурд, където тя, там и аз, аз на операциите съм присъствала, та за рентген..., та там им слагат едни много тежки дълги "чорапи" и успешно ги поставят в необходимото положение. Доволна бях, но 50 лв за 2 снимки на сърце преди 5-6г, а може и повече да е било, множко ми се видя, за сравнение рентген на човек беше 10 ле не по каса.
Предполагам, че се е дърпал и не са могли да се справят, защото аз едва успях, а при чужди хора...

"possessed - Потребител# 52313 дек. 2018, 10:30 ч.

Жена
София
Аз също не одобрявам ежегодното ваксиниране"

Подкрепям! Въпреки любовта ми кън ваксините, но всичко трябва да има мярка.
П/вобясната ваксина има ТРИ годишно действие.

Да се обезпаразитява вътрешно всеки месец е безумно. Peace Това е много тежко лекарство, ще съсипете черния дроб на животните си.Не съм фен на пипетите, които се поставят върху кожата с цел вътрешно О, все едно сте болни от нещо тежко и вместо да пиете антибиотик, се мажете с него. Rolling Eyes

shery14
, честито! newsm51
Херпес вирусаът е включен към 3 валентната ваксина, не те съветвам сега да слагаш ваксина. Трябва да е абсолютно здрава. Заболяването продължава 1-2 седмици . Най-опасна е панлевкопенията, но на 1-ва стр би трябвало да има лечение за нея, сега не мога да погледна, че ме мачкотят по корема.
Котки не къпя, душа ги, ако нещо се изцапат или умиришат, ама не се е случвало, а и моя сегашния се къпе сам Mr. Green, омръзна ми да го бърша... Mr. Green Има и сухи ш-ни.

# 558
Sharky*, би ли споделила името и клиниката на доктора, който се е съгласил да кастрира мъжко на около 4 месеца?

# 559
  • София
Ние от "раждането" (да се чете "намирането на паркинга") ходим в най-близката до нас, в Младост 4. Не гоним определен лекар, а който е на смяна ни обслужва. Тази, която би ваксината днес, след като си поговорихме надълго на тема кога е препоръчително кастрирането, в крайна слетка си призна, че нейния "личен" котарак е кастриран на 5 м.

Барни, за един месец откак е у нас, си е удвоил теглото. За още един месец не ми се мисли колко ще стане...слава Богу, основно на дължина расте.

# 560
Аз все си мислех, че има някакви законови изисквания за тези неща ама ... то и зоополицията ни една, и закона за защита на животните, та какво остава щом става дума за пари.
Ще си запиша клиниката макар да съм далеч от София, но покрай доброволците в страната не малко котета пращаме в столицата и трябва да се внимава Simple Smile

# 561
  • София
Що бре, и аз не мисля, че им вреди на мъжките ранното кастриране.
Но и не мисля, че им вреди на растежа. Не се обнадеждавай излишно, Шарки.

# 562
  • на брега на морето
Шарки, малък е още изчакай. Аз имах котарак, некастриран, припикаваше, но не маркира нито веднъж.

# 563
  • София
_Зизу_, да разбирам, че не четеш на английски? Постнах резултати от изследвания на 3 групи, кастрирани на 2, 7 и 12 месеца.

# 564
Щом са се спуснали топчетата, мъжкият е готов за кастрация. И не става дума за пари. Най-накаря един лекар, който е в час.

Дани, Ваня - купувам от ветеринарна аптека склад. Казва се Гергьовче. Имат в София и Враца. Предполагам в други градове има подобни също.

# 565
  • София
Писна ви да ме четете, за последно днес..

Пенсионера не беше кастриран. Не е препикавал и не е маркирал.
Живя по 6 месеца с всяка от мацките, некастрирана.
Та за всяко момче е индивидуално.

# 566
  • София
Слезнали са топчетата, да, напипаха и двете.

# 567
Проблем при нас...
На Ушатото му мирише устата, ясно е,че ще се ходи на ветеринар, на пръв поглед не видях да има жълти, клатещи се или тъмни зъби, само това ми липсва, честно.

# 568
  • София
Писна ви да ме четете, за последно днес..
Скрит текст:
Пенсионера не беше кастриран. Не е препикавал и не е маркирал.
Живя по 6 месеца с всяка от мацките, некастрирана.
Та за всяко момче е индивидуално.
На мен не ми е писнало, нямаше кога. Wink

Sharky*, не знам какво си постнала, всеки има глава на раменете си, надявам се само да си над 18 г,
а Зизу чете и разбира И английски.

# 569
Здравейте,момичета! Ние сме новички при Вас.😊 Моля Ви подскажете ми, как да дам хапче...болни и на антибиотик... много хапе, не можем да му отворим устата,а с пастет,както ни казаха в кабинета - не иска... дори спря да яде. Отслабна и това само днес..Лечението ще продължи още 4дни и трябва да намеря начин. Очаквам Вашите идеи и оопит. Само да поясня - трябва да е цяло хапче... Малкото,което попадне в устата му го сдъвква 1-2пъти е започва да излиза пяна от устата му. Първият път ни изправи на нокти,но ни казаха,че се получава такъв ефект,понеже хапчето е горчиво. Не знам въобще,дали днес е глътнал поне малко от антибиотика...

Общи условия

Активация на акаунт