Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 894
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Heart Eyes Ех , че хубавоооо

# 511
Sunshine00, имаш време, спокойно!

# 512
Съншайн, заразих те с моето нетърпение 😂 Качи снимката, аз съм царица на въображемите черти и съм сигурна, че ще я видя! Каква марка тест използва, с първа урина ли?

# 513
Аз вече съм си патила с такава чертичка , доста по-видима и ми дойде на същия ден .
Нямаха престо и взех sure chek , ама аз знам , ме той не е много чувствителен . Не беше с първа урина . Просто от няколко дни ми се гади и ми се вие свят Joy та реших да пробвам . Иначе знам , че е много рано.
Сега пак го погледнах - изчезнала е Confused

# 514
Момичета, аз също имам питанка относно ЦС и по-точно относно създаването на възможно най-благоприятната среда за придвижване на С по пътя към успеха. Прочетох в описанието към темата колко полезен би бил приемът на Сироп за кашлица като средство за "втечняване" на всички секрети в тялото, към които се числи и ЦС. С една доза всеки ден сиропът за отхрачване щял да направи средата за срещата на Я със С по-добра. Някоя от вас опитвала ли е схемата?   
Миналия месец пробвах , мисля че имаше разлика - ефект нямаше де , още съм в тази тема Joy Може да пробвам пак , не знам дали от нетърпение или пак лудост но имам чувството че О ще е по рано този месец ... Имам още няколко дни до О , но от сега работим Blush

# 515
Такаа , момичета , не се стърпях и си направих тест (знам,че е много рано ) Grinning появи се една едвааааа забележима втора чертичка , която само аз си я виждам Joy , сигурно я няма въобще ама аз виждам нещо
И аз видях такава чертичка 6 дена преди закъснения, така че  fingerscrossed
Знаех си аз , че не си успяла да устискаш, но ни зарадва с тлъстите чертички Heart
А другото слънце защо бърза толкоз охоо 5 дни има , то/те сега се инплантират де Heart

# 516
Joy Пусти мерак

# 517
Ааа аз си бях признала, ама наистина чертата беше толкова бледа, че на снимка нямаше да се види. А го направих, защото ММ предната вечер ме пита " Не искаш ли да си бременна вече?" ...

# 518
Ех колко хубаво ми става като видя пост с направен тест и излязли 2 чертички ❤❤❤ Пожелавам ви всичко да е наред, момичета, да си износите бебчетата до термин и да ни наръсвате обилно с пращец ❤
На мен днес ми е датата за М, но този месец изпуснахме момента и въобще не съм си правила труда да правя тестове. Другия месец отново сме “на ринга” 😁😁

# 519
Момичета, сега се връщам от първата за този месец фоликулометрия. На девети ден от цикъла имам 23 мм фоликул, Док казва, че сигурно е негоден, прекалено е голям. Много се отчаях, в сряда пак ще ходя да видя но... едва ли. Теста ми за О е отрицателен, но и аз всеки месец виждам положителен теста на О около 13 ден на МЦ. Миналия месец имах пак един по-голям фоликул но и един по-малък и малкия се спука, но големия остана...да не би да е този стария...ох малко да се оплача и аз.

# 520
Все още не искам да си правя тест, но май е станало.. Сега забелязах, че зърната ми са потъмняли, отделно усещам бодежи в гърдите. Така беше в началото на предната ми бременност, дано и сега да е това.

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 15:08 от Анонимен

# 521
  • София
Съншайн 00, и ти си от нетърпеливите Grinning Силно се надявам тази бледа чертичка да е била предшественик на голямата и тлъста чертичка, която ще видиш след няколко дни - остани спокойна и се разсейвай през това време, а ние стискаме палчета!

IRusinova, не се отчайвай, всичко може да е. Напълно е възможно и да си имаш овулация. Знам колко разочароващо може да действа това, особено когато опитваш от известен брой месеци вече, но имай увереността, че в един даден момент всичко ще се подреди на мястото си и резултатът ще е едно пухкаво бебче.

Наде, стискам палци да си права! Настръхвам като си помисля, толкова ще е хубаво да имаме още един положителен тест в темичката! Heart

# 522
IRusinova ...знам че не е лесно , но не е кой знае колко голям проблема.
В началото на годината щях да стартирам със стимулацията(дълго чакано ин витро) и познай ....3 ЗФ ....а ние сме се приготвили да живеем 2 седмици в друг град (където е клиниката ) багажи, квартири и разни други подготовки.....е всичко пропадна заради тези ЗФ 😏 ....тогава ми изписаха най -противните за мен хапчета Фемоден!  Свършиха работа, но това което преживях с тях беше отвратително!
Сигурна съм , че ще намерите  правилно решение с твоя док.

# 523
Все още не искам да си правя тест, но май е станало.. Сега забелязах, че зърната ми са потъмняли, отделно усещам бодежи в гърдите. Така беше в началото на предната ми бременност, дано и сега да е това.

Стискам палци!

# 524
Казах на ММ да ми вземе тест довечера, че аз след малко излизам за работа. Хем се вълнувам, защото ще е прекрасно да е положителен, хем гледам да не се пренавивам повече от нужното, за да не се разочаровам много, ако е отрицателен.

Общи условия

Активация на акаунт