Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 21 161
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, оставям това тук, по- късно ще променя списъка

# 421
Valley. O?! Да? Grinning

# 422
Аз ви казах, като първа в списъка се нарамвам да се представя подобаващо ..

# 423
Записвам се с първото честито тогава! Лека и обичлива бременност! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 424

Честито! Спокойна и безпроблемна бременност!

# 425
valley_of_roses честито и от мен!Разкажи ни накратко за това как стана, кога и как се чувстваш!Ти си нашата надежда и късмет за декември! Два дни не съм влизала и хоп две черти, предният път не бях влизала два дни и хоп Поли се отчете. Толкова много любов и подкрепа  в темата, че направо ме кара да се чувствам, като част от едно голямо, топло и сплотено семейство. Целувки от мен, момичета!

# 426
Valley of roses!!! Толкова много се радвам за теб, страхотно начало на късметлийското списъче 😍 И.. честито лъвче? Хайде сега спокойна бременност и до термин, идвай често при нас ❤

# 427
Благодаря ви, момичета! В момента малко ми се губи дар словото, но обещавам да опиша всичко в най-скоро време !

# 428
Валери честито Heart

valley_of_roses честито и от мен!Разкажи ни накратко за това как стана, кога и как се чувстваш!Ти си нашата надежда и късмет за декември! Два дни не съм влизала и хоп две черти, предният път не бях влизала два дни и хоп Поли се отчете. Толкова много любов и подкрепа  в темата, че направо ме кара да се чувствам, като част от едно голямо, топло и сплотено семейство. Целувки от мен, момичета!
А ти може да продължаваш да влизаш през два дни , да се напълни хубаво темичката с положителни тестове Joy Hug

# 429
Благодаря ви, момичета! В момента малко ми се губи дар словото, но обещавам да опиша всичко в най-скоро време !
Ще чакаме с нетърпение да ни споделиш всичко, а сега бъди спокойна, защото в главата ти сигурно вече има хиляди въпроси и тревоги, а е едва началото на пътя. От предните постове виждам, че си спокоен човек, така, че не те мисля, а ти желая лека бременност и много, много любов. Твоето Коледно чудо дойде, бъди щастлива!
 Anele89, днес като вляза, та чак в понеделник, а дано..

# 430
Честито , valley Heart

# 431
Честито и от мен Simple Smile

# 432
Ех, че хубави чертички! Честито!
Всичко да е наред до финала!
Дано си на късмет и списъчето се изпълни с 2 черти!

# 433
Valley честито Heart

# 434
Valley страхотен тест, дай боже и ние да видим такива хубави чертички. Много се зарадвах, пожелавам ти тези 9 месеца да минат леко и да си спокойна Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт