Като Коледни звездички, грейват чаканите две чертички!

• 21 156
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
Valley, Честито Коледно чудо! Спокойно теста можеш да го сложиш на елхата.Ще бъде най- красивата " играчка"!
Твоя мъж да не те е усетил, че така настояваше в събота да правиш тест? Simple Smile

# 436
Valley , може ли да ми припомниш от колко месеца пробвахте ,че нещо ми се губи Grinning

# 437
Розовата долина, браво! Отличен пример и орисия за всички! Аз пръскам син бебешки прашец. Blue Heart Заповядайте! Blue Heart People Angel
Момичета, 2-3 месеца нищо не са. Моя приятелка забременя след 6-то инвитро. Първите 5 в бг. Накрая отиде в Тр. Там успяха от раз. Тази жена преживя какво ли не - извънматочна, махане на двете тръби, биохимична, години неуспешни опити, десетки хиляди левове похарчени. Всичко само и само да види двете черти. Не се изнервайте от няколко месеца неуспех. Пазете си нервите. Ще стане, щом сте го решили, ще го направите да стане. Успех на всички! Последно повикване за лъвчета! Хайде! Поговорете им малко на тия яйчници, побайте им, да се активизират с най-хубавите яйцеклетки.

# 438
Охоо, още едно лъвче, след моето и на Поли..
Valley, честито! Леко и безпроблемно до финала!
Хайде,момичета, давайте следващите черти да продължим с празничните вълнения.. Heart

# 439
Valley , може ли да ми припомниш от колко месеца пробвахте ,че нещо ми се губи Grinning
На 4тия
Още веднъж благодаря и от тук нанатък се приемат снимки като моята, само ! Hug

# 440
Аз съм почти сигурна , че ще ми дойде , гърдите ме болят адски много , направо ще се пръснат Sad

# 441
Valley of rouses, честито! Лека и безпроблемна бременност и пухкаво бебче на финала! Blush

# 442
valley_of_roses, каква страхотна новина! Много се радвам и за теб Hug
Дано си ни на късмет! Heart
Честито!

# 443
Sunshine00, ти си с мен - не бързай.
Моите гърди също ме болят, но доста по-малко от минали месеци и на различно място.. От време на време усещам някакви пробождания в яйчниците. Зверски отпаднала съм, но го дължа и на периода, в който съм. Остава почти седмица, ще видим 😀

Долина от розички, и на мен би ми било интересно да кажеш подробности - кога бебеправихте, засече ли О? Твоя мъж как реагира? 😀 Откакто научих сутринта и съм супер щастлива, радвам се като за мой близък човек ❤

# 444
Кога най-рано може да отчете тест за бременност Grin

# 445
Кога най-рано може да отчете тест за бременност Grin

Най-различни неща съм чувала и виждала. Но класиката е:
9 дни след О - кръвен
11 дни след О - пиклив

Но хипотезите са безкрайни. 😀 Зависи от деня на имплантация, от това как нараства ЧХГ, дори от това как е била и вярно ли е била засечена О.

Познавам хора с отрицателен тест на 13 ден след О и положителен на 16 ден. Познавам и хора с положителен уринен 7 дни след О (дължа го на неправилно изчислена овулация и всъщност зачеването е станало по-рано отколкото си мислят 😀 )

# 446
Valley, страхотни чертички! Тихичко честито и до успешен финал!

Момичета, тестовете за О засичат покачване на хормона, но не е сигурно, че О е настъпила. За да се установи това със сигурност, трябва да се проследи с фоликулометрия. Може да има положителен тест за О, но фоликулът да е задържан и да не се отдели яйцеклетка.
Позволявам си да го кажа, тъй като видях коментар, съжалявам, че не помня на кой, в който пишеше, че тестът е показал, че има О. Тестът не показва това със сигурност.

Желая ви скорошно сбъдване на мечтата и да напълните темата с две чертички!

# 447
Здравейте прекрасни момичета! Чест и адмирации към всяка една от вас! Буквално нямам думи, с които да изразя, колко съм впечатлена от уникалния позитивизъм, вдъхновеност и истинско щастие от чуждото щастие в тази група!

Страшни сте!

Рядко пиша, но ви следя с такова удоволствие, сякаш си се познаваме от цяла вечност! Честито Valley, Kiki, Polly! Късмет на Слънчицата! Момичета, късметлийска да е следващата седмица!

Аз за съжаление не мога да блесна с добри новини... Бебеправим от вече 9 месеца. Вълнения през първите два. Сълзи и въпроси, след които и отговорите защо и как е "нормално" да не стане веднага. Силна подкрепа от ММ през цялото време. Тома Неверни в изпълнение на моя милост от опит трети до сега, че нещо не е наред с мен. Резултатът: след всеки мой преглед - успокоения, че съм на 26 и едва след година опити, ще дойде време за сериозните изследвания. Ами годинката скоро ще чукне. Убедих ММ да отиде на преглед и след направената спермограма стана ясно, че нещата далеч не са отлични и ако предоставеното лечението не даде резултат до февруари, може би бебчето няма да стане по естествен път. Все пак имаме зелена светлина да продължаваме да опитваме, защото чудеса се случват и всеки може да се "зарази" с успех.
Лелката при мен дойде с гръм и трясък, по-болезнена от всякога, на 5-ти. Ще следя О безкомпромисно около 18-19 и няма в никакъв случай да очаквам МЦ през първите дни на новата 2019.

Да, стана дълго съобщение, но усетих, че емоционално тръгвам по "нанадолнище" и имах нужда да ви споделя. Колкото и да се държах и оптимиструвах до сега, този път ме е налегна една тягостна мисъл, че ..така и че онака.. Реших, че е време да стана писателна част от вашето семейство. Дано са ни на късмет новите 28 дни! Прегръщам ви всички!

# 448
Добре дошла, Dreaming_Shop4e! И аз като теб дълго четях, преди да започна да пиша в темата. Наистина е много трудно да сподели човек и то толкова съкровени мисли и чувства. Мисля, че всички се чувстваме или сме се чувствали някога като теб. Нищо от написаното от теб лично на мен не ми е чуждо. Надявам се скоро да бъдеш дарена с така очакваният Дар!Прегръдка от мен!

# 449
Dreaming, добре дошла! Благодаря, че сподели историята си с нас и заедно с теб стискаме палци следващия МЦ да не се появи! ❤

Общи условия

Активация на акаунт