Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 908
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ей, момичета - изписали сте света! Grinning

Valley, и аз се посмях на реакцията на мъжа ти. А и да ти кажа честно, подозирах, че ще ни зарадваш с положителен тест, ти беше толкова спокойна - направо бях сигурна, че вътрешно знаеш Heart

Съншайнче 42, изобщо не позволявай на това да ти скапе настроението. Първо - има цели 5 дни до датата на неочаквания МЦ, така че наистина е много рано.

Попи, и ти не губи надежда! При мен всеки цикъл до сега е бил много различен от предишния, така че е напълно възможно всичко да си е наред. Бъди спокойна, зареди се и ти с Коледно настроение и каквото има да става ще стане Simple Smile

Nadya_95, стискам палчета!

Добре дошли на всички нови момичета! Както и другите ви пожелаха - искрено се надявам да не се задържате дълго тук Simple Smile

При мен лелката си замина най-накрая и по примера на Dreaming, мисля да тресна вратата и да сменя бравата Joy Само някакво много неприятно главоболие ме мъчи от вчера, днес даже се събудих с него. Иначе си пия витамините и чакам да дойде сряда за прословутата ЦС.

Страхотна седмица пожелавам на всички!

# 496
Аааа забравих да кажа, че след съня с лястовицата, сънувах и какъв ще е пола, но ще кажа като се потвърди Grinning

# 497
Мале момичета , докато влезна и темата на привършване ... радвам се , че е пълна с хубави новини ❤

Честито на виделите две чертички ! Лека Б и до термин 🤗

Много палчета за всички не чакащи 🙏

Добри дошли на новите момичета и скорошен успех 💋

# 498
Аааа забравих да кажа, че след съня с лястовицата, сънувах и какъв ще е пола, но ще кажа като се потвърди Grinning
Аз като бях бременна с дъщеря ми все сънувах, че раждам момче.
И днес, за сега, нямам менструация, още ми се гади, но търпеливо ще изчакам още 2-3 дни.
Успех на всички!

# 499
  • София
Наде, не знам как може да си толкова спокойна и да чакаш още дни - аз на твое място до сега щях да съм препишкала един тест поне Grinning Шапка ти свалям, щом и при наличие на закъснение имаш търпението и волята да изчакаш още малко.

Аз да се оплача малко - това главоболие ме побърква, от време на време чак ми се гади. Дори не знам на какво може да се дължи, но е отвратително Dizzy Face

# 500
Не съм толкова спокойна, колкото си мисля, но гледам да не се надявам много, все пак едва от този месец опитваме, предния цикъл ми закъсня с три дни, овулацията не съм я следила.
Ето какво ми попадна от фб:

# 501
Момичета, аз също имам питанка относно ЦС и по-точно относно създаването на възможно най-благоприятната среда за придвижване на С по пътя към успеха. Прочетох в описанието към темата колко полезен би бил приемът на Сироп за кашлица като средство за "втечняване" на всички секрети в тялото, към които се числи и ЦС. С една доза всеки ден сиропът за отхрачване щял да направи средата за срещата на Я със С по-добра. Някоя от вас опитвала ли е схемата?   

# 502
Здравейте сладуранки, въпросът ми за симптоми на бременост не беше за да ми помогне за нещо, добре знам че при всеки е различно, просто се радвам на бременлийките в нашата темичка и ми беше любопитно те какво са изпитали и изпитват в момента, мисля че ме разбирате. Тук всяка една от нас се вълнува заедно с другата Hug Аз за сега си чакам, имам тъпото предчувствие че този месец не е станало, което по принцип не ме подвежда, така че ще чакам закъснение за евентуален тест. Стискам палци на всички, все някога и нашата дата ще дойде и ще видим заветните две чертички. Прегръщам ви!

# 503
Момичета, аз също имам питанка относно ЦС и по-точно относно създаването на възможно най-благоприятната среда за придвижване на С по пътя към успеха. Прочетох в описанието към темата колко полезен би бил приемът на Сироп за кашлица като средство за "втечняване" на всички секрети в тялото, към които се числи и ЦС. С една доза всеки ден сиропът за отхрачване щял да направи средата за срещата на Я със С по-добра. Някоя от вас опитвала ли е схемата?  
Аз съм го опитвала и действа.
Приемаш сутрин, обед, вечер и час преди секс.Друго, което също засилва ЦС е Вечерна Иглика, като тя и нормализира хормоните.Пила съм я, подейства ми добре, но понеже е добавка е добре всеки сам да прецени за себе си.И все пак аз никога не съм имала проблем с ЦС, за това го карам "натурално".

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 12:11 от Izabel__

# 504
Честито на Поли и valley! Heart Eyes
Добре дошли на новите момичета, бързо да се отправяте към отчетни.
Ние този месец почивахме, та кротко си чакам М.
За ЦС спомага много инозитол. На мен лично, а и на доста приятелки им действа.
Хубав месец, дами. Нека е изпълнен с много здраве, вълшебни емоции Hug

# 505
Nadya_95 Blue HeartBlue HeartBlue HeartHeartpulseHeartpulseHeartpulse
Сигурна съм , че е станало Kissing Heart

Такаа , момичета , не се стърпях и си направих тест (знам,че е много рано ) Grinning появи се една едвааааа забележима втора чертичка , която само аз си я виждам Joy , сигурно я няма въобще ама аз виждам нещо

Последна редакция: пн, 10 дек 2018, 13:18 от Не се сърди, човече

# 506
Еха, чакаме снимчица! Да я видим и ние тази щастлива чертичка Simple Smile
Такаа , момичета , не се стърпях и си направих тест (знам,че е много рано ) Grinning появи се една едвааааа забележима втора чертичка , която само аз си я виждам Joy , сигурно я няма въобще ама аз виждам нещо

# 507
Joy Абсурд да се хване на снимката , то аз едва я виждам . Най-вероятно си въобразявам.
Абе ще си дочакам закъснението , ако има такова

# 508
И аз видях такава чертичка 6 дена преди закъснения, така че  fingerscrossed

# 509
  • Сливен
Момичета, минавам да ви поръся с бременен прашец. Днес чух сърчице и притесненията ми отминаха. В 7 седмица съм. Успех на всички и дано даде Бог най-желаният Коледен подарък на всички вас.

Общи условия

Активация на акаунт