Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 916
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ох, и аз настръхнах, даже и очите ми се насълзиха! Heart

Поли, тихичко честито, мила, пожелавам ти най-прекрасното! HeartHugHeart Eyes

# 91
Аз не виждам снимката Sob
Тихичко честито и да провлачиш крак !

# 92
Честито Поли Hug Толкова се радвам за теб , ето че започват чудесата в тази тема Heart

# 93
Виждам я, Поли. Честито и всичко да бъде наред! Hug чудно започва декември Heart

# 94
Аз не виждам снимка, но много се радвам, че виждате черта! Поли, дано да е положителен, дано всичко е наред и успешен финал!:hugs:

# 95
  • Пловдив
Винаги съм си мислила, че разбирам много тестовете за О и никога не съм се чудила по отношение на положителен ли е или отрицателен, но ето че дойде и моето време 😄

Та, искам да ви питам това според вас отрицателен тест ли е?
Значи имах силно изразен положителен тест, който няма как да се сбърка, на 1-ви сутринта.
На 2-ри сутринта теста отново беше положителен и вечерта вече тестовата черта започна да избледнява, което отчетох като отрицателен тест.
Но днес сутринта теста е същия, със същата тестова черта, която е съвсем леко по-бледа от тестовата .. не е избледнял още и се чудя какво става! Предполагам нивата спадат по-бавно, но знам ли вече.

Та ето го теста...

П.с. Как ми се иска след 10 дена да кача и един такъв за бременност 😄

Последна редакция: пн, 03 дек 2018, 11:45 от SheLLia

# 96
SheLLia, мила не виждам снимка и немога да помогна, но можеш да питаш и в темата за тестовете за Ову.

# 97
  • Пловдив
Редактирах я, сега се вижда ... тук съм сигурна, че много хора ще могат да си дадат мнението Simple Smile

Но ще пробвам да питам и там ... утре пак ще правя тест и да видим

# 98
Shellia, този тест за мен е отрицателен. Ако искаш пиши на ЛС да ти пратя моите положителни и отрицателни, за да сравниш..

# 99
Shellia, според мен все още е отрицателен, контролната е по-наситена от тестовата. Пробвай пак утре.

# 100
Shellia, трябва да качиш и другите снимки, за да сравним. Simple Smile Имай предвид че е хубаво тестовете да се правят по едно и също време, най-добре следобяд, за да се види как се покачва или спада хормонът.

# 101
Според мен, все още  е отрицателен. Но да се изкажат и другите "колежки".

# 102
Поли, честита чертичка, след 9 месеца да бъде сладко пухкаво бебче в ръцете ти! Пожелавам ти най-хубавите празници и лека бременност!

# 103
Честито, Поли! Желая ти лека и безпроблемна бременност! Blush

# 104
  • Габрово
Поли знаех си Hug Heart Eyes Хайде повлече крак.Пожелавам ти лека и спокойна Б безпроблемна със слдко чоченце около термин Heart

Общи условия

Активация на акаунт