Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 15 979
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ди, що пък ще бягаш след тях. Аз казах, очаквам щастлив край. Сега ако всички са припаднали в несвяст и го пропуснат не мога да помогна.

# 76
Дрийми, искаш да кажеш, че може да го извъртят така, че тя реално никога не е обичала Марио толкова? Това ще е бая гадно. ScreamScreamScream
Дано имат здрав разум.

# 77
Няма да се притеснявате. В момента тренирам усърдно, за да вляза във форма и след прожекцията в петък да бягам след Зорница с вилата и факла в ръце. Като трябва и след Виктор ще бягам Animal Smiley Cat
Ди, с глас се смея 🤣🤣🤣.
Ей затова ви обичам и ми е хубаво тук. 🌺

# 78
Дрийми, искаш да кажеш, че може да го извъртят така, че тя реално никога не е обичала Марио толкова? Това ще е бая гадно. ScreamScreamScream
Ами в един момент е осъзнала, че не е.

Обаче 😂 и още на едно място теорията ми издиша. Сега се сетих, като го написах.
Велислав потвърди 7-ми сезон 😊

# 79
Еми Дрими не е казала защото не я е приключила. Нали са написали на финала ще решава ще скъса ли с миналото или не. Така че тогава ще е момента на истината.
Ама то ще е голяма подигравка с феновете, ако се окаже, че наистина не е обичала Марио. Ще ме прощават тогава сценаристите, ама ще се чувствам лично засегната.

# 80
Слушай ся....споко.Понякога не е нужно да казваш нещо на някой, понякога му го показваш и без думи.Сега ще ги каже, защото е дошъл момента за думите.
Тя не му ги е казала, защото не е по приказките....а по действията Wink

# 81
  • София
Ама защо някой смята, че разговор между Банков и Зорница ще доведе до събирането им? Няма такова нещо. Моля ви, не ми преиначавайте думите.

Дрийми, извинявай, не само издиша теорията ти, а е пълен въздух под налягане. Simple Smile. Да ти припомням ли, ще оздравея заради теб. Не си мислиш подобни неща за човек, когото не обичаш достатъчно, нали.

# 82
Ееее
Това вече ще е абсурд да зачеркнат всички сцени на обич, топлина - езерото, очакването за дете, болестта, танците и разкритието в склада??????
Не искам да повярвам, ако го направят това ще ми е дежавю със сцената с асансьора.

# 83
  • София
Дани, няма да го направят, спокойно.
Какво ви стана бре, нали бяхме сложили розовите очила. Вие как си представяте да стане подобно нещо?

# 84
Дани, няма да го направят, спокойно.
Какво ви стана бре, нали бяхме сложили розовите очила. Вие как си представяте да стане подобно нещо?
То не е хубаво да си с розови очила JoyJoy

# 85
  • София
Защо, Доне?

# 86
Разбрахме се да бягаш след Димитър.
Добре, промяна в плана. Ще бягам след Димитър, защото съм обещала на Дона, а след Зорница ще пусна него:

# 87
Така ми казаха веднъж Expressionless

Добре, промяна в плана. Ще бягам след Димитър, защото съм обещала на Дона, а след Зорница ще пусна него:
Това е моето момиче!

# 88
Крайно време е Зорница да ОТРЕЖЕ Банков и да му се свлече ехидната усмивка . Чак тогава ще е готова да продължи . До сега тя просто още не го е отрязала  и  е заела някаква недостойна позиция на изчакване .
Не е вярно че не харесвам Зорница , но по-харесвам Марио . Освен това не харесвам толкова нестабилни хора , които не могат да си изяснят приоритетие . Може пък в мен да е дефектът Thinking

# 89
Ели дефекта не е в теб, а в телевизора. Толкова са много нещата, които са ми непонятни. Като започнем няма бивш който да ме накара да му се навирам в асансьора и да го гонят, колкото и остатъчни чувства да имам. Ако все пак се случи някаква издънка първото нещо, което ще направя е да говоря с човека до себе си, все пак така е честно. Не разбирам как може да се държиш все едно нищо не се е случило. И не на последно място, никога не бих унизила мъжа ми да ме гледа как правя изкуствено дишане на бившия или да му оправям топките, освен ако не е животоспасяващо или нямам избор, но тя имаше и в двете ситуации. Така, че всичко ми е нереално и гадая само какво и е в главата.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 18:40 от Melany444

Общи условия

Активация на акаунт