Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 15 987
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Дрийми, извинявай, не само издиша теорията ти, а е пълен въздух под налягане. Simple Smile. Да ти припомням ли, ще оздравея заради теб. Не си мислиш подобни неща за човек, когото не обичаш достатъчно, нали.
Всичко хубаво, ама Зорница не е особено последователен човек. След езерото и мечтите за бебе, нямаше никакъв проблем да изпляска онази глупост в асансьора.

Промото е виновно. Зорница там ми е една “Ами щом така искаш”, вяла.

Спирам, мир. Радвам се че открих пробоини в теорията си.

# 92
Но тя от изнасилването насам така си ходи. Като призрак, без да има живот в нея. Не ме изненадва изобщо начина, по който гледа и говори.

# 93
Но тя от изнасилването насам така си ходи. Като призрак, без да има живот в нея. Не ме изненадва изобщо начина, по който гледа и говори.
И тук опираме до следващото. Как по дяволите ще се съвземе за 3 епизода ? Wink

# 94
Ти ли ме питаш? Скок във времето хахахах

# 95
Като й докараме Дявола Smiling Imp

# 96
Обаче тази снимка ми дава надежда. Това е последната и снимка. То не се знае нали снимат разбъркано но си е в розово, най сетне със спусната коса. Ръцете в джоба да не видим пръстените разбира се Simple Smile

# 97
Запис в темата чак на 7ма страница😯, благодаря Доне 😘!

Гледам много сте разгорещили страстите днес , последно разпъваме ли Зорница или и даваме последен шанс да се реваншира?

Аз съм си романтична девойка и напук си вярвам в щастливия финал за двамата ми любимци ❤.
А как ще стигнем до там е мистерия 😆.

# 98
Като й докараме Дявола Smiling Imp

Оууу, стана горещо 😈❤.

# 99
Някой знае ли имало ли е репортаж за приключване на снимките. Предните два сезона имаше, но сега не намирам.

# 100
Мелани, мен от вчера ме е ударило прозрението, че Виктория ще си тръгне по някакви причини и Виктор ще бъде точно провокиран да отиде при Зорница. Вътрешно усещане, нямам доказателства. Но очаквам прогнозата на mayova да се сбъдне. Твърде много наблегнаха на това, че за Банков е приключило, а за Зорница не е. Не очаквам друго, освен че Зорница си е отговорила на въпроса и за нея всичко е в миналото.

# 101
.....Твърде много наблегнаха на това, че за Банков е приключило, а за Зорница не е. Не очаквам друго, освен че Зорница си е отговорила на въпроса и за нея всичко е в миналото. ..

То това е и единствения ход,  ако иска да остане с Марио - трябва да отреже категорично Банков .

# 102
Да, Ели ама.не може просто да отиде при Банков и да му каже - ти пет пари не давал за мен, ама да знаеш, че аз те режа Joy
А и аз не вярвам да е некво чутовно нещо. Приятелски разговор, пълен с хубаво чувство,  в което тя му казва колко.много си мечтае да е госпожа Ковачева и как винаги ще го помни с добро и ще бъде в сърцето й, но той е част от миналото й.

# 103
Сега си давам сметка, че изнасилването всъщност им послужи на сценаристите да протакат докрай тази история. Явно така си е било по план Зорница да затваря вратата към миналото 52 епизода.  Ако някой ми го беше казал лятото нямаше да му повярвам.
Аз все още имам надежди да се договорят с Духовникова. Тъкмо зрителите свикнаха с образа. И Виктор започна да ми харесва и накрая греда. 

# 104
Мел, според мен е възможно Теодора да се върне в седми сезон. Може и да бъркам, но.такова усещане ми оставя,че сега ще изчезне.
Аз лично не очаквам.да сложат на дневен ред след изнасилването някакви колебания у Зорница, по-скоро изясняване окончателно на този въпрос. Ама знам ли, кристалната ми топка е много зле Grinning

Общи условия

Активация на акаунт