Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 20 928
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Честито, Поли! Знаех си аз! Лека бременност желая!
Буболеса при теб как е положението и теб те чакам и мисля.
Силно се надявам този месец да е щастлив за всички ни!
За късметлийския списък съм за, чудесно е да го има и да виждаме как отпадат чакащите чудото една по една, ех....
Относно симптомите, миналия месец нямах болка, а страшно тежки чувствах гърдите си и вътрешно, тайно си мислех, че се е случило, но уви. По принцип са ми просто страшно болезнени гърдите преди М откакто се помня, месеца, в който забременях със сина ми беше същата болка, затова и не ми се вярваше, че съм бременна.
Аз от утре ще започна да се тествам и ще действаме тази седмица. Тъжното настроение не ме напуска и това е, отчаяно се чувствам, надявам се да отмине този емоционален колапс.

# 121
Момичета, изглежда тая биохимична бременност се случва много често, за съжаление ли да кажа не знам, защото вероятно природата си знае работата.
Дано следващия път за всички бъде до успешен финал Hug
Попи, знам как се чувстваш, дай си малко време и ще излезеш от емоционалния колапс. Просто когато човек има силна надежда и последва разочарование - емоциите са много неприятни и силни. Но ще се отърсиш Simple Smile

# 122
Poly, браво за положителния тест. 🌻
Аз пак последна разбирам, защото на работа ми е трудно да съм активна във форума. И аз нямам търпение Бубулеса да излезне и тя с един голям, тлъст “+”. 😄

# 123
Чакам и аз Буболеса 🙏🙏🙏 Много се надявам на + тестче ❤❤❤

# 124
Поли, Честити две чертички, радвай се на момента, притесненията остави за по- нататък!Нека ни е на късмет първият тест за тази тема:snowman:
Относно симптомите...
Когато имах БХ още преди теста знаех, че има нещо.Направих го на 11 ден от овулацията.Всички казват, че симптомите си приличат на ПМС, но за мен не е така.
Три дни преди да си направя теста усещах нещо като гъделичкане под пъпа, последствие в дена на теста усещането се засили, беше като човъркане.Зърната ми бяха леко чувствителни.Пушачка съм и когато си дърпах от цигарата ми се повдигаше, но това което ме усъмни най- много, беше желание за кисело!Вечерта бяхме на гости в свекъра и свекървата.Беше сготвила заек и както ядях се иззепих: " Сега да имаше и едно кисело зеле към него!" Grinning
Свекървата тогава ме усети, защото ме изгледа странно и ме попита от къде ми е хрумнало.
Е, след това вече бях сигурна.Някой ще каже, че е било прекалено рано за такива симптоми, но е факт, че ги имаше!
Лично за мен симптомите та ПМС и бременност се различават.Да, пак има болка в матката, но тя е по-различна, болката от идващия цикъл не мога да я сбъркам с друго!

# 125
При всяка жена е различно, организмите са различни.
При мен лично симптомите бяха 1:1 с тези преди М, нищо по-различно нямаше. Надявам се да ми се случи и втори път и да усетя нещо различно.
Започна да ми се прияждат разни храни вече към края на 2рия месец. И то бяха съвсем простички и обикновени неща.

Поли, Честити две чертички, радвай се на момента, притесненията остави за по- нататък!Нека ни е на късмет първият тест за тази тема:snowman:
Относно симптомите...
Когато имах БХ още преди теста знаех, че има нещо.Направих го на 11 ден от овулацията.Всички казват, че симптомите си приличат на ПМС, но за мен не е така.
Три дни преди да си направя теста усещах нещо като гъделичкане под пъпа, последствие в дена на теста усещането се засили, беше като човъркане.Зърната ми бяха леко чувствителни.Пушачка съм и когато си дърпах от цигарата ми се повдигаше, но това което ме усъмни най- много, беше желание за кисело!Вечерта бяхме на гости в свекъра и свекървата.Беше сготвила заек и както ядях се иззепих: " Сега да имаше и едно кисело зеле към него!" Grinning
Свекървата тогава ме усети, защото ме изгледа странно и ме попита от къде ми е хрумнало.
Е, след това вече бях сигурна.Някой ще каже, че е било прекалено рано за такива симптоми, но е факт, че ги имаше!
Лично за мен симптомите та ПМС и бременност се различават.Да, пак има болка в матката, но тя е по-различна, болката от идващия цикъл не мога да я сбъркам с друго!

# 126
За ниските стойности, които достигна ЧХГ при мен октомври, нещото което ме осъмни беше апетитът - но си казах -о, едва ли. Факт - редувах сладко,кисело, солено. А най-странното беше, че си хапвах течен шоколад с кисели краставички. Ама не вярвах. После ММ каза, че се е съмнявал. Имах и топли вълни, но на следващия цикъл ги имах същите. Та, си мисля че при всеки е различно, дори първата и втората бременност е възможно да бъде  различна при една жена.
Revolving Hearts

# 127
За ниските стойности, които достигна ЧХГ при мен октомври, нещото което ме осъмни беше апетитът - но си казах -о, едва ли. Факт - редувах сладко,кисело, солено. А най-странното беше, че си хапвах течен шоколад с кисели краставички. Ама не вярвах. После ММ каза, че се е съмнявал. Имах и топли вълни, но на следващия цикъл ги имах същите. Та, си мисля че при всеки е различно, дори бременността е различна.
Revolving Hearts
Течен шоколад с кисели краставички Grinning GrinningGrinning
Опасна комбинация, пожелавам ти отново да я усетиш!
Относно сиптомите, факт при всяка жена е различно, едни нищо не усещат, други усещат всичко от самото начало.
Истината е една, колкото по- силно искаш нущо, толкова повече симптоми намираш.
Странна работа е мозъка!

# 128
Момичета, Желая ви темичката да се напълни с двучертичкови тестове!

Честито на виделите две чертички-звездички!

Наръсвам ви обилно с розов прашец, че може и за последно да ми е. 🧚♀😉

# 129
Моляя ви кажете, че и вие го виждате.

Поли и аз не виждам снимка ... надявам се сега като цитирам поста ти да се появи ☺

Честито и лека Б с най-щастливия и пухкав финал ❤

Хулиганче , целувки на вас с мъника 😘

Чакам още чертички да изплакнем очички 😍

Преди постоянно имахме късметлийско списъче , беше много забавно и вълнуващо . Слагахме палчета на момичетата , които очакват Ц в близките дни , а на успелите две чертички ☺

# 130
Izabel, благодаря ти! Hug истината е, че след като вече когато видях + тест, макар и биохимична, тогава върнах лентата назад и загрях какво се е случвало Grinning
Монтал, как сте? Чакаме те с добри новини.
Чери, благодаря ти аз с помощта на Сънчето сътворих темата. А ти как си? Минавай като имаш време.
Хулиганката, благодарим за прашеца. При теб как са нещата? Simple Smile
Помня старите имена и много ви се радвам!

# 131
Да ви споделя и моят опит.
Имала съм 2 БХ бременности (за които знам със сигурност) симптомите бяха като при МЦ + тежест/болка в гърдите.
Май месец, когато видях положителният тест нямах никакви симптоми, дори и зацапването преди цикъл, което по принчип имах, го нямаше. Тайно си знаех, че е станало, симптомите се появиха на по-късен етап.
Все пак всяко тяло е различно, веднъж имаш симптоми, а после ги нямаш.

# 132
  • София
Благодаря ви, момичета, стоплихте ми сърцето, наистина!

Лелката още я няма, а толкова ме е страх утре да направя теста. Днес е ден 29, последните месеци товя е бил най-дългия, пък дано. Още си ме боли кръстът, от време на време и самите яйчници и матката. Най-интересното усещане, е че от време на време има нещо като гъделичкане отвътре.

Днес бях на преглед при репродуктивен, и по-скоро се натъжих, отколото друго. Левият ми яйчник е по-малък и вероятно не функционира както се очаква за моята възраст, вероятно и затова са по-късите цикли, когато той у овулирал. Имам и някакво леко възпаление на влагалището. Като цяло предлага директно да започнем инсеминация... Ако ми дойде, след това отивам на цветна снимка... Много се отчаях. А и лигавицата ми беше само 8мм, което едва ли означава бременност.

Та така, да се оплача малко аз. Доста се отчаях, поплаках си на рамото на ММ, той само каза, че ми няма нищо и сме двама в тази драма.

Heart

# 133
  • Габрово
Буболеска споко това че е репрудуктивен не означава че нацелва нещата GrinningАз по едно време бях с един яйчник след това се появу очудващо ама беше по малък и навътре видиш ли то оставаше и на вън да е Joy Хормини пусни за да видиш как функционират BlushА и матката ми била на страни и на вътре JoyНищо ми няма всичко ми е нормално Blush ама като 4 5 специалиста те сдухат сам се раьболяваш.....така че не вярвай на 100% на лошото.Последно изказване беше от доцент светило Grinning....без коментар!
Стискам палци за тебе да се изненадаш и нас също.Hug

# 134
Буболеса, не се отчайвай, мила. Аз бяха така миналата година по това време - след 6 мес. неуспешни опити се тресях от страх за цветната снимка, а тя мина толкова леко...Стискам ти палци от сърце да не ти се наложи изобщо да правиш подобни процедури и утре да ни зарадваш с тлъсти две черти :*

Аз вече се настройвам след Нова година за инсеминации, не ми се чака повече - пък когато е писано, тогава ще стане, то е ясно. Ако някоя от вас е минавала и по този път ще се радвам да сподели, може и на лични...

Общи условия

Активация на акаунт