и не виждам нищо лошо в това. Бебешките години минават бързо скоро ще станат големи и няма да искат да ги гушкаме, затова аз ще се възползвам максимално докато е мъничка 
това ще ми е почивката тази година. Чака ме ремонт на апартамент, малка къща и един голям гараж. Нямам никакво време.
Това включва: возене в количка /затова навън спят прекрасно/; бял шум, повиване, спане на балкона /звукът от преминаващи коли, говорещи хора и тн. е константен и бебето се чувства сигурно / т. нар. Street noise/; люлееща се люлка, вибриращо столче, шезлонг и тн. И въобще всичко, което може да имитира утробата и да унесе бебето. За бебето най-естественото нещо е движението и гушкането, затова и при колики и зъби, това всъщност е единственото нещо, което на бебето му помага. Аз например, за да достигна препоръчителните за Али часове сън на денонощие / за сверка тя е на 4 м.- часовете от 3-6 месеца на денонощие трябва да варират между 14-16 часа на денонощие/, за абсолютно всеки ДНЕВЕН сън нося в слинг и когато това не помага /защото тя има стомашен дискомфорт, или нещо я стимулира осезаемо/ вадя от слинга, кърмя и пея песничка и тупам по дупето. Обикновено успявам да я успя, така че будните и периоди обикновено са в настроение, с интенция да учи, да играе, да гука и да се смее. Естествено има си и своите кривини, дори и криви дни, но смея да твърдя, че като цяло като е наспана, нахранена и се е изакала 😀😀😀 е най-ухиленото и закачлино бебе на тая планета 🤣.Препоръчани теми