Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 15 990
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Роси, става, само накрая да не измислят някой проблем с бебето и веднага след раждането татко му да го спасява, че сценаристите си падат по драмите яката Grinning

Ди, точно, като за деца Grinning, просто се сещам за всичките теории за Ванчето, а то накрая какво стана Joy
На моите съм им пуснала да слушат Бетовен и да опишат произведенията какви емоции им навяват и да нарисуват тези емоции, Почнаха да мрънкат затова, че и да рисуват, ама като им казах тогава да напишат с 8 изречения и веднага "не,не, ще рисуваме" Grinning

# 661
И да, Доне. Много, много искам Марио да е детски хирург. А и ако евентруално със Зорница имат проблеми с бременноста ще е много интересно, да ни показват как спасяват детски животи и същевременно минават през проблемите свързани с трудното забременяване.
Еее, ще пада яко рев!

Пф, пак се сетих за Тони и отношението му с момчето в 5 сезон. Как тогава си говорехме, че трябва да стсне педиатър....ехххх.....хубави времена.

# 662
  • София
Дона, или ще се оженят или ще се разделят Simple Smile
И причината е защото вричането е начин да покажеш, че искаш да изживееш живота си с този човек и нямаш никави колебания за това.

Леле, Майче ужас Smiling Imp Scream
А аз наивно и тъпо си представих как биха си осиновили някое изоставено бебче, спасено в болницата.

# 663
Ееее виж, драма със самото бебе не е имало. Все с бременността. Thinking

Ееее, Майче, това е готино. Grinning

# 664
А аз наивно и тъпо си представих как биха си осиновили някое изоставено бебче, спасено в болницата.
Продължавай да си го представяш Heart Eyes

# 665
Роси, то едното не пречи на другото. На Зорница и върви да спасява бебета.

Ди, точно, бременността да си върви добре, но бебчо да има някакво много рядко заболяване, заради което веднага след раждането трябва да се извърши операция. Тука колко мъка могат да покажат, Моски ще се разтопи от тъжните лица WinkJoy

Да, харесват дните, когато са свързани с изкуството, другата седмица са на Щраус - баща и син. Simple Smile

# 666
Не знам обаче дали има баща, който е в състояние да оперира собственото си дете, не мисля.
Иначе идеята да осиновят някое бебче много ми допада.
Ако Марио се насочи към детската хирургия ще е много яко.
Представям си десетки разплакани от радост майки, които прегръщат готиния хирург, спасил детето им и го боготворят.
Имаше едно предаване - Имаш поща и гост беше Георги Стаменов.
Бяха се организирали група родители, на които е помогнал да имат деца и беше яко сълзливо.
Всички сладки бебчета, майките и бащите и доктора между тях.

# 667
Ще има. C бебето на Ина и Тасев  Thinking

Aбе как виждате детска хирургия с един единствен специалист  Laughing Те време за общите медицински случаи не намират, че и това. Ще разкрият и една неврохирургия за Виктория  Crazy
(втората специалност на Mарио може да си остане един удобен начин за излизане от сериала, когато му дойде времето)

Mайче, кой клас са твоите сладури  Laughing

# 668
Бухахаха, Майче, Моски снощи се разрева на сцената между Марио и Зорница едва на второто гледане Joy
В своя защита ще кажа, че сцената беше ужасно тъмно и аз през повечето време не разбирах какво става, та ми трябваше повторение Joy
Иначе и аз искам отделение по детска хирургия. Егати якото!

Сега, понеже Дрийми пита за "не е честно", обяснявам моето тълкувание на сцената без да претендирам, че е вярното Grinning Какво става в главата на сценаристите само те си знаят Grinning
Тълкуваме думите на Марио и това, което той вижда според тях - той е приел, че Зорница е обичала в миналото си друг мъж. Приел е, че тази любов не си е отишла напълно и е оставила белег върху нея. Приемайки го, той не я обвинява за това, не ѝ се сърди, приема я такава, каквато е. Вижда, че тя се бори с чувствата си, а да се бориш, означава да се опитваш да ги преодолееш. И уважава това. Вижда, че преборването не става за ден-два и знае, че ако иска да бъде с нея, просто трябва да ѝ даде време, за да се справи. Вярва в нея, обича я, вижда и че тя го обича. Обаче се страхува. Не от нея в случая, а от себе си. Страхува се, че въпреки волята си да ѝ даде това време, на съвсем емоционално ниво не успява да преодолее себе си, не успява да се пребори с чувствата си и ревността си. Страхува се, че няма да успява да преглъща тези ирационални чувства, които се появяват в него, когато я вижда да прави най-обикновена демонстрация, и мамка му, знае, че е пълна тъпотия да ревнува от такова нещо, обаче въпреки всичко вътре в него нещо го кара да му прескача сърцето като го вижда. И се ядосва. Ядосва се на себе си, не на нея. Не е честно да може да преодолее толкова много неща, да минат заедно през толкова много трудности и накрая да скапе всичко, защото не успява да се справи. Не е честно спрямо него, не е честно спрямо нея, не е честно спрямо двамата.
Марио плавно върви по пътя, който му беше начертан още в промо снимката му - ще успее ли д-р Ковачев да преодолее себе си?
Зорница трябваше да преодолее миналото си.
Добрата новина е, че до петък ще разберем кой какво е преодолял Grinning
Но като гледам промото за довечера, където ни показват зараждането на любов между Вики и Вики, просто не си представям колко трябва да откачат сценаристите, за да се променят нещата кардинално.  А аз ги обичам сценаристите, нали знаете, и вярвам в тях Grinning

# 669
Ще има. C бебето на Ина и Тасев  Thinking
Е на него нищо му няма. Тя пак имаше проблеми с бременността. Бебето е здраво.

Моски, мисля го същото Animal Smiley Cat Animal Scream Cat

# 670
Бухахаха, Майче, Моски снощи се разрева на сцената между Марио и Зорница едва на второто гледане Joy
В своя защита ще кажа, че сцената беше ужасно тъмно и аз през повечето време не разбирах какво става, та ми трябваше повторение Joy

Сега, понеже Дрийми пита за "не е честно", обяснявам моето тълкувание на сцената без да претендирам, че е вярното Grinning Какво става в главата на сценаристите само те си знаят Grinning
Тълкуваме думите на Марио и това, което той вижда според тях - той е приел, че Зорница е обичала в миналото си друг мъж. Приел е, че тази любов не си е отишла напълно и е оставила белег върху нея. Приемайки го, той не я обвинява за това, не ѝ се сърди, приема я такава, каквато е. Вижда, че тя се бори с чувствата си, а да се бориш, означава да се опитваш да ги преодолееш. И уважава това. Вижда, че преборването не става за ден-два и знае, че ако иска да бъде с нея, просто трябва да ѝ даде време, за да се справи. Вярва в нея, обича я, вижда и че тя го обича. Обаче се страхува. Не от нея в случая, а от себе си. Страхува се, че въпреки волята си да ѝ даде това време, на съвсем емоционално ниво не успява да преодолее себе си, не успява да се пребори с чувствата си и ревността си. Страхува се, че няма да успява да преглъща тези ирационални чувства, които се появяват в него, когато я вижда да прави най-обикновена демонстрация, и мамка му, знае, че е пълна тъпотия да ревнува от такова нещо, обаче въпреки всичко вътре в него нещо го кара да му прескача сърцето като го вижда. И се ядосва. Ядосва се на себе си, не на нея. Не е честно да може да преодолее толкова много неща, да минат заедно през толкова много трудности и накрая да скапе всичко, защото не успява да се справи. Не е честно спрямо него, не е честно спрямо нея, не е честно спрямо двамата.
Марио плавно върви по пътя, който му беше начертан още в промо снимката му - ще успее ли д-р Ковачев да преодолее себе си?
Но като гледам промото за довечера, където ни показват зараждането на любов между Вики и Вики, просто не си представям колко трябва да откачат сценаристите, за да се променят нещата кардинално.  А аз ги обичам сценаристите, нали знаете, и вярвам в тях Grinning

Моски, много добре си го обяснила!! 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

# 671

Като един пламеннен защитник на Марио, ще си позволя да не съм съгласна.
Защо чувствата на Марио да са ирационални и ревността му да е глупава ?
Зорница е апатична към него, бълнува името на Банков, докато спи, крещи на Марио, че никой не я пита какво тя иска относно Банков, постоянно я вижда в разни ситуации около него и мисля, че проблемът не е само в главата на Марио, за да трябва той да се бори със себе си.
Зорница не е щастлива с него, призракът на бившия витае денонощно наоколо и Марио е абсолютно прав да се чувства точно така. Не той трябва да се бори с чувствата си, а Зорница трябва да реши дали иска да се върне назад или да продължи напред.
Да не говорим, че Марио изобщо не знае за разговорите им, за меренето на пулса, за няколкото пъти в които лицата им са били на сантиметри един от друг.
Няма какво да се заблуждаваме - ревността на Марио е оправдана, трябва да е абсолютен охлюв, за да вярва в любовта на Зорница и да не забелязва очевидните знаци, които тя му дава непрекъснато.

# 672
ЙЕЕЕЕЕЕ, всички преиемат радушно желанието ми за детска хирургия, много яко!

Айде, да си доразвия желанията. Искам да има и неонатолог (то това май е към АГ-то, ама нищо). Гледах един сериал, където има неонатолог и много ми хареса, върти ми се това в главата от 2-3 седмици. Трябва да вкарат неонатолог (жена, ще се залюби с Владов или Пенев).

А иначе лесно ще запълнят отделението на Марио. И без това имат навика да вкарват нови герои, колко му е да назначат 3ма детски хирурзи - 2ма мъже и една жена (новото гадже на Тони, ако не се досещате Joy )
И заедно с Кръстева и неонатолога ще заформят супер екип.

# 673
Моски, казах го във връзка с това, че ти им харесвам тъжните, тъжжжжжжжни физиономии Grinning

Злати, втори клас

# 674
Аа, Майче, даааа, тъжжжжните им физиономии са абсолютен разкош. Обичам ги страдащи и обичащи се. Heart Eyes

Вере, тълкувах думите на Марио и начина, по който той се чувства сега, в този момент. От изнасилването насам, когато всъщност връзката на МАрио и Зорница стана по-силна отвсякога, той има един момент, в който тя бълнува името му (пак обръщам внимание, докато сънува кошмар и знаем, че той е бил там, изобщо не намирам нищо любовно) и една демонстрация. Ами за мен и двете са тъпотии, от които е нормално да не се ревнува. И Марио показа, че така го мисли, така го чувства. И се дразни на себе си, а не на Зорница.

Общи условия

Активация на акаунт