Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 921
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ооо, пропуснала съм чертичката на Поли! Честитооо Simple Smile дано се насища все повече...

А за моя тест, аз вече имах положителен, но явно този си е отрицателен и просто нивото спада мнооого бавно.

Но да видим де Simple Smile просто ми беше чудно, защото досега не бях получавала два такива теста едно след друго

# 106
Момичета минали са няколко минути аз вече съм в паника да не би да има проблем , как ще издържа до прегледа не знам 😀 Пожелавам го на всички да го изпитат и един след друг положителни тестове да валят ❤❤❤

# 107
Малее, един час не съм влизала, че съм на работаааа и виж какво пак изпуснаххх.... не видях снимката, но все пак - Полиии, честито тихичко... дано всичко е наред до края с един пухкав финал Heart

За овулационните тестове и аз не мога да изкажа мнение.. Simple Smile

Аз записах час - в сряда след обяд ще отивам да видя дали всичко с моята точица е наред... само здраве и спокойствие това си пожелавам на мен и на всички, които НЕ чакате,както и на тези видели чертичките вече... Heart

# 108
И според мен нивото спада . Моят доктор каза въпбще са не разчитам на тестовете за овулация,най-точно си било фоликулометрията

# 109
  • София
Момичета, желая много вълшебства и положителни тестове през този прекрасен месец! newsm51

Честито на момичетата, видели двете чертички, а останалите ви ръся с много ритащо синьо  stork-boy
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 и да идвате по-скоро в другата ни темичка на бременните от Искам бебе!

И много специално за Мери, Скорпи, Аксения, Фелин, Пони!!!
 babydust7 babydust7 babydust7

# 110
Поли честито, всичко ще е наред Hug

# 111
Мен днес гърдите ме болят още повече от вчера Confused По изчисленията на доки овулацията беше на 30.11 ...

# 112
  • Русе
Щом мислите,че ще съм ви на късмет,ми го пратете на лично списъка,но щом и Бубалеса иска нека да е тя!
Поли и аз не виждам снимката,но честито,казах ти,че ще е +
Шелиа,според мен щом на 1 е бил + теста а вчера и днес - овулацията ти е била вчера или днес,обичайте се и днес и утре и на 15 декември си направи тестче.

# 113
Мен днес гърдите ме болят още повече от вчера Confused По изчисленията на доки овулацията беше на 30.11 ...
Az миналия месец бях с такива болки в гърдите, това ме и подведе са правя тестове по- рано. Дано при теб да е симптом за бременност, при мен ме беше.
Но имайки предвид бледите тестове, преди отрицателният...може и да е имало нещо, и да е заминало Sad

# 114
  • София
Относно списъчето - мисля, че е редно който първи е изявил желание да го поддържа - Русенска мацка, това си ти, пу дано си ни на късмет Kissing Heart

Съншайн, дано това да е добър знак! Стискам палчета! Мен никога не ме болят гърдите по принцип, при теб как е? Нов симптом ли е?

Хулиганче, благодарим за прашеца!

# 115
  • Русе
Болезнените гърди според мен не са сигурен признак на бременност,те болят от покачващия прогестерон.Но ще ви разкажа нещо което само аз си знам,моята малка тайна,дано помогна на много момичета с тази история.В началото на 2018 с мъжа ми на юбилея му,бяхме пийнали и просто така се отадахме един на друг,че свърши в мен,изобщо не сме мислели че може да стане нещо,защото ми беше 20 ден от цикъла ,а ние тогава се пазехме много.По принцип съм с много точен цикъл,но ми закъсня 5 дни,направих тест и имаше отчетлива бледа черта,но след 3 дни ми настъпи месечния цикъл,не казах на никого,защото просто нямаше смисъл.Разрових се из форумите и разбрах,че това е така наречената биохимична бременност и се случвала поради ред причини,некачествен ембрион и тн,голям процент от жените са я имали в живота си без да знаят,поради простата причина,че повечето чакат закъснение и тогава правят тестове,препоръчително е да се чака поне ден два от закъснението на менструацията,тестването преди това води до излишен стрес,и може да доведе разочарование.Та това което исках да кажа тогава,е че винаги преди цикъл гърдите си ме болят където е меката част,зърната никога,но точно в месеца когато стана бременност,ме боляха точно зърната,друг месец от тогава минаха 9 месеца,никога не са ме заболяли зърната,така че за мен това беше единствения симптом болящите зърна и пулсираща болка от време на време в определена част от матката ,когато седях права повечето време.Така че,надявам се да съм била полезна.Сега си знам че заболят ли ме зърната,ще е на хубаво!

# 116
Ами мен си ме болят гърдите преди цикъл винаги , затова сега съм разочарована , защото знам,че при мен това е симптом . И аз съм имала бледа чертичка след закъснение , но ми дойде така или иначе .

# 117
  • Русе
Преди цикъл ме боли меката част на гърдите,а като бях бременна и зърната,а никога не ме болят те преди цикъл.Има разлика,тялото си дава сигнали,може би при бременност се покачва Пролактина,и от там болят зърната.

# 118
Е, не мога да не се наредя за две коледни звездички във формата на чертички Simple Smile))) Успех момичета!

# 119
Точно болка в зърната ми подсказа, че може да е станало. Ще я чакам пак нея в края на месеца Blush

Общи условия

Активация на акаунт